Blue Rose Έννοια

Blue Rose είναι ένα από τα στοιχεία αυτά στη φύση που είναι μακριά από την ύπαρξη οφείλεται σε γενετικούς περιορισμούς. Το λουλούδι τριαντάφυλλο, λείπει το συγκεκριμένο γονίδιο ή μελάγχρωση που έχει τη δυνατότητα να παράγει χρώματα του μπλε αλήθεια. Μπορεί να έχετε έρθει σε δει μια μπλε τριαντάφυλλο. Ωστόσο, αυτό που έχετε δει θα μπορούσε να έχει ένα τριαντάφυλλο του μωβ ή λεβάντα χρώμα που κάπως μπορούν να έχουν εμφανιστεί σαν ένα μπλε τριαντάφυλλο σε ορισμένα φως. Ως μπλε τριαντάφυλλο δεν είναι για πραγματικό, πολλές florists βαφής λευκά τριαντάφυλλα με ένα φυσικό μπλε χρωστική και να δημιουργήσουν εσφαλμένη ονομασία μπλε τριαντάφυλλα. Ωστόσο, η χρήση γενετικά τροποποιημένων τεχνικές, είναι δυνατό για κηπουρούς και θερμοκήπια για την αναπαραγωγή του γνωρίσματα για το χρώμα μπλε. Προχωρώντας περαιτέρω, θα συζητήσουμε τις διάφορες πτυχές της μπλε τριαντάφυλλο νόημα και συμβολισμό.
Blue Rose Συμβολισμός
Blue Rose, ήταν ο κατακερματισμός των ευσεβών, ευφάνταστη και δωρεάν κομμάτια του μυαλού, μέχρι τώρα. αναζήτηση του έχει αρχίσει εδώ και αιώνες και several florists δεν ήταν σε θέση να βάλει ένα τέλος σε αυτήν. Σε μερικούς πολιτισμούς, η μπλε τριαντάφυλλο συμβολίζει ως αναλογία στο Άγιο Δισκοπότηρο (δισκοπότηρο χρησιμοποιείται από τον Χριστό ο Μυστικός Δείπνος). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, αυτή η ευφάνταστη αυξήθηκε θεωρείται ως το Άγιο Δισκοπότηρο στον κόσμο των τριαντάφυλλων.
Το μπλε τριαντάφυλλο νόημα προέρχεται από πολύ μη ύπαρξή της και την λαχτάρα για την παρουσία του στον κόσμο της χλωρίδας. Το λουλούδι συμβολίζει κάτι που είναι ανέφικτο ή αδύνατη. Αντιπροσωπεύει κάτι του οποίου η μοίρα είναι αποφασισμένη να παραμείνει ως ένα όνειρο και ως ποτέ δεν-να-να-εκπληρώσει την επιθυμία. Ορισμένοι άνθρωποι θεωρούν το μπλε τριαντάφυλλο σημασία με την έκθεση βαθύτερα συναισθήματα της αγάπης εκ πρώτης όψεως. When που ορίζονται από τα ρέματα της αγάπης, είναι ένα συνώνυμο για μια αδύνατη ή απλήρωτη αγάπη. While συνδέουν κάποιους πολιτισμούς η μπλε αυξήθηκε με βασιλικό αίμα? Βασιλική μεγαλείο και τη λαμπρότητα.
Επίτευξη της αδύνατον, καταπολεμώντας όλες τις πιθανότητες και τα νέα ξεκινήματα μπορούν επίσης να εκπροσωπείται από την Blue Rose νόημα. Όταν πατήσει μια διαδρομή έχει ανείπωτο, ανεξήγητος έναρξη, καρδιά μας γεμάτο συναισθήματα και κύματα που υπολείπονται λέξεις περιγράφεται. Μια τέτοια ενθουσιασμός μπορούν επίσης να εκφραστεί μέσω μιας μπλε τριαντάφυλλο. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τους τύπους των τριαντάφυλλων.
