Πώς να εντείνει ένα μαχαίρι

Ένα αμβλύ μαχαίρι είναι χειρότερη από ό, τι δεν μαχαίρι στο όλα, επειδή δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και παρά την μια! Σε τέτοιες περιπτώσεις αισθάνεστε την ανάγκη να γνωρίζουν, πώς να ακονίσετε ένα μαχαίρι. Δεδομένου ότι ένα μαχαίρι χρησιμοποιείται για την κοπή, παράγοντας έτσι μυθοπλασία, είναι υποχρεωμένη να χαλαρώσει ευκρίνεια είναι αργά ή γρήγορα. Ωστόσο, υπάρχουν διάφορες μαχαίρι ακόνισμα εργαλείων που θα βοηθήσει να ακονίσετε ένα μαχαίρι. Είναι μια απλή και γρήγορη διαδικασία που απαιτεί μόνο ένα μικρό κομμάτι της συγκέντρωσης. Μπορείτε να ακονίσετε ένα μαχαίρι τη χρήση οποιουδήποτε από το μαχαίρι ακόνισμα τεχνικές που αναφέρονται παρακάτω.
Τεχνικές Πώς να εντείνει ένα μαχαίρι
Υπάρχουν διάφορες επιλογές διαθέσιμες για το ακόνισμα μαχαιριών. Λίγα κοινούς τρόπους για το πώς να ακονίσετε ένα μαχαίρι παρουσιάζονται πιο κάτω:
Ακόνισμα μαχαιριών με Steel
A λείανση του χάλυβα ή σε όξυνση του χάλυβα είναι πολύ χρήσιμο να ισιώσει την άκρη, καθώς βοηθά στην εξομάλυνση και το βράδυ έξω τραχιά, ανώμαλη άκρα. Κρατήστε τη μαχαίρι στο δεξί σας χέρι και την όξυνση του χάλυβα δείχνει προς τα κάτω, στο αριστερό σας χέρι. Ακουμπήστε το χέρι σας που κρατά το χάλυβα, σταθερά σε ξύλο κοπής. Κρατήστε το μαχαίρι όλη την χάλυβα, με το τμήμα που βρίσκεται πλησιέστερα προς το μαχαίρι τη λαβή σε επαφή με το χάλυβα. Τώρα, κλίση απαλά το μαχαίρι με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι αιχμή ακουμπά στον άξονα του χάλυβα. Η ιδανική γωνία για το ακόνισμα μαχαιριών 22,5 βαθμού, το οποίο πρέπει να σχηματίζεται μεταξύ του μαχαιριού και η όξυνση του χάλυβα. Μόλις έχετε την προβλεπόμενη γωνία, διατηρεί τραβώντας το μαχαίρι προς το μέρος σας, συρόμενη κατά μήκος του άξονα της όξυνσης του χάλυβα. Να διατηρηθεί η γωνία σε όλη χρησιμοποιώντας μια γωνία οδηγό, σύρετε για περίπου 10 με 15 φορές. Γυρίστε το μαχαίρι και επαναλάβετε τη διαδικασία από την άλλη άκρη, για να το κάνει ακόμη και ομαλή.
Μαχαίρια Ακόνισμα Με Whetstone
Ένας άριστος τρόπος να ακονίσει τα μαχαίρια είναι να χρησιμοποιήσετε μια ακονόπετρα. Κατ 'αρχάς, θα πρέπει να τοποθετήσετε το ακονόπετρα σε μια επίπεδη επιφάνεια, κατά προτίμηση ένα counter-top ή ένα ξύλο κοπής, με το χοντρό πλευρά προς τα επάνω. Κρατήστε το μαχαίρι σφιχτά με το ένα χέρι και τοποθετήστε το πάνω στην πέτρα, το σημείο-πρώτα, σε γωνία 22,5 μοιρών. Χρησιμοποιήστε το άλλο χέρι για τη σταθερότητα, αν απαιτείται. Θα χρειαστείτε ένα καλή αντίληψη για τις γωνίες ή οδηγό γωνία για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια σταθερή γωνία μέσω έξω. Τώρα, γλιστρούν απαλά τη λεπίδα προς τα εμπρός και προς τα πίσω για την πέτρα, την υπαγωγή της σε όλο το μήκος της λεπίδας στην ακονόπετρα. Εξασφαλίστε ότι θα διατηρείτε όλες τις 22,5 γωνία βαθμού σε όλη τη διαδικασία. Κάνετε αυτό για περίπου το 10 με 15 φορές σε κάθε πλευρά της λεπίδας. Μόλις γίνει αυτό, γυρίστε την πέτρα μεταφέρθηκαν στο πρόστιμο πλευρά τρίξιμο της, επαναλάβετε την όλη διαδικασία και πάλι τόσο για τις λεπίδες του και να τα ακονισμένα.
