Δερμάτινα Επισκευή ταπετσαρίας

Υπάρχει τόσο μεγάλη φθορά που υπέστη ο καρέκλες δερμάτινοι καναπέδες μας, καθώς και καθίσματα αυτοκινήτων. Πολλοί από εμάς, συμπεριλαμβανομένου εμού, θέλετε να κρατήσετε δερμάτινα έπιπλα ή την ταπετσαρία μας μοιάζοντας με νέο, ειδικά για τα αυτοκίνητα. Αλλά καθώς ο χρόνος συνεχίζει να κινείται εμπρός, τα δερμάτινα καθίσματα στο αυτοκίνητο λάβει διοδίων και μπορούν να σχίσουν ή να πάρετε ρωγμές. Στην περίπτωση αυτή, επισκευή αυτοκινήτων δερμάτινη ταπετσαρία αποτελεί μονόδρομο. It is unappealing, αλλά και μειώνει την αξία ενός αυτοκινήτου δραστικά. Δηλαδή, θα θέλατε να αγοράσετε ή να καθίσει σε ένα αυτοκίνητο όπου ρήξη εσωτερικών χώρων; Και η απάντηση είναι, δεν είναι καθόλου. Αυτός είναι ο λόγος, τόσο πιο σύντομα θα έχουμε για το έργο αυτό τόσο το καλύτερο. Τα παρακάτω βήματα, θα δείξει θέλετε είδος των υλικών και εξοπλισμού που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε αυτοκίνητό σας επισκευή δερμάτινη ταπετσαρία. Διαβάστε περισσότερα για καθαρισμό δέρματος.
Επισκευή Αυτοκινήτων δερμάτινη ταπετσαρία
Υλικά που απαιτούνται? Πιάτων σαπούνι? Πετσέτα? Scrub πινέλο? Bucket? Συρμάτινα σφουγγαράκια? Blow στεγνωτήρα? Πετσέτες Βίβλο? Terry πανί? Δερμάτινη προπαιδεία (SEM Δέρμα Prep)? Δερμάτινο στεγανωτικού νερό? Δερμάτινη χρωστική ουσία (SEM Classic Coat)? Μετουσιωμένης αλκοόλης? 240 - γυαλόχαρτο αρ.? Φύλλο? Βήμα # 1: στον κάδο, προσθέστε λίγο ζεστό νερό και 2-4 σταγόνες σαπούνι πιάτων σε αυτό. Πάρτε τη βούρτσα θαμνώνες και τοποθετήστε το στο νερό και σαπούνι. Τα μουλιασμένα τρίβει τη βούρτσα πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρη την επιφάνεια του καθίσματος δέρμα για καθαρισμό. Σιγουρευτείτε ότι έχετε καθαρό όλη την ρωγμές σωστά επίσης. Μόλις το κάθισμα είναι καθαρό, τα στεγνώσει τελείως με ένα καθαρό πανί Terry. Διαβάστε περισσότερα για τον καθαρισμό ταπετσαρίας.
Βήμα # 2: Αφού καθαρίσετε το κάθισμα, τοποθετήστε τώρα το πλύσιμο pad στο νερό και σαπούνι καθαρίσετε το κάθισμα με κυκλικές κινήσεις. Η συρμάτινα σφουγγαράκια θα pick up σκόνη και βρωμιά σωματίδια ότι η βούρτσα scrub να έχετε χάσει. Επίσης, η συρμάτινα σφουγγαράκια can prep το δερμάτινο κάθισμα για τη νέα εφαρμογή χρωστική. Πάρτε ένα καθαρό πανί Terry και σκουπίστε το νερό και σαπούνι καθαρό.
