Juniper Bonsai Care

Οι περισσότεροι από μας είναι εξοικειωμένοι με τον όρο μπονσάι, η οποία αναφέρεται στην τέχνη της καλλιέργειας δέντρων σε μικρά δοχεία ή δοχεία. Δέντρα μπονσάι δεν είναι τα γενετικά τροποποιημένα μινιατούρες των υπαρχόντων ειδών, αλλά είναι αυτά τα μικρά δέντρα, τα οποία παράγονται από τα σπέρματα της τακτικής μεγάλα δέντρα. Αυτά τα δέντρα είναι σαν οποιαδήποτε κανονική πλήρους μεγέθους δέντρο, αλλά είναι πολύ μικρές σε μέγεθος, ώστε να αναπτυχθούν σε ένα μικρό δοχείο. Οι διάφορες τεχνικές, όπως, κλάδεμα, μείωση της ρίζας, το μόσχευμα, κλπ., χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν ένα δέντρο μπονσάι. Με λίγα λόγια, μια βασική κατανόηση του δικαιώματος τεχνικές είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα μπονσάι. Πέρα από αυτό, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα είδη που προτιμώνται για τη δημιουργία δέντρα μπονσάι. Αυτές περιλαμβάνουν πεύκα, σφεντάμια, κέδρους, κ.λπ. Ας ρίξουμε μια ματιά στις διάφορες πτυχές της υγειονομικής μπονσάι αρκεύθου.
Juniper Συμβουλές περιποίησης Bonsai Δέντρο
Ιουνίπεροι are κωνοφόρα φυτά που ανήκουν στο γένος Juniperus Cupressaceae and οικογένεια. This αειθαλή είδη περιλαμβάνονται τόσο ψηλά δέντρα και θάμνους με βελονοειδή ή την κλίμακα-όπως φύλλα. Ένα από τα πλεονεκτήματα της ιουνίπεροι είναι το συμπαγές φύλλωμα, το οποίο είναι ιδανικό για μπονσάι. Αν και η εξάπλωση αυτών των δέντρων είναι κατάλληλα για μορφές όπως, καταρράκτη και ημι-καταρράκτη, σκληρό ρητινούχο ξυλεία του είναι ευεργετική για προηγμένες τεχνικές γλυπτικής, όπως, Shari and sabamiki. Μερικά είδη αρκεύθου, όπως, Juniper chinensis (Κινέζικα κέδρου), ιαπωνικά ιουνίπεροι κήπος, πράσινο λόφο, sargent, η βελόνα, shimpaku, κλπ., χρησιμοποιούνται εκτενώς για τον εξωραϊσμό και τα οπωροκηπευτικά, ιδίως για τη δημιουργία μπονσάι. Juniper δέντρα μπονσάι είναι πολύ δημοφιλές, καθώς μπορεί να καλλιεργηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Είναι πολύ εύκολο να αυξηθούν, δαμάσκηνου και τρένο. Αυτά τα δέντρα προσφέρουν μια ευρεία ποικιλία των φυλλωμάτων χρώματος που κυμαίνεται από μπλε-πράσινα χόρτα και το φως, με μερικές να ασημί και χρυσές αποχρώσεις. Μεγαλώνοντας ένα μπονσάι χρειάζεται την πρόσθετες προσοχή και προσπάθεια, ιουνίπεροι είναι σχετικά εύκολο να αντλήσει μπονσάι. Είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για έναν αρχάριο. Τα ακόλουθα είναι μερικά από τα αρκεύθου μπονσάι οδηγίες φροντίδας, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει στο έργο της αυξανόμενης αρκεύθου δέντρα μπονσάι.
Τοποθεσία? Ακόμη και αν, μπονσάι είναι περιστασιακά παραμένουν σε εσωτερικούς χώρους για την οθόνη, χρειάζονται μια επαρκή ποσότητα του ηλιακού φωτός και καθαρό αέρα. Αυτό είναι πιο κατάλληλο για κέδρους, τα οποία απαιτούν τουλάχιστον τέσσερις ώρες από το άμεσο ηλιακό φως. Διήθηση ή σκιασμένες φως του ήλιου θεωρείται ότι είναι καλύτερο για μπονσάι αρκεύθου, αλλά και τους προστατεύει από τον ήλιο απόγευμα, ειδικά τα καλοκαίρια. Θα ήταν ιδανικό να τα τοποθετήσετε σε ένα τέτοιο μέρος, όπου θα πάρετε το πρωινό ήλιο και στη σκιά απόγευμα. Σε περίπτωση που το δέντρο είναι να πάρει το άμεσο ηλιακό για όλη την ημέρα, πρέπει να το νερό σε καθημερινή βάση. Εάν θέλετε να κρατήσετε αυτά τα δέντρα σε εσωτερικούς χώρους, βεβαιωθείτε ότι η τοποθεσία προσφέρει αρκετό φως. Το δέντρο πρέπει να πάρει τουλάχιστον δύο ώρες άμεσου ήλιο και τη θέση της εσωτερικής δεν θα πρέπει να είναι κοντά ένα κλιματιστικό μηχάνημα ή θερμότητας διέξοδο. Διαβάστε περισσότερα για μεγαλώνουν ένα δέντρο μπονσάι.
