Τοποθέτηση εξοπλισμού σκι Bindings

πρώτη συνάντηση μου με το χιόνι ήταν όταν γύρισα 15. Ήταν το πρώτο μου ταξίδι στην Salt Lake City, Utah, και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για να δοκιμάσετε χέρι μου στο σκι και snowboard. Αν και φαίνεται διασκεδαστικό από την τηλεόραση και τους κινηματογράφους, το άθλημα αυτό είναι αρκετά δύσκολο. Την πρώτη μέρα που πήγα κατ 'ευθείαν προς το χιονοδρομικό μαγαζί για να μπορώ να μισθώνει μέρος σκι για όλους. Αλλά για καλή μου τύχη, όλοι τους είχαν ήδη ενοικιάζονται. So ξαδέρφη μου και αποφάσισα να αγοράσω καινούργια. Και σύντομα όπως είχαν στα χέρια μου, είχα ένα ερωτηματικό στο πρόσωπό μου. Δεν ήξερα πώς να τοποθετήσετε το σκι και τι ακριβώς μου έπρεπε να κάνει. Ήμουν πραγματικά προσπαθώ να καταλάβω τι είδους σκι ήταν και πώς να πάρει τα πόδια μου μέσα, έτσι ώστε δεν θα μειωθεί, ενώ σκι εκεί έξω. Τίποτα δεν φαινόταν να εργαστούν και να έπαιρνα απογοητευμένος από το λεπτό. Η οικογένειά μου δεν ήταν καν εκεί για να με βοηθήσει. Έτσι άρχισα να ψάχνω για κάποιον να με βοηθήσει. Ευτυχώς ένας σκιέρ είδα μου που κάθεται στο λευκαντές με σκι δετήρων μου και πλησίασε για να βοηθήσει. Τι είμαι έτοιμος να γράψουν σε αυτό το άρθρο θα σας δώσει ειδικές δέστρες τοποθέτησης σκι οδηγίες (ευγενική παραχώρηση: ένας ευγενής σκιέρ). Δεν χρειάζεται να περάσει από μια δύσκολη κατάσταση όπως έκανα όταν ήμουν απασχολημένος με τοποθέτηση σκι συνδέσεις.
Τοποθέτηση εξοπλισμού σκι Οδηγίες Bindings
Αν έχετε αγόρασαν το σκι, τότε θα υπάρξει κάποια τοποθέτηση δετήρες σκι οδηγίες που παρέχονται με αυτές. Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά, καθώς διαφορετικούς κατασκευαστές έχουν ελαφρώς διαφορετικές οδηγίες τοποθέτησης ένα από το άλλο. Διαβάστε περισσότερα για συμβουλές σκι για αρχάριους. ? Το πρώτο κομμάτι toe πρέπει να απογειωθεί από το χιονοδρομικό εκκίνησης. Μπορείτε να απολαύσετε τον οδηγό από το σήμα στη μέση ενός σκι. Κρατήστε το boot στο κέντρο της επιφάνειας του σκι, στις περιπτώσεις που πρέπει να εγκατασταθεί στο. Χρησιμοποιήστε ένα χάρακα, έτσι ώστε ο χώρος αποσκευών θα είναι ακριβώς στην καρδιά (πλάτος). ? Από τη μέση της κάθε τρύπα βίδα, θα κάνετε μια τελεία με το δείκτη. Κρατήστε το boot και δεσμευτικές σωστά, ώστε να μην τηρούν συρόμενη παντού, πριν να έχουν την ευκαιρία να κάνει τα σήματα. Το τεμάχιο toe έρχεται από την εκκίνηση μόλις τελειώσετε τη σήμανση. ? Match τις βίδες που ήρθε με το πρόσδεση και επιλέξτε αυτό που είναι ένα αγοράκι μικρότερο από το υπόλοιπο βίδες. Τοποθετήστε τη βίδα με τη βοήθεια του ένα ηλεκτρικό τρυπάνι. ? Μην πάει στη θάλασσα και ανοίξτε μια τρύπα με τη βίδα. Πρέπει να προχωρήσει τόσο ώστε στην οριοθετημένη περιοχή, πιο συγκεκριμένα, στη μέση στο χιονοδρομικό. ? Πάρτε κάποιο εποξειδικά