Bonsai Δέντρα - Ιστορία

Για να εκτιμήσουμε και να βρουν ευχαρίστηση σε περίεργα καμπύλα γλάστρες δέντρα είναι η αγάπη παραμόρφωση.? - Τη μετάφραση των αρχαίων κινεζικών Μεταβείτε από περίοδο Καμακούρα
Το απόσπασμα παραπάνω μιλάει για την αρχαία ιαπωνική προοπτική σχετικά με τη δημιουργία δέντρα μπονσάι. Στη σημερινή εποχή της μικρογράφησης, οι μικρότερες και πιο συμπαγή πράγματα, τόσο πιο πολύ προτιμούνται. Τούτο ενδέχεται να λόγος για την τρέχουσα δημοτικότητα των δέντρων μπονσάι. Με τις αστικές τρόπο ζωής, και είναι δύσκολο να έχει ένα δέντρο γύρω, όταν ζείτε σε συμπαγή διαμερίσματα στο multistoreyed πύργους. Σε γλάστρες δέντρα μπονσάι επίλυση αυτού του προβλήματος. Μπορείτε να έχετε μια μικροσκοπική έκδοση του αγαπημένου σας δέντρο, δεξιά στο σπίτι σας! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα δέντρα μπονσάι είναι ένα τέτοιο οργή. Κάθε δέντρο μπονσάι είναι ένα έργο τέχνης. Αν νομίζετε ότι τα δέντρα μπονσάι είναι μια πρόσφατη καινοτομία, θα εκπλαγείτε να ξέρετε ότι στην παράδοση της καλλιέργειας μπονσάι όπως τα δέντρα, οι ημερομηνίες πίσω εκατοντάδες χρόνια για να αρχαίας Κίνας! Το άρθρο αυτό αποτελεί έναν απολογισμό της μικρογραφία μπονσάι ιστορίας δέντρο, για όλους εσάς που είναι περίεργοι σχετικά με την προέλευση του μπονσάι τεχνικών δέντρο ανάπτυξη.
Μια Σύντομη Ιστορία του Bonsai Δέντρα? Πριν πάμε μπροστά με την ιστορία δέντρο μπονσάι, ας ασχοληθεί με κάποια ετυμολογική ερωτήματα που τίθενται. Αυτό είναι, ας τον εντοπισμό της λογοτεχνική προέλευση της λέξης «μπονσάι». «Δίσκος καλλιέργεια» στα ιαπωνικά, που σημαίνει «Bonsai δέντρα» είναι ή «Δίσκος καλλιεργούμενα δέντρα» και όχι. «Bonsai» ως λέξη έχει μια προέλευση στην ιαπωνική προφορά ενός κινεζική λέξη που ονομάζεται «Penzai» που σημαίνει επίσης «Δίσκος Plant».
Πριν από τη μετάβαση στην ιστορία μπονσάι δέντρων, επιτρέψτε μου να καθαρίσει από μια μεγάλη παρανόηση σχετικά με τα δέντρα μπονσάι, αλλά και μιλάμε λίγο για μπονσάι τεχνικές δέντρο μεγαλώνει. Bonsai χρησιμοποιείται συχνά ως ένας γενικός όρος για όλα τα είδη των δέντρων σε μικρογραφία, που δημιουργούνται μέσα από διάφορες τεχνικές. Traditional Bonsai δέντρο καλλιεργητικών τεχνικών πρέπει να μην συγχέεται με το «επισκιάζει» των δένδρων, η οποία περιλαμβάνει γενετικό χειρισμό. Δέντρα μπονσάι δεν δημιουργούνται μέσω γενετικών χειρισμών, αλλά καλλιεργείται από τα φυσικά σπόρους των δέντρων. Οι διάφορες τεχνικές όπως εμβολιασμό, αποφύλλωση, διατήρηση σε γλάστρες, κλάδεμα και τη μείωση της ρίζας χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει τα δέντρα μπονσάι. Είναι φτιαγμένα ώστε να μιμούνται το σχήμα και τη μορφή των ενηλίκων αναπτυχθεί πλήρως, τα δέντρα με τεχνικές τεχνητής.
Υπάρχουν πολλοί τύποι δέντρων μπονσάι & στυλ. Juniper δέντρο μπονσάι είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε όλον τον κόσμο. Τοποθετούνται σε ειδικά δοχεία μπονσάι δενδροφυτεύσεις, κατέχουν το καμάρι της θέση στις καρδιές και στα σπίτια πολλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.
