Πριγκίπισσα μέρος Τσάι

πάρτι με τσάι kiddies »είναι μία από τις πιο διασκεδαστικές μέρος από την παιδική ηλικία! Ενήλικοι έχουν ακόμη και πάρτι με τσάι, αλλά δεν είναι τόσο πολλή διασκέδαση όπως πάρτι με τσάι των παιδιών. πάρτι με τσάι μεγάλους »είναι περισσότερα για την εθιμοτυπία κόμμα τσάι από τη διασκέδαση! Αλλά τα παιδιά απολαμβάνουν κάθε στιγμή και με τη σωστή εθιμοτυπία. Αν και γενικά ένα θέμα που δεν απαιτείται για ένα κόμμα το θέμα, θέματα κόμμα κάνουν οποιοδήποτε μέρος πιο ενδιαφέρουσα. Για παράδειγμα, μια πριγκίπισσα θέμα συμβαλλόμενων μερών τσάι, το θέμα αυτό θα προσθέσει μια μικρή βασιλική αφή στο πάρτι που θα κάνει σίγουρα πιο διασκεδαστικό! Είναι αρκετά εύκολο να οργανώσει θέμα κόμμα, αν σκοπεύετε όλα τακτοποιημένα. Το παρακάτω είναι μια πριγκίπισσα θέμα συμβαλλόμενων μερών τσάι, προφανώς μία από τις πιο δημοφιλείς θέματα!
Πριγκίπισσα Ιδέες μέρος Τσάι
Πριγκίπισσα τσάι Κόμμα Προσκλήσεις: Για να κάνετε ένα μέρος ιδανικό, κατ 'αρχάς οι προσκλήσεις θα ήταν ορθό και σαγηνευτική. Προσκλήσεις δεν θα πρέπει να είναι ένα πρόβλημα σε περίπτωση πριγκίπισσα πάρτι, όπως μπορείτε να αφήσετε τη δημιουργικότητα σας. Πριν από τη διακόσμηση της πρόσκλησης, προσθέστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία όπως η ημερομηνία, ώρα, ενδυμασία κλπ. Μην χρησιμοποιείτε τη γλώσσα διάλεκτο ή flowery για αυτές τις λεπτομέρειες, δεδομένου ότι να συγχέει προσκεκλημένοι σας. Μπορείς να κάνεις χρήση της γλώσσας για να αναγγείλει το θέμα στην πρόσκληση! Είμαι μπερδεμένος Λοιπόν, η ιδέα είναι να στείλει πρόσκληση με τη μορφή μια περγαμηνή, αντί των κανονικών προτιμήσεων. Επωφεληθείτε από την κλασική αγγλική γλώσσα για την πραγματοποίηση της πρόσκλησης για παράδειγμα, «Πριγκίπισσα Αικατερίνη παίρνει τη χαρά να σας προσκαλέσει για το Princess συμβαλλόμενο μέρος τσαγιού της, παρακαλούμε να ενταχθούν στην γιορτή. Πριγκίπισσα κοστούμια ευπρόσδεκτη. Παρακαλώ ενημερώστε Βασίλισσα ξέρω αν μπορείτε να παρακολουθήσετε! Μπορείτε να κάνετε επίσης προσκλήσεις σε λινό, προσθέστε μια εικόνα της κόμης σε κάθε και να στείλει τους φακέλους με άρωμα! Read more on προσκλήσεις κόμμα τσάι.