Βήμα # 3: Χωματίδα some καθαρό οινόπνευμα σε μια νέα χαρτοπετσέτα. Μόνο να λάβει ένα μικρό ποσό και σκουπίστε ολόκληρο το σχισμένο ή ραγισμένο δέρμα του καθίσματος (S). Πηγαίνετε σε επάνω-κάτω τρόπο και καλύπτουν όλες τις επιφάνειες. Πάρτε ένα νέο πετσέτα εγγράφου και σκουπίστε την έδρα και πάλι. Μην αφήνετε το μετουσιωμένη αλκοόλη στεγνώσει προτού να πάρετε μια πιθανότητα να το καθαρίσετε. Η μετουσιωμένη αλκοόλη που θα αφαιρέσει όλα τα σιλικόνη και / ή άλλες χημικές ουσίες, που μπορεί να σταματήσει τη νέα χρωστική ουσία να κολλήσουν μεταξύ τους. Εδώ είναι περισσότερο για το πώς να καθαρίσετε την ταπετσαρία του αυτοκινήτου.
Βήμα # 4: Τώρα κατακλύσει το 240-γυαλόχαρτο αρ. τομείς του ύδατος σαπούνι και ξεκινήστε λείανση του καθίσματος με ρωγμές. Όπως θα είναι στη διαδικασία, θα δείτε ότι η αρχική χρωστική ουσία έχει αρχίσει να βγει. Take the sandpaper and the collect dye underneath hand your, to it fill inside the visible cracks. Αυτό θα λειτουργήσει ως πληρωτικό κάθισμα αυτοκινήτου. Κρατήστε στο λείανση της επιφάνειας μέχρι να διαπιστώσουν ότι το κάθισμα έχει αρχίσει να αισθάνονται ομαλή. Πάρτε ένα άλλο καθαρή πετσέτα Terry και σκουπίστε το κάθισμα σωστά. Με ένα στεγνωτήρα πλήγμα, στεγνώστε το κάθισμα μέχρι δεν υπάρχει ίχνος νερού.
Βήμα # 5: Πάρτε ένα λεπτό στρώμα του δέρματος prep SEM και διαδώστε το μέσω του καθίσματος. Δεδομένου ότι οι εργασίες prep SEM, θα συμβάλει στη διευθέτηση της νέας βαφής άνετα. Σε μια νέα χαρτοπετσέτα, χωματίδα some sealer νερό δέρμα και να εφαρμοστεί στο κατεστραμμένο τμήμα του καθίσματος. Αφήστε το prep να απασχοληθεί σε μαγικό του, δεδομένου ότι θα προστατευθεί η δέρμα και αφήστε το να στεγνώσει.
Βήμα # 6: Καλύψτε τα άλλα τμήματα του εσωτερικού του αυτοκινήτου σας έτσι ώστε όταν ψεκασμός τις νέες βαφές, δεν λεκιάζουν πίνακα οργάνων, τα παράθυρα, ή οτιδήποτε άλλο. Κρατήστε τη βαφή δερμάτων τουλάχιστον 15 εκατοστά μακριά από την περιοχή που πρέπει να ψεκάζονται. Μετά την πρώτη στρώση είναι, εκτελέστε το στεγνωτήριο πλήγμα από πάνω του. Συμπληρώστε όλα εμφανείς ρωγμές σωστά και να εφαρμόσει ένα άλλο παλτό, εφόσον είναι αναγκαίο.
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με δερμάτινη ταπετσαρία επισκευής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: · δέρμα Seat επισκευής · δέρμα Δάκρυ επισκευής · δέρμα Scratch επισκευές · Σαν τελικό βήμα για το δέρμα επισκευή ταπετσαρία, το κάθισμα πρέπει να στεγνώσει τελείως. Σιγουρευτείτε ότι τα παλτά είναι λεπτές και εφαρμόζονται μόνο στις εμφανείς ρωγμές στο κάθισμα. Ταίριασμα το πρωτότυπο χρώμα του πριν κατεστραμμένη περιοχή. Αφήστε το δερμάτινο κάθισμα ξηρό, η οποία θα διαρκέσει μερικές ώρες. Έτσι μην κάθονται, κίνηση, ή να χρησιμοποιήσετε το αυτοκίνητο για τίποτα. Εκεί τον έχετε, μπορείτε να ασκήσει με επιτυχία κατεστραμμένο κάθισμα του αυτοκινήτου σας δέρμα πίσω στη ζωή.