Πώς να κάνει το υγρό σαπούνι

Σαπούνι είναι ένα εξαιρετικά ουσιώδες στοιχείο των νοικοκυριών. Υγρό σαπούνι θεωρείται πλέον αντικαθιστά τις μπάρες σαπουνιού σε πολλά μέρη. Μπορείτε να παρατηρήσετε ότι το υγρό σαπούνι χρησιμοποιείται ευρέως και προτιμάται από πολλούς πέρα ​​από τα κανονικά σαπούνια. Αρωματικά, πολύχρωμα υγρά σαπούνια και μερικοί κόκκοι που περιέχουν είναι απλά υπέροχη. Οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται ότι τα εν λόγω δομή περισσότερο αφρό και να βοηθήσει καθαρά χέρια καλά, σε σύγκριση με τα σαπούνια. Με πολλά πλεονεκτήματα, ένα από τα μειονεκτήματα των υγρών σαπουνιών είναι πως οι περισσότερες από τις ποικιλίες είναι ακριβά. Έτσι, εάν είστε ένας από τους εν λόγω υγρό σαπούνι εραστές, εδώ είναι πώς να κάνει υγρό σαπούνι στο σπίτι, έναν ανέξοδο τρόπο! Επιπλέον, μπορείτε να μετατρέψετε εύκολα σαπουνιού σας σε υγρό σαπούνι χρήση αυτών υγρό σαπούνι διαδικασίες λήψης αποφάσεων.
Σαπούνι Υγρό διαδικασίες λήψης
Πώς να κάνει Liquid Soap: Συνταγή Νο 1
Υλικά που απαιτούνται, 1 Σαπούνια bar, 1 κουταλιά της σούπας του μελιού, 1 κουταλάκι του γλυκερίνη, νερό Διαδικασίας · Ξεκινήστε το σαπούνι διαδικασία λήψης βραστό νερό σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ. Μέχρι να βράσει, τρίψτε την σαπουνιού. Σήμερα μεταφέρετε το τριμμένο σαπούνι σε ένα μπλέντερ και ρίξτε το βρασμένο νερό από πάνω του και το μίγμα αυτό. Σήμερα ρίχνουμε 5 φλιτζάνια νερό (θερμοκρασία δωματίου) και γλυκερίνη και αφήστε το μείγμα καλά. Τώρα βάλτε το μέλι και πάλι μείγμα. Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα μεγάλο μπολ και το μαστίγιο. Να παραμείνει ως έχει για περίπου 20 λεπτά. Μαστίγιο ξανά. Αφήστε το να κρυώσει και στη συνέχεια ρίξτε το μέσα στο δοχείο υγρού σαπουνιού. Μπορείτε να διαφοροποιούν το ποσό του νερού που προστίθεται, να έχουμε την επιθυμητή ρευστότητα. Διακοσμητικά ή διαφανή δοχεία υγρού σαπουνιού ομορφαίνει πολύ. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές σταγόνες χρωστικές σαπούνι και άρωμα σαπούνι σε αυτό, πριν να τηρείται για την ψύξη και μαστίγιο μια φορά.
Πώς να κάνει Liquid Soap: Συνταγή # 2
Συστατικά που απαιτούνται? 1 σαπούνι? 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο? Νερό? Διαδικασίας? Εδώ είναι μια εύκολη συνταγή σαπούνι σπιτικό. Τρίβουμε τη γραμμή σαπούνι. Τώρα βράζουμε 1 φλιτζάνι νερό σε ένα μπολ ή μαγείρεμα κατσαρόλα. Μόλις βράσει, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τριμμένο σαπούνι σε αυτό. Ανακατέψτε τα υλικά καλά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μπλέντερ για το σκοπό αυτό. Θερμαίνεται το μείγμα πάλι. Προσθέστε περίπου 3-4 φλιτζάνια νερό, ανακατέψτε καλά και αφήστε το να κρυώσει. Γεμίστε το στο υγρό σαπούνι φιάλες. Μπορείτε να αυξήσετε την ποσότητα του ελαιολάδου, εφόσον απαιτείται. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε άρωμα και το χρώμα αν θέλετε και ανακατέψτε καλά πριν το μίγμα κρυώσει. Διαβάστε περισσότερα για φυσικό σαπούνι.
Πώς να κάνει Liquid Soap: Συνταγή # 3
Συστατικά που απαιτούνται? 1 Castile σαπούνι? Sandalwood 10 σταγόνες λάδι? 1 drop ευκαλύπτων πετρελαίου? 1 λεμόνι drop πετρελαίου? Νερό? Διαδικασία? Τρίβουμε τα castile σαπούνι. Βράστε 1 φλιτζάνι νερό και προσθέτουμε τριμμένο σαπούνι σε αυτό. Ρίχνουμε αυτό το μίγμα σε ένα μπλέντερ και το μίγμα καλά. Τώρα προσθέστε σανταλόξυλο έλαιο, έλαιο ευκαλύπτου και λεμόνι λάδι σε αυτό το μίγμα και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Προσθέστε 4-5 φλιτζάνια ζεστό νερό σε αυτό. Μπορείτε να αλλάξετε το ύψος των ελαίων που επιθυμείτε. Αφήστε το να κρυώσει. Αδειάστε το στο κλασικό φιαλών υγρού σαπουνιού. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλα αιθέρια έλαια όπως λάδι λεβάντας, που θα είναι καλύτερο για το ευαίσθητο δέρμα.
Διαβάστε περισσότερα για Σπιτική Σαπούνια:? Πώς να κάνετε Σπιτική Σαπούνια, ευχερής σαπουνιών Συνταγές για παιδιά? Ιδέες για Σπιτική Σαπούνια πρόσθετα · Πώς να φτιάξετε το υγρό σαπούνι δεν είναι σίγουρα ένα δύσκολο έργο, τότε τι περιμένεις! Ακριβώς πάρτε τις απαιτούμενες συστατικά και έχουν μπουκάλι σας υγρό σαπούνι είναι έτοιμη. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις προαναφερθείσες διαδικασίες λήψης σαπούνια σπιτικό και να πειραματιστούν ένα κομμάτι με την προσθήκη διάφορων συστατικών ανάλογα με τις ανάγκες σας ώστε να είναι ήπια, με άρωμα ή ισχυρά!