Πίνακας Manners

Εάν δεν γνωρίζετε τα ήθη τραπέζι ενδέχεται να είναι ένα σημάδι που δεν έχουν ακόμα ενσωματωθεί με την κοινωνία. Τρώγοντας τα περισσότερα τρόφιμα διαρροή άτομα ή slurp ενώ έχουν σούπα, και αυτό είναι ακριβώς αυτό που θεωρείται απρεπές.
Σωστή τρόπους πίνακα περιλαμβάνουν τα τρόφιμα, η μέθοδος της προετοιμασίας, τον τρόπο που σερβίρεται και πόσο φαγητό να φάει. Εάν χρησιμοποιείτε το λάθος πιρούνι τρώγοντας, μπορούν να θεωρηθούν προσβλητικά. Ομοίως, δεν χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι να φαίνεται απρεπές από ορισμένους πολιτισμούς, ενώ η χρήση του πιρουνιού μπορεί να θεωρηθεί περιττή από άλλους. Θα πρέπει να μάθουν κάποια βασικά εθιμοτυπία πίνακα και πρέπει να προσπαθήσουμε και την πρακτική τους κάθε μέρα, ενώ το φαγητό. Εδώ είναι μερικά σωστή συμπεριφορά τραπεζαρία οποία, εάν χρησιμοποιηθεί δεν θα σας κάνει να αισθάνονται αμηχανία ενώ έχοντας τροφίμων ανάμεσα σε μια ομάδα ανθρώπων.
Να είστε ήρεμοι Ενώ στο πίνακα
Ενώ βρίσκεστε στο τραπέζι μην τραβάτε μόνο προεδρία σας και να καθίσει. Ας φιλοξενήσει your εγκατασταθούν πρώτα και έπειτα μπορείτε να πάρετε τη θέση σας (εκτός αν ο οικοδεσπότης σας λέει να καθίσει πρώτα). Μην κάνετε τίποτα μέχρι υποδοχής μήπως πρώτο. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα από τη στιγμή που κάθεστε στο τραπέζι μέχρι να ολοκληρώσει το γεύμα σας. Να θυμόμαστε πάντα ότι είναι ο οικοδεσπότης ο οποίος πραγματοποιεί για το γεύμα, ώστε να τον κάνει να αισθάνεται υπεύθυνος. , Ενώ η συνεδρίαση για ένα γεύμα να θυμόμαστε πάντα να τοποθετήσει πινακίδα σας στο μπροστά σας, πετσέτα και πιρούνι στα αριστερά σας, και το κουτάλι, μαχαίρι και το γυαλί στο δεξί σας χέρι.
Χρησιμοποιήστε σωστά Μαχαιροπήρουνα
Είναι σημαντικό για σας να μάθουν να χρησιμοποιούν τα πράγματα στη σωστή σειρά. Οι πάνες θα πρέπει να διατίθενται στην αγκαλιά σας μόλις καθίσουν. Μην snap να το ανοίξετε, αλλά βάλτε το πάνω πόδια σας. Κατά τη λήψη τροφής στην πιάτο σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει μόνο μια φέτα ψωμί σε έναν χρόνο. Είναι ωραία να σπάσει το καρβέλι, αλλά θα πρέπει να είναι καθαρό. Μια κοινή λάθος σε αυτό το σημείο είναι βούτυρο τη φραντζόλα, όπου οι περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να εφαρμόζονται οι βουτύρου αμέσως μετά τη λήψη των καρβέλι. Εδώ πρέπει να θυμηθούμε να βγάλουμε κάποια βούτυρο στο πιάτο σας και να μην την εφαρμόσει στο ψωμί. Μόλις έχετε βούτυρο στο πιάτο σου, που δεν πρέπει να πάρετε βούτυρο ξανά και ξανά από μια κοινή βούτυρο πιάτο. Μπορείτε τώρα να σπάσει ένα κομμάτι ψωμί και να εφαρμόζουν βούτυρο από το πιάτο σας.