Παροχή νερού και τροφής? Ποτίσματος και παροχής τροφής εισάγονται δύο σημαντικές πλευρές της φροντίδας μπονσάι αρκεύθου. Περίσσεια νερού και έλλειψη νερού μπορεί να επηρεάσει αρκεύθου μπονσάι εύκολα. Έτσι, ελέγξτε το χώμα καθημερινά και αισθανθείτε την περιεκτικότητα σε νερό. Ο χρυσός κανόνας είναι που ποτέ δεν επιτρέπουν το έδαφος για να πάει ξηρά. Μπορείτε είτε να κρατήσετε ένα δίσκο κάτω από το μπονσάι δοχείο και συμπληρώστε τη θήκη με το νερό καθημερινά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν ποτιστήρι ή mister για το σκοπό αυτό, αλλά, βεβαιωθείτε ότι τα φύλλα δεν είναι ερεθισμένο πολύ. Bonsai δέντρα δεν απαιτούν τακτική σίτιση, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει υπερανάπτυξη των δέντρων. Έτσι, λίπανση είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου, δηλαδή, από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο. Αυτό μπορεί να γίνει σε διάστημα δύο έως τριών εβδομάδων. Αργή απελευθέρωση οργανικών λιπασμάτων προτιμώνται στους αυτούς των χημικών και η τελευταία πρέπει να χρησιμοποιούνται σε αραιωμένη μορφή μόνο. Να θυμάστε ότι η υπερβολική διατροφή μπορεί επίσης να βλάψει το δέντρο, οπότε η χρήση μικρής ποσότητας λίπασμα για αρκεύθου δέντρα μπονσάι.
Κλάδεμα και τη διαχείμαση? Όσον αφορά τα δέντρα μπονσάι, κλάδεμα και διαχείμασης είναι πολύ σημαντικές. Juniper μπονσάι φροντίδα περιλαμβάνει τόσο κλάδεμα ρίζας και μείωση του αριθμού των νέων μπουμπουκιών. Νέους βλαστούς αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια της άνοιξης και το φθινόπωρο. Είναι πολύ απαραίτητο να εξαλείφονται από αυτά τα μπουμπούκια, έτσι ώστε να μην εξελιχθούν σε πλήρεις κλάδους, που επηρεάζουν το στυλ του δέντρο μπονσάι. Juniper bonsai ράμφους μπορούν να πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το στυλ σας αρέσει. Ένας άλλος τομέας της υγειονομικής δέντρου μπονσάι είναι αρκεύθου κλάδεμα ρίζα, η οποία επίσης αναφέρεται ως μεταφύτευση. Ρίζα κλάδεμα πρέπει να γίνεται κάθε δύο χρόνια, μέχρι το δέντρο φτάνει έξι έως επτά ετών. Μετά την περίοδο, αυτό μπορεί να γίνει κάθε τρία έως πέντε έτη. Για αυτόν τον τύπο κλαδέματος μπονσάι αρκεύθου, το δένδρο θα πρέπει να αποσυρθούν από το δοχείο και μερικά από τα εδάφη που συνδέονται με τις ρίζες πρέπει να αφαιρεθεί. Κόβετε ένα τρίτο των ριζών από όλες τις πλευρές και στη συνέχεια αναφύτευση it. Να θυμάστε πάντα για το νερό του εργοστασίου μετά την μεταφύτευση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια βιταμίνη β-1 συμπληρώνει σοκ μεταμόσχευση. Διαχείμασης του μπονσάι αρκεύθου γίνεται με κρατώντας το δέντρο σε ένα δροσερό μέρος κατά τη διάρκεια του χειμώνα, καθώς είναι η περίοδος ληθάργου. Η θερμοκρασία πρέπει να είναι κάτω από 60 ° F. Το δέντρο δεν θα πρέπει να υποφέρουν από ακραία ψυχρό και ξηρό ανέμους. Για τον σκοπό αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρύο καρέ, κλειστούς κρύα τα δωμάτια, κρεβάτια προστασία, κ.λπ. Στην περίπτωση των παρασίτων, στο Bonsai αρκεύθου μπορεί να προσβληθεί από ακάρεα αράχνη. You να ψεκάσετε ένα φυτοφάρμακο που προορίζονταν για τα φυτά των νοικοκυριών, μία φορά το μήνα. Διαβάστε περισσότερα για μπονσάι οδηγίες μέριμνα των δένδρων.
Σήμερα, έχετε μια βασική ιδέα για τη φροντίδα bonsai αρκεύθου. Σε σύγκριση με άλλους τύπους μπονσάι δέντρων, μπονσάι άρκευθο είναι εύκολο για τη φροντίδα του. Έτσι, εάν είστε αρχάριος, ένα μπονσάι αρκεύθου θα είναι το πιο ιδανικό για σας.