Μικρές ιδέες αναδιαμόρφωση μπάνιου

Με δεδομένη την επιλογή αυτή πρέπει θα θέλαμε ένα μεγάλο και πολυτελές μπάνιο. Αλλά εάν δεν συμβαίνει, δεν πρέπει να πάρει ανησυχείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρό μπάνιο αναδιαμορφώνοντας ιδέες που θα δημιουργούν την εντύπωση του χώρου. Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και αξεσουάρ μπάνιου χρησιμοποιήσετε για να έχετε ένα λειτουργικό μπάνιο με ένα ενισχυμένο διακόσμηση. Αναρωτιέστε πώς θα μπορούσατε να πάρετε μια μικρή τουαλέτα σας για να δούμε καλύτερο; Λοιπόν, πάμε για αλλαγή και να χρησιμοποιήσετε το αξεσουάρ μπάνιου με τέτοιο τρόπο ώστε να μην εμφανίζεται υπερβολικά γεμάτη. Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ένα makeover μπάνιο DIY ή μίσθωση εμπειρογνωμόνων για να πάρετε μια πολυτελές μπάνιο. Θα πρέπει να εκπλαγούμε αν δούμε τα αποτελέσματα κάνει μια σοφή επιλογή των αξεσουάρ για τη διακόσμηση ένα μικρό μπάνιο. Λοιπόν, τι περιμένετε; Σκέψου έξυπνα και να αρχίσετε να σχεδιάζετε ένα makeover μπάνιο. Χρησιμοποίηση καινοτόμων μικρό μπάνιο αναδιαμόρφωση ιδέες να δώσει μια νέα νέα εμφάνιση στο μπάνιο σας. Διαβάστε περισσότερα για? Μικρά σχέδια Μπάνιο? Μικρό μπάνιο σχεδιάζω τις ιδέες? Μικρό μπάνιο μετασχηματίζω: αναδιαμορφώνει Ιδέες για μικρά μπάνια? Μικρό μπάνιο αναδιαμόρφωση ιδέες
Χρειάζεται να κάνω έξυπνες επιλογές, όταν πρόκειται για εσωτερικό των μπάνιο σας. Σημαντικά ζητήματα, όπως ο φωτισμός, το χρώμα, το μέγεθος των γραφείων και των λοιπών εξαρτημάτων μπορούν να αλλάξουν εντελώς την εμφάνιση του παλιού στενότητα μπάνιο σας. Έτσι, αυτά είναι μερικά μικρό μπάνιο αναδιαμορφώνοντας ιδέες που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για να αναδιοργανώσουμε μπάνιο σας. Διαβάστε περισσότερα για αναδιαμορφωθεί μπάνιο.
Φώτα? Θαμπά και ισχνές φώτα θα κάνουν το μπάνιο σας να φαίνονται ακόμη μικρότερα. Έτσι, ενώ αναδιαμόρφωση ένα μικρό μπάνιο, το σωστό θα ήταν να αντικαθιστά την παλαιά φώτα με CFL λαμπτήρων. Που θα κάνουν μπάνιο σας να φαίνεται πιο φωτεινή και μεγαλύτερο. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το περιορισμένο χώρο αποτελεσματική. Έτσι, αποφεύγεται φωτιστικά σώματα που λαμβάνουν περισσότερο χώρο. Μια άλλη μεγάλη επιλογή θα ήταν χρησιμοποιώντας ένα φεγγίτη ή κυρτό φωτισμό για να κάνουν το λουτρό σας να φανεί φωτεινότερο και μεγαλύτερο. Αποφύγετε τη χρήση της σκοτεινής κουρτίνες που μπλοκάρουν απόλυτα φυσικό φωτισμό και να κάνουν μπάνιο σας εμφανίζονται μικρότερα.