Εάν είστε σωστοί, βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει την μαχαίρι στο δεξί σας χέρι και διακλάδωση αριστερά σας. Δεν πρέπει να κρατάτε το πιρούνι ή μαχαίρι σαν ένα στιλέτο, μάλλον τους κρατάει με τον αντίχειρα και τον δείκτη του χεριού. Εάν το κρέας σερβίρεται, απαλά είδε και κόψτε το κρέας σε μικρά κομμάτια. Χρησιμοποιώντας το πιρούνι, τρυπήστε το κομμάτι και να το βάλετε στο στόμα σας. Φροντίστε να μην κάνει πάρα πολύ θόρυβο, ενώ το μάσημα.
Ένα άλλο σημαντικό τρόπο τραπέζι είναι να μην αφήσουμε used σκεύη αγγίξει τον πίνακα. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι τα σκεύη may βρώμικο το πανί πίνακα, με αποτέλεσμα την αύξηση του κόστους καθαρισμού για τον υπολογιστή σας. Ενώ έχοντας σούπα, συμπληρώστε την 3/4th του κουταλιού με τη υγρό και το φέρει κοντά στο στόμα σας. Πάρτε μια μικρή γουλιά, προσέχοντας να μην slurp. Όταν η σούπα σας είναι έτοιμος να τελειώσει μπορείτε άκρη του μπολ ελαφρά έτσι ώστε να είστε σε θέση να σέσουλα παραμένουν σούπα σε αυτήν, αλλά δεν επαναλαμβάνουν την ίδια κίνηση περισσότερο από δύο φορές. Ενώ μειώνει το κουτάλι, τοποθετήστε το απαλά στο μπολ. Διαβάστε περισσότερα για συμβουλές εθιμοτυπία εστιατόριο.
Συμβουλές, ενώ το φαγητό
Ενώ το φαγητό, πάντα κάθονται ευθεία χωρίς κλίση προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. Ποτέ δεν πρέπει να επιτρέψει τους αγκώνες σας να αγγίξει το τραπέζι. Ενώ τρώτε, η σκεύος πρέπει να ασκηθεί προς το μέρος σας και όχι από το πρόσωπό σας προς την πλάκα. Εάν ρίξετε και κάτι, ας πούμε πιρούνι, δεν απλά σηκώστε το βρώμικο πιρούνι και τοποθετήστε το στο τραπέζι, αντί να επισημαίνει το σερβιτόρο (αν είστε σε ένα εστιατόριο), ή η υπηρέτρια του οικοδεσπότη. Ωστόσο, αν έχετε πέσει τη χαρτοπετσέτα, μπορείτε να δικαιολογία, άπαχο κάτω, επιλέξτε επάνω και να συνεχίσετε με το φαγητό σας.
Αν κάποιος ρωτήσει κάτι για να περάσει, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει, μόνο αν, εσείς είναι πλησιέστερα στην θέση ρώτησε. Εάν περνώντας κάτι στη συνέχεια τοποθετήστε το εκτός γείτονά σας, αντί να μετακυλίουν από το χέρι με χέρι. Συνεχίστε περνώντας μέχρι ο αιτών έχει πήρε τη θέση αυτός ή αυτή ήθελε. Όταν το άτομο έχει τελειώσει, μπορείτε να τον ρωτήσω για να περάσει το στοιχείο πίσω σε σας. Στην περίπτωση που έχουν χυθεί κάτι, απλά να έχουν την ηρεμία αντί να κάνουν μια αναστάτωση του. Ήσυχα συγγνώμη και να προσπαθήσουμε πρόληψη των τροφίμων υγρού επάνω στο άτομο που κάθεται εκτός από σας. Μόλις τελειώσουν το γεύμα σας απαλά place μαχαίρι και πιρούνι στο πιάτο παράλληλες μεταξύ τους με την απότομη σημεία που βρίσκεται μακριά από τον άλλο.
Διαβάστε περισσότερα για:? Dining Εθιμοτυπική? Πίνακας Ήθη για παιδιά? Έτσι, η παραπάνω σημεία θα σας βοηθήσει να μάθετε τα βασικά του τρόπους πίνακα. Για τα παιδιά, τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσουν να ακολουθούν τα ήθη τραπέζι τόσο το καλύτερο, δεδομένου ότι θα σώσει τους τις προσπάθειες του να χρειάζεται να μάθουν και να ακολουθήσετε αυτές τις απλές αλλά ουσιαστικές εθιμοτυπία σε μεταγενέστερη ημερομηνία.