Πώς να αφαιρέσει Fake Καρφιά

Αυτές τις μέρες, οι γυναίκες δεν παίρνουν πολύ χρόνο για να αναπτυχθούν και να διατηρηθούν μακριά νύχια. Ακόμη και αν παίρνουν χρόνο, τα νύχια μπορεί να είναι αδύναμες και ως εκ τούτου, να πάρει πελεκημένη εύκολα. Ακόμα, πολλοί από εμάς πεύκου γυναικών για την εκπληκτική καρφιά αναζητούν τα οποία μπορούμε να καμαρώνω. Μια καλή εναλλακτική λύση για τις μεγάλες φυσικά νύχια είναι τεχνητά νύχια, όπως τα ακρυλικά νύχια, gel καρφιά και τον Τύπο στα νύχια. Πολλά σαλόνια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την κυκλοφορία στην καθώς και εξαλείφοντας αυτές τις ψεύτικες καρφιά. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ψεύτικο αφαίρεση καρφί στο σπίτι πάρα πολύ, ακολουθώντας τις παρακάτω αναφερόμενες διαδικασία βήμα προς βήμα.
Τρόπος κατάργησης Fake Nails? Να αφαιρέσετε ψεύτικα νύχια στο σπίτι, θα χρειαστεί μία ασετόν, νυχοκόπτη, κύπελλο και μια ενυδατική κρέμα.
Βήμα 1? Το πρώτο βήμα για την άρση ψεύτικα νύχια κατ 'οίκον, είναι να βρεθεί μια θέση όπου είστε πολύ άνετοι για τη διεξαγωγή της όλης διαδικασίας. Μια βολική λύση για αυτό θα ήταν ένας πίνακας κουζινών. Μπορείτε επίσης να παίξετε κάποια μουσική, έτσι ώστε να μην βαρεθείτε κατά την αφαίρεση των νυχιών. Επίσης κάλυμμα τραπέζι με εφημερίδες ώστε η εγκατάσταση δεν λερώνονται.
Βήμα 2? Μόλις κάθονται άνετα, κόβετε το ψεύτικο ακρυλικά νύχια σε πολύ μικρό μέγεθος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ζευγάρι νυχοκόπτες για το σκοπό αυτό. Αν θέλετε να ξέρετε πώς να αφαιρέσει ψεύτικα νύχια γρήγορα, τότε η απάντηση είναι να τους το κόψιμο σε ένα πολύ μικρού μήκους, πριν από την αφαίρεση, στο σύντομο νύχια είναι πιο εύκολο να καταργήσετε.
Βήμα 3? Πάρτε ένα μπολ και γεμίστε το με ασετόν. Μουλιάστε τα νύχια σας στο υγρό για περίπου δέκα έως δεκαπέντε λεπτά. Ενυδάτωση των καρφιά στο ασετόν βοηθάει στην διάλυση της κόλλας που σκληραίνει τις πλαστές καρφιά για τα φυσικά νύχια.
Βήμα 4: Μόλις εμφανιστεί ότι η κόλλα έχει βγεί, βγάλτε τα δάχτυλά σας από το κύπελλο. Τώρα, λαμβάνοντας ένα καρφί σε έναν χρόνο, αφαιρέστε το ψεύτικο ακρυλικό νύχι από το δάχτυλο. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία για όλα τα δάκτυλα.
Βήμα 5? Εμποτισμός τα καρφιά στο ασετόν για δεκαπέντε λεπτά είναι αρκετά για να διαλυθεί η κόλλα, ωστόσο, μπορεί να συμβεί ότι το καρφί δεν βγαίνει εύκολα, όταν προσπαθείτε να το φλοιό και μπορεί ακόμη και να σας προκαλέσουν πόνο. Έτσι, εάν θέλετε να ξέρετε πώς να αφαιρέσει ψεύτικα νύχια ανώδυνα, θα πρότεινα διαβροχή του καρφιά the ασετόν για λίγο περισσότερο χρόνο, δηλαδή περίπου πέντε λεπτά, και στη συνέχεια προσπαθήστε ξανά peeling.
Βήμα 6? Αφού όλα τα πλαστά ακρυλικά νύχια έχουν αφαιρεθεί, πλύνετε τα χέρια σας καλά χρησιμοποιώντας ένα σαπούνι. Δεδομένου ότι το ασετόν περιέχουν ακετόνη, αυτό μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα στα δάκτυλα. Έτσι, η εφαρμογή μια ενυδατική κρέμα ή μια κρέμα χεριών είναι πολύ σημαντικό να αποτραπεί το δέρμα από το στέγνωμα περαιτέρω.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να απογειωθεί Ακρυλικό Καρφιά? Πώς να απογειωθεί Ακρυλικό Nails at Home? Τρόπος κατάργησης Fake Καρφιά χωρίς ακετόνη? Είναι ένα γνωστό γεγονός ότι μακροχρόνια χρήση ακετόνης μπορούν να κάνουν τα νύχια πολύ αδύναμη. Έτσι, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο, αντί της εμβάπτισης τα καρφιά σε ένα ασετόν που περιέχει ακετόνη, μπορείτε να μεταβείτε σε εμβάπτιση καρφιά σε οινόπνευμα αντ 'αυτού. Το αλκοόλ μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματικές για τη διάλυση της κόλλας καρφί. Το μόνο μειονέκτημα είναι πως τα καρφιά πρέπει να βυθιστούν για περίπου μισή ώρα και σαράντα από πέντε λεπτά, για το αλκοόλ να είναι πραγματικά αποτελεσματική. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να απογειωθεί ακρυλικά νύχια χωρίς ακετόνη
Μια άλλη εναλλακτική λύση για προϊόντα αφαίρεσης βερνικιού νυχιών είναι ζεστό νερό. Εμποτισμός τα καρφιά σε ζεστό νερό βοηθά στην αφαίρεση ψεύτικα νύχια. Αλλά του δεν είναι τόσο αποτελεσματικές όσο αλκοόλ ή προϊόντα αφαίρεσης βερνικιού νυχιών. Αυτές τις μέρες, υπάρχουν πολλές αφαίρεσης βερνίκι νυχιών διατίθεται σε αγορά που είναι χαρακτηρισμένα ακετόνη ελεύθερη. Μπορείτε να δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε τους πάρα πολύ.
Ελπίζω τώρα ξέρετε πώς να αφαιρέσει ψεύτικα νύχια κατ 'οίκον. Προσωπικά, θα προτείνουμε να πάρετε τους αφαιρεθεί στο σαλόνι το ίδιο με έναν επαγγελματία, για να αποδώσει καλύτερα αποτελέσματα. Αλλά εάν έχετε κάνει μέχρι το μυαλό σας να το κάνετε στο σπίτι, οι ανωτέρω άκρες θα είναι αρκετά βολικό!