Punk σύντομη κομμωτές για τα κορίτσια

Punk σύντομη κομμωτές για τα κορίτσια δεν χρειάζονται την εισαγωγή, και είμαι βέβαιος ότι θα εγκάρδια συμφωνήσετε μαζί μου. Υπάρχουν πολλά κουρέματα και χτενίσματα που χρησιμοποιούνται από τους ανθρώπους να αναζητήσουν μοναδικό και κομψό. Punk hairstyles μπορούν να βρουν τη θέση τους στην πιο κομψή hairdos όλων των εποχών. These hairstyles πρώτη φορά που φοριούνται από τους μουσικούς πανκ ροκ του 1970, η οποία στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν μια τρέλα μεταξύ των εφήβων και των νέων. Για τα κορίτσια με κοντά μαλλιά, που θέλουν να φορούν μοντέρνα και φωτεινά χτενίσματα, punk σύντομο μαλλιά στυλ είναι ιδανικές.
Punk σύντομη κομμωτές για κορίτσια - Το χρώμα και ο παράγοντας Pattern
Punk κοντά μαλλιά των κοριτσιών έχει πολλές πτυχές που σχετίζονται με αυτό, εκ των οποίων τα χρώματα και τα σχέδια είναι οι πιο σημαντικές. Ο λόγος για τον πανκ σύντομη κομμωτές για τα κορίτσια είναι αναζήτησε μετά είναι ότι αυτές οι hairdos φέρει μια μοναδική, γεμάτη ζωή, χρώματα και μοντέρνα εμφάνιση με το πρόσωπο που εκθειάζουν it. Όσον αφορά στα χρώματα των hairstyles punk? Τις πιο δημοφιλείς από αυτές είναι κόκκινο, πράσινο, μπλε και ροζ, και μοβ. Ας γνωρίζουν ορισμένοι δημοφιλείς πανκ σύντομη κομμωτές για τα κορίτσια.
Punk σύντομη κομμωτές για τα κορίτσια
Pop Πανκ Hairstyle? Εάν σκέφτεστε για πανκ κοντά μαλλιά για τους άνδρες ή γυναίκες, ένα pop punk χτένισμα είναι κατάλληλο. Για να κάνουν αυτό το κόμμωση, θα πρέπει να έχετε ένα σημαντικό μέρος των μαλλιών για το στέμμα. Cut κάθε πλευρά της τρίχας καθ 'όλη τη γραμμή του αυτιού. Ρυθμίστε το υπόλοιπο μαλλιά της άλλης πλευράς sweeping over αντίθετη πλευρά της, η οποία καλύπτει the αυτί και μάτι του εκείνη την πλευρά. Χρωματισμός αυτού του είδους χτένισμα τυπικά φαίνεται Punky.
Mohawk? Του Mohawk είναι ένα δροσερό χτένισμα που χρειάζεται κατά πάσα πιθανότητα δεν εισαγωγής. Είναι αναμφίβολα θεωρείται ένα από τα καλύτερα πανκ σύντομη hairstyles για τους άνδρες και τις γυναίκες. Σε μια Mohawk, τα μαλλιά και από τις δύο πλευρές της κεφαλής συντομεύεται και τον όγκο των μαλλιών για το στέμμα αφήνεται ως έχει. Χρησιμοποιώντας ένα gel και λακ, η κορυφαία τρίχα έχει συσταθεί σε μια γραμμή κέντρο στο κεφάλι. Και αυτή η κόμμωση φαίνεται πραγματικά μεγάλο όταν το χρώμα προστίθεται σε αυτήν.
Fauxhawk? Να καταλάβουμε fauxhawk, πρέπει πρώτα να λάβουν την προσοχή σας στο Mohawk. Σε μια Mohawk, η τρίχα έχει κοπεί στις πλευρές. Από την άλλη, σε μια fauxhawk, τα μαλλιά είναι διακοσμημένα με τον ίδιο τρόπο, αλλά απλώς χωρίς την κοπή των μαλλιών πλευρά. «Fauxhawk» Ως εκ τούτου, το όνομα που δόθηκε. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της χτένισμα είναι πως μπορείτε εύκολα να κάνετε ένα διαφορετικό χτένισμα, σε περίπτωση που δεν θέλετε να φορέσετε ένα fauxhawk, χωρίς να περιμένουν την τρίχα να αναγεννηθούν.
Pixie? A pixie χωρίς τρελά χρώματα μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιηθεί ως εταιρικό χτένισμα. Αλλά αν δοθεί μια νότα φωτεινά χρώματα, μπορεί να πάει πανκ. In ένας Pixie περικοπή, η τρίχα κόβεται σε όλη τη γραμμή του κεφαλιού, και τα κρόσσια άφησε λίγο περισσότερο έτσι ώστε να πέσει στα μάτια. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε gel μαλλιών ή λακ και να πειραματιστούν με διαφορετικά πρότυπα Pixie μαλλιών.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με:? Μικρού Punk Hairstyles? Punk Hairstyles για τα κορίτσια? Ομοίως, υπάρχουν πολλοί άλλοι διαφορετικοί τύποι πανκ σύντομη κομμωτές για τα κορίτσια. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ακόμη και δημιουργικότητα και να πειραματιστούν σας με βαμμένα μαλλιά με ποικιλία σχεδίων. Συνδυάζοντας δύο hairstyles μαζί είναι μια καλή ιδέα για πειραματισμό με διάφορα σχέδια για να κάνει τα μαλλιά Κοιτάζω έξω από το πλήθος. Εάν θέλετε να φορέσετε την απλούστερη πανκ σύντομο hairstyle, απλά ακίδα μαλλιά σας επάνω και χρώμα με οποιοδήποτε χρώμα που νομίζετε ότι θα δούμε καλό σε αυτό.