Hollywood Ιδέες Κόμμα Theme

Χόλιγουντ είναι αυτό που ο καθένας αγαπά να συνδέσουν με και αν δεν μπορεί να είναι ένα μέρος της στην πραγματική ζωή, είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να έχετε ένα κόμμα θέμα με αυτό. Hollywood ιδέες κόμμα θέμα είναι μια μεγάλη ευκαιρία προσωποποιώντας τους αγαπημένους σας χαρακτήρες Χόλιγουντ, αντί να περιμένουν για αποκριές να ντύνομαι σαν κι αυτούς.
Hollywood Ιδέες Κόμμα Theme
Μπορείτε να έχετε Χόλιγουντ μέρη θέμα γενέθλια, επετείους, αποφοίτηση ή οποιαδήποτε άλλη φορά που θα αισθανθείτε σαν ένα πάρτι. Μπορείτε να έχετε είτε ένα θέμα που λέει το Όσκαρ, όταν ντύνεται καθεμία επάνω σαν να βρίσκεστε σε μια λειτουργία ανάθεση ή έπειτα ακριβώς ένα κανονικό θέμα ταινίες. Proms είναι το καλύτερο μέρος για να έχει ένα κόμμα θέμα Χόλιγουντ, οπότε ρίξτε μια ματιά σε μερικές μεγάλες ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενώ την οργάνωση του Χόλιγουντ μέρη σας θέμα. Περισσότερα για θέματα κόμμα.
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείτε να έχετε ένα κόμμα θέμα για απολύτως κάθε περίσταση. Hollywood κοστούμια, διακοσμήσεις, τη μουσική, το μενού και η φωτογραφία μπορούν να κάνουν τη βραδιά γεμάτη λάμψη, glam και λάμψη. Διαβάστε επάνω για μερικές Χόλιγουντ ιδέες κόμμα θέμα.
Hollywood Theme Party Ideas for Kids; Kids love to dress up as grownups and this can give μία wonderful chance to dress up as favorite stars movie their. Έτσι, αν το παιδί σας είναι ένας τεράστιος ανεμιστήρας του Superman ή Σταχτοπούτα, τους δίνουν τον καλύτερο εαυτό πάρτι γενεθλίων τους να θυμηθούν. Οι προσκλήσεις του συμβαλλόμενου μέρους μπορεί να είναι τα σχήματα της clapboard και το κείμενο που γράφτηκε μέσα σε αυτό. Μπορείτε να ζητήσετε από όλα τα παιδιά να ντύνονται σε οποιαδήποτε κοστούμια είτε του Χόλιγουντ χαρακτήρες ταινία ή σαν κάποια συγκεκριμένη σταρ του σινεμά. Αν το μέρος είναι ένα πάρτι γενεθλίων, μπορείτε να έχετε μια τούρτα σε σχήμα όπως το αστέρι πεζοδρόμιο με το όνομα του προσώπου γενεθλίων στο κέντρο. For τις διακοσμήσεις θα μπορούσατε να βάλετε επάνω σερπαντίνες κάνιστρο ταινία και μπαλόνια με τα φώτα, κάμερα, δράση που γράφονται σε τους. Αυτά μπορεί να είναι μερικές μεγάλες χολιγουντιανές θεματικές ιδέες πάρτι γενεθλίων και θέματα κόμμα για τα παιδιά.
Παλιά Ιδέες Κόμμα Hollywood Theme
Αυτό μπορεί να κάνει ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον θέμα των κομμάτων. Παλιά Hollywood θεωρείται ότι είναι η περίοδος μεταξύ 1930 έως τις αρχές του 1940, όπου το λαμπερό σταρ του σινεμά έκανε ένα εισόδου κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης και της απαγόρευσης. Ο πολιτισμός της εποχής εκείνης ήταν πολύ διαφορετική και κομψό. Μπορείτε να έχετε αυτό το θεματικό μέρος για proms, αποφοιτήσεις και μερικές φορές και για την επανένωση αν το επιθυμείτε. Πολλοί θα χρειαστεί να τεθεί σε εάν είστε ρίχνει μια παλιά Χόλιγουντ θέμα κόμμα. Αφού έχετε κάνει όλα προσκλήσεις σας, θα πρέπει να αποφασίσουν σχετικά με τις ιδέες θέμα Χόλιγουντ κόμμα φορεσιά, όπου μπορείτε να είναι πολύ δημιουργικοί. Περισσότερα για θέματα κόμμα για ενήλικες.
Χόλιγουντ θέμα συμβαλλόμενων μερών ιδέες για Women? Για τις γυναίκες, τις φορεσιές θα είναι μακρύς, εφοδιασμένο εσθήτες και μεγάλα καπέλα angled. Τα μαλλιά τους είναι μαλακά, στα κατσαρά λίγο περισσότερο από μια μείωση bob. Ότι, οι άνδρες να φορούν φόρεσε μπουφάν του καπνίσματος, fedoras με τα μαύρα καπέλα που ήταν καιρό στην κορυφή. Η μουσική μπορεί να αυθεντικά 1930 με τζαζ καθώς η καλύτερη επιλογή για να πάει με τη διάθεση της εποχής. Μπορείτε να παίξετε κομμάτια όπως Ποιος θαυμάσιος κόσμος από τον Louis Armstrong και ο Θεός Billi Holiday είναι ευλογεί του Παιδιού. Αν θέλετε να έχουν μια groovier διάθεση προς το κόμμα, μπορείτε να περιλαμβάνει κάποιο αισιόδοξο τραγούδια εκείνης της εποχής. Το ποτό που θα μπορούσε ενδεχομένως να συγχαρώ όλο το θέμα θα μπορούσε να είναι κάποια κοκτέιλ όπως το Μανχάταν (ε bourbon και το γλυκό βερμούτ), το Sidecar (κονιάκ), Tom Collins (τζιν) και τη βότκα.
Hollywood Θέμα Κόμμα Ιδέες για την νεολαία? If νέοι δεν θέλουν να έχουν παλιές χολιγουντιανές ιδέες κόμμα θέμα, μπορούν να πάνε για τις σύγχρονες αυτές με κοστούμια του Tom Cruise στην αποστολή αδύνατη, η Terminator, Resident Evil, ο Χάνκοκ, χαρακτήρες από το The Chronicles της Νάρνια, Πειρατές της Καραϊβικής, Pretty Woman, κλπ. Μπορείτε να έχετε διακοσμήσεις με σερπαντίνες κάνιστρο ταινία και τα φώτα στην πίστα. Μπορείτε να νοικιάσετε ένα φωτογράφο για να κάνετε κλικ φωτογραφιών σε διάσημες σκηνές Χόλιγουντ. Μόλις το κόμμα είναι πάνω, μπορείτε επίσης να διανείμουν Χόλιγουντ θέμα χάρες, σαν clapboard μπρελόκ, αστέρια πεζοδρόμιο με τα ονόματα τους μαθητές χαραγμένο σε αυτά και πολλά άλλα σαν αυτά. Περισσότερα για έφηβος μέρη.
Hollywood ιδέες κόμμα θέματος είναι πολλή διασκέδαση να παρευρεθεί ως παίρνετε να είστε όποιον συμπαθείτε. Έτσι, μπορούν να είναι Μέριλιν Μονρόε ή του Τζέιμς Μποντ, θα πρέπει να είναι ντυμένοι για να σκοτώσουν αν είσαι σταρ του σινεμά (τουλάχιστον για τη νύχτα)!