Αντιιδρωτικό Vs Αποσμητικά

Έχετε ιδρώνουν πολύ; Υπερδραστήρια ιδρωτοποιούς αδένες μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αμηχανία. Όλα τα όνειρά σας να βλέπουμε ευπαρουσίαστο και δημιουργώντας μια καλή εντύπωση θα συντρίβονται by ιδρωμένες μασχάλες και άσχημη μυρωδιά. Είμαι σίγουρος ότι πρέπει να χρησιμοποιούν είτε ένα αντιιδρωτικό ή ένα αποσμητικό. Για εκείνους που έχουν μια ισχυρή μυρωδιά του σώματος, αυτά τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής έρχονται για τη διάσωση. Η αγορά είναι πλημμυρισμένη με αυτά τα προϊόντα και έχετε μια μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε. Αλλά προτού να κάνετε μια επιλογή, θα ήταν σκόπιμο στον εαυτό σας διαφωτίσει για τη διαφορά μεταξύ αντιιδρωτικό και αποσμητικό. Αντιιδρωτικό αποσμητικό vs; Ποιο από τα δύο προτιμάτε; Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι ένα αντιιδρωτικό αποσμητικό ή σημαίνει το ίδιο πράγμα. Σε περίπτωση που, επίσης, ότι ναι, η ώρα να πάρετε μια σαφέστερη εικόνα. Στην περίπτωση που ο ιδρώτας αφειδώς, ίσως ήδη να χρησιμοποιείτε ένα από τα δύο προϊόντα για να απαλλαγούμε από την άσχημη μυρωδιά. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα προβλήματα εφίδρωση.
Αιτία μυρωδιά του ιδρώτα και το Bad
Πρώτα απ 'όλα, ας συζητήσουμε λίγο για το ιδρωτοποιούς αδένες. Υπάρχουν δύο τύποι ιδρωτοποιούς αδένες. Μόλις φτάνουμε στην εφηβεία, τα εν λόγω αδένες γίνονται πλήρως ανεπτυγμένη. Eccrine αδένες εκκρίνουν νερό και αλάτι και να βοηθήσει στην ψύξη και τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος. The apocrine αδένες είναι αυτοί που προκαλούν φοβερή μυρωδιά του σώματος. Μαζί με τον ιδρώτα, τα λίπη και πρωτεΐνες που εκκρίνονται στην επιφάνεια του δέρματός μας. Δεδομένου ότι ο ιδρώτας συλλέγει, τη ζεστή και υγρή επιφάνεια γίνεται στον αγωνιστικό λόγους για τα βακτήρια και ότι προκαλεί άσχημη μυρωδιά. Στην περίπτωση που ο ιδρώτας αφειδώς, θα πρέπει να δοκιμάσετε διάφορες εναλλακτικές επιλογές για να απαλλαγούμε από την άσχημη μυρωδιά. Όταν χρησιμοποιείτε ένα αντιιδρωτικό, οι πόροι είναι αποκλεισμένη, γεγονός που εμποδίζει την απελευθέρωση του ιδρώτα. Από την άλλη πλευρά, όταν χρησιμοποιείτε ένα αποσμητικό, αν και συνεχίζουν να ιδρώνουν, η κακή οσμή μπορεί να αντιμετωπιστεί από την αντισηπτική δράση έναντι των βακτηρίων. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις αιτίες της υπερβολικής εφίδρωσης.
Αντιιδρωτικό Vs Αποσμητικά
Η κύρια διαφορά ανάμεσα σε ένα αντιιδρωτικό και αποσμητικό έγκειται στο γεγονός ότι έχουν ένα διαφορετικό μηχανισμό ή χημική διαδικασία για την αντιμετώπιση στο πρόβλημα του ιδρώτα. The αντιιδρωτικά χρησιμοποιούν τις χημικές ουσίες ή ισχυρών στυπτικοοι να φράξει ή να εμποδίσουν τους πόρους. Επομένως, όταν οι πόροι είναι δεσμευμένο, δεν θα υπάρχει εφίδρωση. Κυρίως ένα αντιιδρωτικό περιέχει χημικές ουσίες όπως το αλουμίνιο ή ζιρκονίου να μπλοκάρει τους πόρους. Ίσως να αναρωτιέστε πώς λειτουργούν αυτά τα χημικά; Το ενεργό συστατικό χλωριούχου αλουμινίου σχηματίζει ένα τζελ σαν βούλωμα που φράζει τους πόρους και σας κρατά τον ιδρώτα ελεύθερη.
