Φυσικά Συμβουλές ομορφιάς

Όλοι μας θέλουμε να δούμε όμορφο και λαμπερό δέρμα και λαμπερά μαλλιά. Ωστόσο, σήμερα, κρατώντας τον εαυτό σου όμορφη είναι μια μεγάλη πρόκληση. Αυτό είναι επειδή το σώμα μας εκτίθεται στον μολυσμένο αέρα, χημικές ουσίες, επιβλαβείς ακτινοβολίες του ήλιου και ούτω καθεξής. Όλα αυτά τα ανεπιθύμητα στοιχεία κάνουν το δέρμα και τα μαλλιά θαμπά και άψυχα. Τα καλά νέα είναι πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε όλα αυτά τα προβλήματα, ακολουθώντας μερικές φυσικές συμβουλές ομορφιάς. Δεν χρειάζεται να δαπανήσουν τεράστιο χρηματικό ποσό για αυτό.
Καλύτερη Φυσικό Συμβουλές ομορφιάς
Για ένα όμορφο φυσική εμφάνιση, κάποιος πρέπει να είναι σωματικά, ψυχικά αλλά και συναισθηματικά υγιή. Εδώ είναι μερικοί φυσικοί τρόποι που θα σας κάνουν να λάμπουν από μέσα:
Φάτε δεξιά: Τρώγοντας μια καλά ισορροπημένη διατροφή είναι πολύ σημαντική, προκειμένου να κάνει το δέρμα και τα μαλλιά σας να φαίνονται όμορφα φυσικά. Συμπεριλάβετε πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά στη διατροφή σας. Αυτά τα τρόφιμα περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμινών και ανόργανων συστατικών που είναι απαραίτητα για το υγιές δέρμα και τα μαλλιά. Μερικά φρούτα και λαχανικά είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά που μπορούν να προστατεύουν το δέρμα από τις βλάβες. Θα πρέπει να πίνετε σε 8-10 ποτήρια νερό για να ξεπλύνετε τις τοξίνες από το σώμα.
Ύπνος Δικαίωμα: επαρκή ποσότητα του ύπνου μπορούν να κρατήσουν αρκετά προβλήματα του δέρματος, όπως ρυτίδες στο κόλπο. Κάθε άτομο χρειάζεται τουλάχιστον για 8 ώρες του ήχου ύπνου ημερησίως. Τούτο θα βοηθήσει να φρεσκάρετε νου και το σώμα σας στο πρωί. Ενώ κοιμόταν, αν κρατάτε 2-3 μαξιλάρια κάτω από το κεφάλι σας, τότε αυτό μπορεί να βοηθήσει να απαλλαγούμε από σκούρο κύκλο κάτω από τα μάτια σας.
Μειώστε το στρες: Η ψυχική πίεση έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία μας και συχνά προκαλούν διάφορα προβλήματα του δέρματος και μαλλιά σαν έκρηξη του ηφαιστείου της ακμή, απώλεια μαλλιών κ.λπ. Συνεπώς είναι σημαντικό να διατηρηθεί άγχος μυαλό σου ελεύθερο. Τακτικές ασκήσεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελής για το θέμα αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες τεχνικές όπως ο διαλογισμός να χαλαρώσουν μυαλό σας.
Αποφύγετε Χημικά προϊόντα: Κάθε μέρα το σώμα μας εκτίθεται σε διάφορες δραστικές χημικές ουσίες, με τη μορφή του καπνού και ρύπων που είναι αναπόφευκτα. Ως εκ τούτου, προκειμένου να μειωθεί οποιαδήποτε περαιτέρω έκθεση σε χημικές ουσίες θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ελάχιστο μακιγιάζ. Αυτά τα προϊόντα ομορφιάς περιέχουν διάφορες χημικές ουσίες που δεν είναι καλό για το δέρμα σας. Μέγιστη ζημία στην τρίχα προκαλείται από τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών όπως βαφών μαλλιών και χλωρίνη. Προσπαθήστε να μην τα χρησιμοποιήσουν. Το φυσικό βλέμμα της τρίχας φαίνεται πραγματικά υπέροχη.