Χρώμα? Θαμπό ή σκοτεινά χρώματα μπορούν να κάνουν ένα μικρό λουτρό να φανεί μικρότερο από το πραγματικό μέγεθός της. Έτσι, αν το βαμμένο στο θαμπό χρώμα, μπορείτε να το έκλεψαν από τη φωτεινότητα και ότι σίγουρα θα την κάνουν να φαίνεται μικρός. Σωστή επιλογή του χρώματος πραγματικά θα βοηθήσει. Έναν ουδέτερο ή μαργαριταρένιο-λευκή απόχρωση σίγουρα θα δώσει μια νέα νέα εμφάνιση. Επίσης μπογιά οροφής με φρέσκο ​​παλτό του λευκό. Ελαφρύτερα χρώματα έχουν μια πιο ελκυστική και κατευναστική επίδραση. Χρησιμοποιώντας ταπετσαρίες σε μικρά μπάνια θα μπορούσαν να αποφευχθούν, αλλά, αν είστε πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν ταπετσαρία, η ίδια λογική πρέπει να εφαρμόζεται, ενώ την επιλογή των wallpapers. Απλό και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις θα δούμε καλύτερο από μοτίβα. Διαβάστε περισσότερα για τα χρώματα βαφής για μπάνια.
Δάπεδα · αν έκανε το λάθος με σκουρόχρωμα πλακάκια στο μικρό μπάνιο σου, θα μπορούσατε να τους αντικαταστήσουν με πλακάκια με απόχρωση. Χρησιμοποιούν το φως χρωματισμένα κεραμικά πλακίδια ενός μεσαίου μεγέθους να κάνουν μπάνιο σας να φανεί μεγαλύτερο. Εάν ο προϋπολογισμός σας δεν καταστεί δυνατή η αντικατάσταση των πλακιδίων, θα μπορούσατε να τοποθετήσετε ένα φως σκιά κουβέρτα. Περισσότερα καθεξής? Κεραμικών πλακιδίων δαπέδου ιδέες, πλακιδίων δαπέδου ιδέες, Αξεσουάρ Μπάνιου, De-σωρός μπάνιο σας. Μπορείτε να δείτε πόσο συμβάλλει στην εμφάνιση του λουτρού σας. Πάρα πολλά πράγματα στο μπάνιο να φανεί άβολο. Αν σας αρέσει η διακόσμηση με πίνακες, βάλτε ένα μεγάλο πίνακα, αντί να παρατάσσουν μικρές επιχειρήσεις στον τοίχο. Προσθέστε ένα μεγάλο καθρέπτη να δημιουργήσει ένα παραίσθηση του διαστήματος. Χρησιμοποιώντας μια βάθρο νεροχύτη και ράφια γυαλιού μεγάλες ιδέες για ένα μικρό μπάνιο. Ξέρω ότι όλοι αγαπάμε μπανιέρα, κάνουν τα μπάνια βλέμμα πλούσιο, αλλά καλό θα είναι να εγκαταστήσετε ένα ντους αντί. Μια άλλη πτυχή που πρέπει να εξετάσουμε είναι το μέγεθος και το χρώμα του υλικού, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι πηγαίνει καλά με το δάπεδο. Άλλες μικρές ιδέες αναδιαμόρφωση λουτρών όπως η χρησιμοποίηση παράθυρα φραγμών, συρόμενες πόρτες, τοίχου βουλιάζουν και κρυφές τουαλέτα δεξαμενής θα βοηθήσει επίσης. Χρησιμοποιώντας το Windows μπλοκ, θα μπορούσατε να κάνετε έτσι με τις κουρτίνες. Μπορείτε να αντικαταστήσετε κλείσιμο των θυρών με συρόμενες πόρτες και να δημιουργήσει κάποιο διάστημα. Έτσι, μόλις μερικές αλλαγές και θα έχετε ένα ευρύχωρο και καλύτερη εμφάνιση μπάνιο. Διαβάστε περισσότερα για τις ιδέες σχεδίου λουτρών για μικρούς χώρους.
Ελπίζεται βρήκατε αυτές τις μικρές λουτρό αναδιαμορφώνοντας τις ιδέες χρήσιμες. Έτσι, ακριβώς να είστε δημιουργικοί και να διατηρήσουν μπάνιο σας στην βελτιώσετε τη διακόσμησή του. Σας εύχομαι όλα το καλύτερο στην προσπάθειά σας.