Αποσμητικού, από την άλλη πλευρά, δεν σας εμποδίζει από εφίδρωση, αλλά αποτρέπει τα βακτήρια από ευδοκιμεί μέρη του σώματος, όπου μπορείτε ιδρώτα. Μια χημική ουσία που ονομάζεται triclosan κάνει το δέρμα της μασχάλης πολύ όξινο και ότι εμποδίζει τη μασχάλη από το να γίνει στο σπίτι με τα βακτήρια, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες κακής οσμής. Διαβάστε περισσότερα για underarm εφίδρωση.
Τώρα που γνωρίζετε πώς αντιιδρωτικά και αποσμητικά δουλειά, ίσως να αναρωτιέστε ποια είναι καταλληλότερη για εσάς. Στην περίπτωση που ιδρώνουν πολύ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αντιιδρωτικό για την αποτροπή εφίδρωση. Όντας ιδρώτα ελεύθερη μπορεί να κάνει να αισθάνεστε πιο άνετα. Για όσους δεν επιθυμώ να παρέμβει στην φυσική διαδικασία της εφίδρωσης by βούλωμα το πόρους, χρησιμοποιώντας ένα αποσμητικό would είναι μια καλύτερη επιλογή. Η συνεχιζόμενη συζήτηση αντιιδρωτικό αποσμητικό vs συνεχίσουν ακόμη και οι μελέτες θα μπορούσαν να εκτελεστούν, ακόμη και στο μέλλον να καθορίσει τους κινδύνους για την υγεία η χρήση αυτών των προϊόντων προσωπικής υγιεινής. Some μελέτες αναφέρει τη σχέση μεταξύ της τακτική χρήση αυτών των προϊόντων σε ορισμένους διαταραχές. Η έρευνα έδειξε ότι οι ενώσεις αλουμινίου που χρησιμοποιούνται στην αντιιδρωτικά μπορεί να πάρει εξομοιωθούν στην κυκλοφορία του αίματος και να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Οι ερευνητές προσπαθούν να διαπιστωθεί η σχέση μεταξύ της χρήσης αντιιδρωτικά και της νόσου του Alzheimer. Σε περίπτωση αποσμητικά, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να ελέγχουν αν το αποσμητικό περιέχει parabens. Αποσμητικά περιέχουν parabens θα μπορούσε να επηρεάσει τα επίπεδα των οιστρογόνων. Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι η τακτική χρήση αποσμητικών μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο του μαστού. Ελέγξτε την ετικέτα πριν από την αγορά των συγκεκριμένων προϊόντων. Στην περίπτωση που δεν είναι πάρα πολύ έντονος για τη χρήση τους, θα μπορούσατε ακόμα και να δοκιμάσετε τις φυσικές εναλλακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος της κακοσμίας. Λοιπόν, ποια είναι η έκβαση της συζήτησης σχετικά με αντιιδρωτικό αποσμητικό εναντίον; Καλά, θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα αντιιδρωτικό if ιδρώνετε αφειδώς, και σε περίπτωση που δεν έχετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αποσμητικό για την αντιμετώπιση του προβλήματος της κακοσμίας. In case δέρμα σας είναι πολύ ευαίσθητο και έχετε τις ανεπιθύμητες ενέργειες, you μπορούσαν να στραφούν στα φυσικά αποσμητικά. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να αποφευχθεί ιδρώτα.
Ελπίζω να βρεθεί αυτές τις πληροφορίες χρήσιμες. Μετά από συζήτηση θέμα της αντιιδρωτικό αποσμητικό vs, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι εάν χρησιμοποιείτε ένα αντιιδρωτικό ή ένα αποσμητικό, πρέπει να είστε προσεκτική με παράλληλη αγορά των προϊόντων αυτών. Στην περίπτωση που δεν ιδρώνετε πάρα πολύ, θα μπορούσατε να αποφύγετε τη χρήση τους συχνά.