Φυσική Ομορφιά Συμβουλές για λαμπερό δέρμα
Υπάρχουν αρκετές φυσικών ουσιών που μπορούν να είναι αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων του δέρματος καθημερινή μας ζωή. Εδώ είναι μερικές φυσικές θεραπείες ομορφιάς που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσει υγιές, λαμπερό δέρμα:
Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο συχνά κάνουν το δέρμα σκοτεινό, ξηρό και τραχύ. Για να απαλλαγούμε από αυτό το αποτέλεσμα του ήλιου, εφαρμόζεται μια πάστα από κουρκούμη σκόνη και το χυμό πορτοκαλιού με τα εκτεθειμένα μέρη. Αφήστε την πάστα παραμονής στο δέρμα για 15 - 20 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με κρύο νερό.
Σκοτεινά σημεία, blackheads, ακμή τείνουν συχνά να δώσει στο δέρμα μια θαμπή εμφάνιση. Πάρτε ίσες ποσότητες κάθε γλυκερίνης, χυμό lime, ροδόνερο και ανακατεύουμε καλά. Εφαρμόστε αυτό το μίγμα σε όλο το πρόσωπο πριν πάτε για ύπνο. Θα αφαιρεθούν όλες οι κηλίδες από το δέρμα και θα δώσει μια μαλακή αίσθηση στο δέρμα.
Αγγούρι έχει φυσικές ιδιότητες καθαρισμού. Αντί χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε καθαριστικό προϊόν που μπορείτε να προετοιμάσει μια φυσική καθαριστικό για σας με ανάμειξη χυμού αγγουριού και το γάλα και να το χρησιμοποιήσετε στο δέρμα σας. Θα καταργήσετε όλα ρύπο και τα συντρίμμια από το δέρμα τους πόρους και να κάνουν να λάμπει. Μάθετε περισσότερα για το αγγούρι του δέρματος.
Απολέπιση του δέρματος είναι σημαντική δεδομένου ότι βοηθά να απαλλαγούμε από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από την επιφάνεια και να αποκαλύψει τα μαλακά υποκείμενο δέρμα. Γι 'αυτό χρειάζεστε ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη καρύδι, μέλι και χυμό λεμονιού. Χρησιμοποιήστε αυτό το μείγμα μπρος πίσω τρίψιμο ολόκληρο το σώμα σας. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με κρύο νερό μετά από 15 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα άρθρα σχετικά με τις φυσικές φροντίδας του δέρματος.
Οι ρυτίδες στο δέρμα του προσώπου μπορούν να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με τη βοήθεια του μείγματος που αποτελείται από σανταλόξυλο σκόνη, γλυκερίνη και ροδόνερο. Αφήστε αυτήν μίγμα στο πρόσωπό σας για 10-15 λεπτά στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό. Όταν χρησιμοποιείται τακτικά, θα βρείτε σημαντική βελτίωση για τα σημάδια της γήρανσης. Βρείτε περισσότερα άρθρα σχετικά με ρυτίδα ελεύθερη φροντίδα του δέρματος.
Συνοψίζοντας τις φυσικές συμβουλές ομορφιάς, ένα πράγμα μπορούμε να πούμε ότι αυτό που χρειάζεστε πλέον είναι μια πειθαρχημένη ζωή, υγιεινή διατροφή και ένα κατάλληλο καθεστώς φροντίδας δέρματος για να βελτιώσει τη φυσική σας εμφάνιση. Το καλύτερο μέρος του φυσικού θεραπείας ομορφιά είναι ότι δεν έχουν παρενέργειες, όπως άλλες θεραπείες, όπως τα καλλυντικά χειρουργική επέμβαση ή πυροβολισμούς Botox.