Ένα μπλε τριαντάφυλλο ή ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα μπλε χρησιμεύσουν ως κατάλληλο girt για περιπτώσεις όπως τα γενέθλια, τα ταξίδια και τα παρόμοια, καθώς συμβολίζουν νέο ξεκίνημα στη ζωή. Από την άλλη μεριά, δεν μπορεί να τοποθετεί το νομοσχέδιο ως δώρο για κάποιον που επιθυμεί να γαλουχήσει ή να ξεκινήσετε μια σχέση με, εάν ο άλλος έχει επίγνωση σχετικά με τη σημασία του!
Ίσως ήθελα να διαβάσετε περισσότερα για:? Blue Rose Tattoo? Μπλε τριαντάφυλλα? Λοιπόν, αυτή είναι το μόνο που έχω για σένα σε μπλε τριαντάφυλλο νόημα. Πριν υπογράψει έξω, εδώ είναι μερικές σημασίες των τριαντάφυλλων με διαφορετικά χρώματα, εκτός από το μπλέ. ? White Rose - θεία αγάπη, την πνευματικότητα, η αγνότητα, η αθωότητα, ένωση πνευματική, μυστικότητα, αξία και έκφραση της μνήμης. , Red Roses - πάθος, έρωτα, σεβασμό, κουράγιο και συγχαρητήρια. Στην Κίνα, συμβολίζει την ευτυχία. ? Ροζ τριαντάφυλλα - γλυκύτητα, το θαυμασμό, τη χάρη, κομψότητα, την εκτίμηση και ευτυχίας. ? Πορτοκάλι - την επιθυμία, τον ενθουσιασμό, την υπερηφάνεια, ζεστασιά και την ενέργεια. ? Κίτρινο - φιλία, τη χαρά, καλωσορίζω, φροντίδα, χαρά και την απόλαυση. ? Lavender - μεγαλοπρεπή, χλιδή, δόξα, enthrallment και την αγάπη με την πρώτη ματιά? Μαύρο Τριαντάφυλλο - αναγέννηση, νέα ξεκινήματα, ο θάνατος, αντίο. ; Μάθετε περισσότερα για:? Κατάλογος των λουλουδιών and Meanings τους; συμβολική έννοια άνθη · Λουλούδι έννοιες · Έτσι με αυτόν, θα ήθελα take άδειάς σας. Όπως και τώρα ξέρω την έννοια του τριαντάφυλλα, πήρα να πάρω λίγο για τους φίλους μου, τα μέλη της οικογένειας μου και για την αγαπημένη μου! Γιατί δεν σας πάρα πολύ, να πάρετε κάποια και να δώσουν ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα γλυκιά μυρωδιά της επιλογής σας; Θέλω Σας αφήνω με αυτό το μικρό ποίημα.
Τριαντάφυλλα κόκκινα και λευκά τριαντάφυλλα? Νυκτών μου για την απόλαυση της αγάπης μου.? Αυτή θα κανένας all μπουκέτα λουλουδιών μου? Bade μου συγκεντρωθούν μπλε τριαντάφυλλα της.
Ο μισός κόσμος περιπλανήθηκα μέσα,? Αναζητώντας εφόσον τα λουλούδια μεγάλωσε.? Μισός εις τον κόσμο αναζήτησή μου? Μου απάντησε με το γέλιο και το αστείο.
Σπίτι μου ήρθε σε wintertide,? Αλλά ανόητα την αγάπη μου είχαν πεθάνει? Θέλουν με τα τελευταία ανάσα της,? Roses από τα όπλα του θανάτου.
Μπορεί να είναι πέρα ​​από τον τάφο? Το σκάφος πρέπει να βρει αυτό που θα έπρεπε.? Δική μου ήταν, αλλά βραδυπορίας αναζήτηση
Τριαντάφυλλα λευκό και το κόκκινο είναι καλύτερο! - Kipling Rudyard.