Συμβουλές φρύδι Pencil

Για το μακιγιάζ των ματιών να είναι πλήρης, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο μακιγιάζ φρύδι επίσης. Όμορφα σχήμα and καλλωπισμένο φρύδια σίγουρα θα σας κάνει να φαίνεστε πιο όμορφη. All στυλίστες δίνουν σημασία στο φρύδι διαμόρφωση άκρες για την ενίσχυση του προσώπου ομορφιά. Μαζί με τις ιδέες μάτι makeup, κόψιμο τα φρύδια, βρίσκοντας την Αψίδα και συμπληρώνοντας τα φρύδια μπορούν να λειτουργήσουν πραγματικά θαύματα. Στην περίπτωση, που έχετε αραιά eyebrows, περισσότερη προσοχή στο μακιγιάζ φρυδιών σας θα βοηθήσει πραγματικά. Αν αναρωτιέστε πώς να κάνει eyebrows αραιή εμφάνιση καθορίζονται καλύτερα, μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα μολύβι φρυδιών και συμβουλές μολύβι use φρυδιών για την ορθή εφαρμογή του μακιγιάζ φρύδι. Μάθετε περισσότερα για τα άλλα προϊόντα ομορφιάς.
Ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσει ένα μολύβι φρυδιών; Αν δεν είναι, επιτρέψτε μου να σας πω ότι είναι εύκολο. Μόλις καταλάβουμε την τεχνική, θα κατανοήσουν την επίδραση την ευγενική εγκεφαλικά επεισόδια έχουν στον προσδιορισμό του σχήματος και την εμφάνιση των φρυδιών σας. Εφαρμογή ένα μολύβι φρυδιών σωστά θα επιτείνει σίγουρα μέτωπό σας και να κάνετε τα μάτια σας φαίνονται πιο εκφραστική. Έτσι, αν θέλετε για τον εαυτό σας ομορφαίνει, είναι η ώρα να μάθετε περισσότερα σχετικά με συμβουλές μολύβι φρυδιών.
Φρύδι Μακιγιάζ
Τα πράγματα εσείς Απαίτηση
Φρύδι μολύβι? Cotton? Μακιγιάζ βούρτσα? Πινέλο Brow? Gel Brow? Mirror? Πώς να υποβάλετε αίτηση φρύδι μολύβι
Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό μακιγιάζ πινέλο για να απαλλαγούμε από κάθε ίχνος σκόνης στο πρόσωπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα υγρό κομμάτι βαμβάκι για να σκουπίσετε την περιοχή του φρυδιού. ? Τώρα ακονίσει το μολύβι φρυδιών σας, αλλά σιγουρευτείτε ότι είναι ελαφρώς στρογγυλεμένες και δεν μυτερά. Θα μπορούσατε να πρέζα την άκρη με τον αντίχειρα και το δείκτη σε μια πάρετε μια στρογγυλεμένο άκρο. ? For εφαρμογή μολύβι φρυδιών σας, τοποθετήστε το μολύβι τα φρύδια σε μια κάθετη κατεύθυνση και να το πάρετε την εσωτερική γωνία του φρυδιού. ? Πάρτε μολύβι και εφαρμόστε απαλά, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία προς την αψίδα. Εφαρμογή πάρα πολλή πίεση θα οδηγήσει σε μια αφύσικη εμφάνιση, οπότε βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τα μαλακά κτυπήματα για να συμπληρώσετε τα φρύδια.
Το κάτω μέρος του φρυδιού θα πρέπει να είναι λίγο πιο ορίζεται, έτσι πρέπει να ασκήσετε πίεση. ? Κοιτάξτε στον καθρέφτη και αν εντοπίσετε κάποιο hair εκτός της οριοθετημένης φρύδι, χρησιμοποιήστε το τσιμπιδάκι για να απαλλαγούμε από αυτά. ? Εάν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το τσιμπιδάκι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τζελ φρυδιών ή λαμβάνονται επιστρωμένα ένα σπρέι μαλλιών σε μια μαλακή βούρτσα και απαλά εκτελέσετε πέρα ​​φρυδιών σας να τα κατέχουν μαλλιών στο χώρο. ? Πάρτε πινέλο μέτωπο και τη βούρτσα σας στην καμάρα για να γαμπρό φρυδιών σας να δημιουργήσει μια μαλακή και φυσική εμφάνιση. · Εξάλειψη των καθ 'υπέρβαση σε σκόνη και να ελέγχει τη μορφή των φρυδιών σας. Read more on βαφής φρύδι? Φρύδι μολύβι Συμβουλές? Όλες οι προσπάθειές σας θα πάνε κάτω από τον αγωγό, αν κάνετε ένα λάθος στην επιλογή της σκιάς. Εφαρμόζοντας ένα λάθος shade μπορεί να κάνει τα φρύδια σας φαίνονται πολύ αφύσικο. Βεβαιωθείτε ότι η σκιά πηγαίνει καλά με το χρώμα τα μαλλιά σας επίσης. Αν νομίζετε ότι έχετε βρει μια σκιά που ταιριάζει με τις ανάγκες σας, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στο πίσω μέρος του χεριού σας, αυτό θα σας πει πώς από τη σκιά πράγματι θα δούμε σε σας. ? Μην χρησιμοποιείτε ξύστρα να ενισχύσει τη μολύβι φρυδιών πριν από κάθε εφαρμογή, θα μπορούσατε να πάρετε ένα στρογγυλεμένο άκρο πιέζοντας την άκρη χρησιμοποιώντας δείκτη και τον αντίχειρα σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι τα χέρια είναι καθαρά. ? Η άκρη του μολυβιού πρέπει να είναι καθαρό και στεγνό. Πριν από κάθε εφαρμογή, χρησιμοποιήστε ένα καθαρό χαρτομάντιλο για να σκουπίσετε τη μύτη. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πάρετε ένα καθαρό και αμβλύ άκρο, η οποία απαιτείται για την επίτευξη των μαλακών και φυσική εμφάνιση. · Η ποιότητα και η υφή του μολύβι φρυδιών είναι πολύ σημαντικό. Θα ήταν πολύ δύσκολο να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα με μια πολύ μαλακή ή πολύ σκληρό μολύβι φρυδιών. ? Είναι πολύ σημαντικό να πάρετε το τέλειο εγκεφαλικά επεισόδια. Κάνοντας πάρα πολλή πίεση μπορεί να σας δώσει μια πολύ αφύσικο βλέμμα. ? Ποτέ δεν πρέπει να εφαρμόζουν το μολύβι άμεσα με δέρμα σας, εφαρμόστε το μολύβι φρυδιών για να συμπληρώσετε λεπτές περιοχές φρυδιών σας. , Διαβάστε περισσότερα για? Πώς να υποβάλετε αίτηση Eye Μακιγιάζ; Fake Eyebrows? Ελπίζω να βρήκατε αυτές τις πληροφορίες στις άκρες μολύβι φρυδιών χρήσιμη. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές ομορφιάς για μολύβι φρυδιών να ενισχύσει την εμφάνισή σας. Είμαι βέβαιος δεξιά μακιγιάζ ματιών θα λειτουργήσει αναρωτιέται για σας και σας φέρω πολλά συγχαρητήρια.