Πριγκίπισσα Τσάι Κόμμα Διακόσμηση: Η διακόσμηση στην πραγματικότητα θα εξαρτηθεί από το ποια πριγκίπισσα το θέμα του κόμματός σας βασίζεται. Για παράδειγμα, αν επιλέξετε ένα Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων θέμα, κάνουμε μια μικρή είσοδο χαρτόνι στο σπίτι σας, διακοσμήσει το κόμμα δωμάτιο με ακατάλληλα φλιτζάνια τσαγιού και πιατάκια, μικρές καρέκλες και το κ.λπ. τραπέζι Ωστόσο, εάν δεν τηρούν κανένα θέμα, μπορείτε απλά να διακοσμούν την αίθουσα κόμμα με πολλές από ροζ πράγματα όπως κομφετί, μπαλόνια, σερπαντίνες, κλπ. Για να δώσω ένα βασιλικό ματιά στην αίθουσα κόμμα, στολίζουν τους πίνακες με ψεύτικο κεντρικά γυάλα περιβάλλονται με ψεύτικα μαργαριτάρια. Θα μπορούσατε επίσης να τηρούν ένα μικρό θησαυρό σε μια γωνία του δωματίου ή ακόμη και απεικόνιση του πολύτιμου ψεύτικα μαργαριτάρια και πέτρες λάμψη στα μικρά περίπτερα σε όλη την αίθουσα. Την πριγκίπισσα να πάρετε τους επισκέπτες, για έναν γύρο δείχνοντας τον πλούτο της! Also διακοσμούν τις σκάλες με φρέσκα μπουκέτα λουλουδιών, και μεταξωτές κουρτίνες. Το φόρεμα του την πριγκίπισσα είναι επίσης πολύ σημαντικό, το φόρεμα της μικρή πριγκίπισσα πρέπει be grand, κάτι σαν ένα ροζ φόρεμα σατέν. Επίσης, κάνει ή να αγοράσει μια τιάρα για τον κεντρικό υπολογιστή, μπορείτε να κάνουν το κόμμα πιο συναρπαστική, καθιστώντας την πριγκίπισσα αρχίζει μόνο αφού έχουν φτάσει όλους τους επισκέπτες! Διαβάστε περισσότερα για την πριγκίπισσα ιδέα κόμμα.
Princess Τσάι Κόμμα Φαγητό και Ψυχαγωγία: Για πριγκίπισσα τροφίμων κόμμα τσάι, μπορείτε να έχετε τα κανονικά τρόφιμα κόμμα τσάι με λίγο περισσότερο λιχουδιές. Τσάι, σάντουιτς και κρέμα είναι απαραίτητη, αλλά εκτός από τα τρόφιμα αυτά, μπορείτε επίσης να έχετε pink παγωμένος cookies, κορώνα shaped μπισκότα, cheeseballs, καβούρια γεμιστά μανιτάρια, τα τσιπ και ντιπ, σαλάτα τόνου, σαλάτα κοτόπουλου κλπ. Σερβίρετε τη σοκολάτα βουτηγμένα φράουλες, όπως το επιδόρπιο. Αντί της κανονικής τσαγιού, μπορείτε να εξυπηρετήσει τσάι από βότανα ή λεμόνι παγωμένο τσάι το οποίο καλό γούστο και είναι επίσης υγιές. Όσον αφορά την πριγκίπισσα παιχνίδια κόμμα τσάι, φροντίζει παιχνίδια όπως πριγκίπισσα ερωτήματα trivia, μια επίδειξη μόδας μίνι, θησαυρός, κλπ. κυνήγι Μπορείτε επίσης να έχετε ένα συμβαλλόμενο μέρος χορού αιθουσών χορού με τη διάδοση μπαλόνια σε όλη την αίθουσα κόμμα και παίζοντας πριγκίπισσα τραγουδιών στο παρασκήνιο , εάν τα κατσίκια λίγο παλαιότεροι. Διαβάστε περισσότερα για πριγκίπισσα κόμμα θέμα.
Αυτές ήταν ορισμένες από τις καλύτερες πριγκίπισσα ιδέες κόμμα τσάι. Μπορείτε να διανείμετε μικρά κουτιά σοκολάτας διακοσμημένα με glitter και ροζ κορδέλες ή φωτογραφίες της κόμμα ως εύνοιες. Αυτές ήταν μερικές βασικές ιδέες, τώρα προσθέστε τη δημιουργικότητά σας να τα και ετοιμαστείτε να ρίξει το μεγαλύτερο πάρτι τσαγιού στην πόλη!