Σπιτική απορρυπαντικό πιάτων

Όταν υπάρχει μια απλή λύση για τη μείωση του κόστους, για τους οποίους επιθυμείτε να πραγματοποιήσει υψηλότερες δαπάνες για την «υψηλή ποιότητα», τα απορρυπαντικά πιάτων αγορών, που υποστηρίζουν ότι αφήνουν τα πιάτα σας χωρίς λεκέδες, αλλά στην πραγματικότητα αφήνουν απογοητεύσει; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σπιτικό πλυντήριο πιάτων απορρυπαντικό για σας, και θα καταλήξει με αφρώδη φαγητά. Μπορείτε να σκεφτείτε ότι το να καταστεί ένα απορρυπαντικό ίδιοι είναι μια βαρετή, χρονοβόρα διαδικασία, και θέλετε μάλλον χρησιμοποιούν μόνο κανονικό απορρυπαντικό σας. Αλλά προτού να κάνετε υποθέσεις, να ρίξετε μια ματιά σε αυτές τις απλές μεθόδους για να κάνετε τη δική απορρυπαντικό πιάτων σας, και τουλάχιστον να δώσει τις λύσεις αυτές μια ευκαιρία.
Σπιτική απορρυπαντικά πιάτων
This απορρυπαντικό είναι επίσης κατάλληλο ως ένα σπιτικό απορρυπαντικό πιάτων για σκληρό νερό, και να καθαρίσει όλα τα προβλήματα που προκαλούνται από αυτήν.
Συστατικά? Βόρακας, βρίσκονται στο τμήμα πλυντηρίων κάθε πολυκατάστημα? Standard μαγειρική σόδα? Λευκό ξύδι? Εσπεριδοειδή αιθέριο έλαιο? Διαδικασία? Μια καλή ιδέα while να προβεί στη δική απορρυπαντικό πλυντήριο πιάτων σας σπιτικό είναι να κάνει ένα μεγάλο ποσό και να αποθηκεύει για μελλοντική χρήση. Χρησιμοποιήστε ένα κατάλληλο δοχείο με ένα ευρύ στόμα για να μπορούν να έχουν πρόσβαση με ένα κουτάλι σέσουλα εύκολα. ? Για να κάνετε το απορρυπαντικό, συνδυάστε ίσα μέρη τη σόδα και βόρακα και ανακατέψτε καλά. ? Προσθέστε μία σταγόνα κάθε εσπεριδοειδών βασικών πετρελαίου, όπως λεμόνι ή πορτοκάλι, για κάθε 2 φλιτζάνια του απορρυπαντικού πιάτων. Ανακατέψτε καλά για να αποφευχθεί ο σχηματισμός θρόμβων. Αυτό είναι ακριβώς να προσθέσει ένα καλό άρωμα στο απορρυπαντικό. Θα ήταν ιδανικό αν έχετε χρησιμοποιήσει ένα βρώσιμα αιθέριο έλαιο το απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων είστε τελικά πρόκειται να μαγειρεύουν και να τρέφονται in.? Αποθηκεύστε αυτό το απορρυπαντικό μέσα στο δοχείο. Χρησιμοποιήσετε 1 - 2 κ.σ. με κάθε φορτίο. Στην περίπτωση που ο πιάτα είναι πολύ βρώμικο, ή νερό είναι σκληρό, χρησιμοποιήσετε μια πρόσθετη σούπας. ? Εξάλλου, για να αναλάβει τη φροντίδα του σκληρού νερού, και ο χημικός καθαρισμός θα αφήνει πίσω στα πιάτα, προσθέστε ένα τέταρτο σε μισό φλιτζάνι ξίδι σε του ξεβγάλματος. Αυτό δεν θα αφήσει μόνο τα πιάτα spot-free και τους αφρώδεις, αλλά θα διαγράψει και όλα τα συλλέγονται υπόλειμμα στο πλυντήριο πιάτων. Με αυτές τις διττή λειτουργία, προσθέτοντας ξίδι είναι απαραίτητη. ? Σπιτική απορρυπαντικό πιάτων Υγρό
Για όσους από εσάς που προτιμάτε να εργαστείτε με ένα υγρό απορρυπαντικό και όχι απορρυπαντικά, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή η μέθοδος λήψης ένα σπιτικό υγρό απορρυπαντικό πιάτων.
Συστατικά? Φυσικό, unscented υγρό Καστίλλης σαπούνι? Citrus αιθέρια έλαια? Χυμός λεμονιού? Ξίδι? Διαδικασίας? Ανάλογα στο ποσό του απορρυπαντικού επιθυμείτε να κάνετε, λάβουν ίσα μέρη Καστίλλης σαπούνι και νερό. Αναδεύεται αυτό το μείγμα thoroughly. Μην, σε καμία περίπτωση, χρησιμοποιήστε μια πλύσιμο στο χέρι ή σε άλλο υγρό σαπούνι. ? Για κάθε φλυτζάνι του προαναφερθέντος υγρό σαπούνι, προσθέτουμε ¼ φλιτζάνι ξύδι. Πάλι, ανακινήστε το μείγμα καλά. ; To cut the grease from the dishes and the dishwasher, use 1 κ.γ. lemon juice for every cup του liquid απορρυπαντικού. ? Παρόμοια με τη διαδικασία απορρυπαντικών σε σκόνη, προσθέστε μόνο 1 σταγόνα ένα εδώδιμο, εσπεριδοειδών αιθέριο έλαιο σε κάθε φλιτζάνι του απορρυπαντικού. ? Ρίχνουμε το αφέψημα σε έναν εύκολο pour μπουκάλι, κατά προτίμηση με στόμιο. Πάντα θυμηθείτε να ανακινείτε τη φιάλη πριν τη χρήση του. ? Πάλι, ξίδι είναι απαραίτητη ως μέρος οποιασδήποτε απορρυπαντικού πιάτων και κάθε πλύσιμο των πιάτων κύκλου. Για ένα μεγάλο φορτίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μισή κούπα, και ένα τέταρτο κύπελλο για μικρότερο φορτίο κατά τη διάρκεια του ξεβγάλματος. Εξαλείφει την ανάγκη για ένα ξέβγαλμα ενίσχυση. ? Ένα σπιτικό απορρυπαντικού πιάτων δεν είναι μόνο οικονομικά αποδοτική, αλλά και φιλική προς το περιβάλλον, καθώς είναι απαλλαγμένο από μερικές σκληρές χημικές ουσίες υπάρχουν στο εμπορικό απορρυπαντικών, που βλάπτουν το περιβάλλον, και γίνεται με απλά συστατικά νοικοκυριό. Έτσι κάνετε εσείς και του περιβάλλοντος μια τεράστια εύνοια, καθιστώντας και χρησιμοποιώντας ορισμένες από τις καλύτερες σπιτικές τα απορρυπαντικά πιάτων σας.