Ας ανιχνεύσει την προέλευση αυτής της τεχνικής για τη δημιουργία μικροσκοπικών αντίγραφα των δέντρων, από κατάδυση στα βάθη της ιστορίας μπονσάι δέντρων. Την προέλευση των δέντρων μπονσάι ημερομηνίες πίσω από χίλια χρόνια στην αρχαία Κίνα, όπου ξεκίνησαν όλα. Ξεκίνησε ως μια πρακτική της ανάπτυξης δένδρων σε γλάστρες, όπως και αναπτυχθεί σε μια μορφή τέχνης. Σε αυτά τα πρώτα κινεζικά εκδόσεις, φύλλωμα στο δοχείο μπονσάι όπως τα δέντρα ήταν πολύ αραιή. δύσβατο εμφάνισή τους ήταν που να εκπροσωπεί τα σχήματα των δράκων from μύθους και θρύλους των παλιών. Ήταν κομμάτια της τέχνης υποτίθεται ότι εκπροσωπεί την αρμονία μεταξύ ουρανού και της Γης. Για τους Κινέζους, τα δέντρα ήταν μερικές από τις υψηλότερες εκφράσεις της τέχνης της φύσης. Θα το σεβαστό μέσω της δημιουργίας αυτής της μορφής τέχνης γλάστρες φυτών. Να αναπτύσσεται το δέντρο μπονσάι ήταν μια άσκηση για να φέρει την ειρήνη και την ηρεμία στο μυαλό ενός προσώπου. Αυτό είναι τι συμβαίνει στην πράξη κάθε μορφή τέχνης.
Γύρω του 12ου αιώνα, μέσα από την εξάπλωση του Ζεν Βουδισμού στην Ιαπωνία, το κινεζική παράδοση μπονσάι εξαπλώθηκε σε Ιαπωνία μέσω μοναχούς που έχει συσταθεί μοναστήρια τους. Από την βουδιστές μοναχοί, η τέχνη της καλλιέργειας δέντρων μπονσάι εξαπλωθεί στην ιαπωνική αριστοκρατία και αργότερα την ανώτερη κατηγορία. Στο Bonsai δέντρο καλλιεργητικών τεχνικών εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου όλο και εξελίχθηκε και άκρως σεβαστή μορφή τέχνης, από τον δέκατο τέταρτο αιώνα. Ωστόσο, οι τεχνικές που ήταν ακόμα αργό και στις σύγχρονες τεχνικές κλαδέματος αναπτύχθηκαν στην Ιαπωνία το δέκατου έβδομου και δέκατου ένατου αιώνα. Στην πραγματικότητα, το δέκατο όγδοο αιώνα είδε την κορυφή αυτής της τέχνης στην Ιαπωνία. Τεχνικές περαιτέρω εξελίχθηκε για να δημιουργήσουν μικροσκοπικές τοπία μαζί με τα δέντρα μπονσάι.
Τέλος, όταν η Ιαπωνία ξέσπασε από μακροχρόνια απομόνωση του από τον κόσμο, και άνοιξε τις πόρτες του στον κόσμο τον δέκατο ένατο αιώνα, οι ταξιδιώτες από τη δύση τέθηκαν σε εφαρμογή για μπονσάι. Είδαν μικρογραφία εκδόσεις των ηλικιωμένων και δέντρα, τοποθετούνται σε κεραμικά δοχεία. Σιγά-σιγά η εξάπλωση λέξη και στην έκθεση κόσμο στο Παρίσι το 1900, αυτής της τέχνης τελικά αποκαλύφθηκε στην Ευρώπη και 'όλη την οικουμένη.
Διαβάστε περισσότερα για:? Αυξηθεί ένα Bonsai δέντρο, Bonsai Δέντρα τύπων-Bonsai Tree Care εγκυκλίου · Από τότε, δεν έχει υπάρξει, κοιτώντας πίσω. Σήμερα, η τέχνη της καλλιέργειας δέντρων μπονσάι έχει εξαπλωθεί μακριά και ευρέως και αυτοί οι τύποι των δέντρων είναι τώρα διαθέσιμη στις περισσότερες χώρες και πολιτισμούς. Η ιστορία του δέντρο μπονσάι μας δείχνει ότι αυτή η τέχνη είχε τη γέννησή του στην Κίνα, μεγάλωσε στην Ιαπωνία και στη συνέχεια να ωριμάσει ως αποδεκτή κηπευτικά μορφή τέχνης, πέρα ​​από το ταξίδι του στην ολόκληρο τον κόσμο!