υλικά και απλώστε λίγο σε κάθε τρύπα. Ισχύουν μόνο για την πλήρωση μισό τρύπα και δεν είναι εντελώς σφραγίζεται. Τοποθετήστε όλα τις βίδες στις σημειωμένα σημεία και βιδώστε τους σωστά. Αφήστε το εποξειδικό στεγνώσει εντελώς. ? Η μύτη του υποδήματος θα συμπληρωματικό πρόγραμμα της εγκατεστημένης πρόσφατα δεσμευτική. Θα πρέπει να κάνει άλλο ένα σημάδι στη βάση του την κόλαση. ? Το σήμα μόλις κάνατε, θα σας οδηγήσει σε ευθυγράμμιση των τοποθέτησης κομμάτι σκι δέστρες στο πίσω μέρος του την κόλαση. Μόλις χρησιμοποιήσετε πάλι ο κυβερνήτης για να κεντράρετε το κομμάτι (πλάτος). Μετά το τακούνι είναι σε το είναι σωστή θέση, να λάβει ένα δείκτη για να κάνει άλλο ένα μικρό σημάδι στο κέντρο όλων των τρύπες από τις βίδες. ? Ακολουθήστε τις ίδιες οδηγίες γεώτρηση που αναφέρονται παραπάνω και ακολουθούν την ίδια διαδικασία με εποξική. Τούτο θα εξασφαλίσει την κομμάτι κλίσεως στη θέση του. Ας την εποξική στεγνώσει εντελώς. Ακολουθήστε όλα αυτά τοποθέτησης δέστρες οδηγίες σκι για την άλλη όψη. ? Τοποθέτηση Snowboard Instructions Bindings
Το πρώτο βήμα για να γίνει ένα καλό snowboarder μαθαίνει πώς γίνονται τοποθέτηση δέστρες snowboard. Ανάλογα με τη μάρκα του snowboard που μόλις αγοράσατε, ακολουθήστε τις οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω. ? Δέστρες Τοποθετήστε το πάνω από το snowboard. Στην αριστερή πλευρά της δέσμευσης θα είναι κοντά στο μπροστινό μέρος του σκάφους. ? Σύμφωνα με την στάση σας πάνω από το snowboard, θα ευθυγραμμιστούν οι παγιοποιήσεις για κάθε τρύπα στο ταμπλό. Αν είστε νέος σε snowboarding, χρησιμοποιήστε τις τρύπες στο κέντρο. Ρυθμίστε την απόσταση που εξαρτάται από το πόσο άνετοι είστε οδήγηση του σκάφους. ? Θα διαπιστώσετε ότι στη μέση του δίσκου θα περάσει στο εσωτερικό του κενό κύκλους κάτω μέρος. Υπάρχουν γωνίες σε κάθε δίσκους που θα πρέπει να σημειωθεί στο μηδέν βαθμούς προς την πλευρά του σκάφους. Κάθε ένα από αυτά τρύπες πρέπει να είναι κάθετος προς την πλευρά του σκάφους. ? Περιστρέψτε το δέστρες, ενώ έχετε κρατήσει το κέντρο δίσκους ακίνητος. Τοποθετήστε το μπότες στο εσωτερικό του δέστρες τους συρόμενη προς τα πίσω και προς τα εμπρός μέχρι να προσκολλάται απόλυτα στο snowboard. Μπορείτε να πάρετε τις μπότες από τώρα λαμβάνοντας υπόψη ότι οι δέστρες έχουν τεθεί σε εφαρμογή. ? Όλες τις βίδες για τη παγιοποιήσεων θα πρέπει να εξασφαλίζεται στενά και να ευθυγραμμιστούν σωστά. ? Αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα ενώ η τοποθέτηση του σκι bindings ή για το snowboard, λαμβάνουν τόσο the σκι και παγιοποιήσεις στο κατάστημα που τα αγόρασε. Θα τοποθετήστε τα εύκολα για σας. Λανθασμένη εγκατάσταση των βιβλιοδεσιών μπορούν να προκαλέσουν κάποιο είδος ζημίας όταν βρίσκεστε στις πίστες. Φροντίστε τον εαυτό σας εκεί έξω!