Ακόνισμα μαχαιριών με δερμάτινη
Ένα δερμάτινο strop χρησιμοποιείται για να ενισχύσει την οξύτητα και την ομαλότητα του μαχαιριού και να μην να ακονίσει το μαχαίρι. Για αρχή, θα πρέπει να αγοράσετε μια δερμάτινη strop από οποιοδήποτε δέρμα strop ή ένα κατάστημα supply μαχαίρι. Είναι σημαντικό να ακονίσετε το μαχαίρι πρώτη, χρησιμοποιώντας ένα ακόνη ή όξυνση εργαλείο, πριν να χρησιμοποιήσετε ένα δερμάτινο strop. Κρατήστε τον απαγχονισμό δέρματος strop με το ένα χέρι με το μαχαίρι από την άλλη, κρατώντας την παράλληλη λάμα στο ακονίζω, και άκρη του στραμμένη προς εσάς. Αγγίξτε το μαχαίρι στο strop και σύρετε κατά μήκος της strop μακριά από εσάς σε χαμηλή γωνία. Αναποδογυρίστε του μαχαιριού και σύρετέ το προς τα εσάς. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία πέρα ​​δώθε για περίπου 10 με 15 φορές, διατηρώντας χαμηλή γωνία ολόκληρη. Θα εκπλαγείτε για την αύξηση των ευκρίνεια και την ομαλότητα των λεπίδα σας, την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε μαχαίρι σας.
Ακόνισμα μαχαιριών με γυαλόχαρτο
Γυαλόχαρτο είναι εύκολο να βρει κανείς στο σπίτι και χάρη στην τραχύτητα του μπορεί να οξύνει την αποτελεσματική μαχαίρι σας. Ετοιμάστε μπλοκ γυαλόχαρτο από την προσκόλληση sandpapers των διαφόρων κόκκων σε διαφορετικές ξύλινα μπλοκ. Κρατήστε το μαχαίρι στο ένα χέρι και ένα μπλοκ γυαλόχαρτο στο άλλο. Place άκρη το μαχαίρι για το μπλοκ γυαλόχαρτο, μακριά από το σώμα, σε μια γωνία 22,5 μοιρών. Σήμερα αρχίζουν να προβάλλονται στο μπλοκ γυαλόχαρτο σε όλο το μήκος της λάμας του μαχαιριού από τη λαβή στην άκρη. Κάνετε αυτό 10 - 15 φορές για να ακονίσουν τα δύο άκρα του πτερυγίου. Για πολύ αμβλύ λεπίδες, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα βαρύ γυαλόχαρτο σιτηρών να έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Διαβάστε περισσότερα για:? Μαχαίρι Ακόνισμα Εξοπλισμοί? Μαχαίρι Ακόνισμα συμβουλές και τεχνικές? Μαχαίρι Ακόνισμα Οδηγίες? Συμβουλές για Ακόνισμα μαχαιριών? Μόλις έχετε ακονισμένο μαχαίρι σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πλένετε και να καθαρίζετε καλά πριν τη χρήση. Αυτό θα βοηθήσει στην άρση των τυχόν άχρηστων σωματιδίων από τη λεπίδα. ; Άκρη Ένα μαχαίρι για να πάρετε θαμπό εύκολα, ακόμη και αν το χρησιμοποιείτε μόνο για λίγο χρόνο κάθε μέρα. Είναι καλύτερα να κρατήσει ένα όξυνση ατσάλι ή γυαλόχαρτου εύχρηστο, έτσι ώστε να μπορείτε να ακονίσετε τακτικά μαχαίρι σας όποτε προκύπτει ανάγκη να. ? Όταν συρόμενη μαχαίρι σας πέρα ​​από οποιοδήποτε αντικείμενο, προκειμένου να εντείνει, να διατηρήσει μία μόνο κατεύθυνση του χαϊδεύοντας από την αρχή μέχρι το τέλος. ? Μαχαίρια Φύλαξη does σωστά πάει πολύ μακριά στη διατήρηση της λεπίδας σε καλή κατάσταση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπλοκ μαχαίρι, μαχαίρι περιπτώσεις, μαγνητικές ράβδους ή μανίκια μαχαίρι να αποθηκεύσει τα μαχαίρια σας σε ένα καλό δρόμο. ? Μετά από να μάθει πώς να ακονίσετε ένα μαχαίρι που θα προσπαθήσει σίγουρα στο σπίτι. Ακριβώς μια λέξη της προσοχής, πρέπει να είστε προσεκτικοί. Όπως θα ασχολούνται με αιχμηρά άκρα και ακόνισμα εργαλείων, υπάρχει μια πιθανότητα του τραυματισμού. Αποφύγετε κάθε τέτοια ατυχία από την διαμονή επικεντρώθηκε ενισχύοντας συγχρόνως.