Λιπάσματα Burn

Κάθε κηπουρός, ή ακόμα και κάποιος που ενδιαφέρεται για την κηπουρική, ξέρει για ένα γεγονός ότι για τις καλλιέργειες φυτών και γκαζόν λιπάσματα είναι εξίσου σημαντικές με το νερό είναι για αυτούς. Λιπάσματα τους παρέχουν τα απαραίτητα συμπληρώματα που είναι σημαντικά για την υγιή ανάπτυξη και την επιβίωσή τους. Επίσης προστατεύουν τους και από άλλους παράγοντες όπως η καταπολέμηση των ζιζανίων και των ασθενειών που θα μπορούσε να κοπεί σε διατροφική αξία τους. Έτσι είναι συμφώνησαν ότι τα λιπάσματα που είναι καλό για τη φροντίδα γκαζόν, καθώς και για τις καλλιέργειες και τα φυτά. Όμως, πάρα πολύ από κάτι δεν μπορεί ποτέ να αποτελεί καλή είδηση, και ο ίδιος κανόνας ισχύει και στην κηπουρική, καθώς και, όταν σας φέρει σε πάρα πολλά από τα λιπάσματα. Το αποτέλεσμα της overfeeding γκαζόν σας με λιπάσματα είναι πως είναι δυνατόν να προκαλέσει γκαζόν σας να έχει ένα λίπασμα έγκαυμα. Τι είναι το λίπασμα έγκαυμα, ρωτάτε; Αν έχετε δει ποτέ το γκαζόν σας γυρίζοντας άσπρο, καφέ ή κίτρινο, ή εάν υπάρχουν λωρίδες σαν αυτές συγκροτούνται με γκαζόν, τότε ξέρεις ότι είναι λίπασμα καίνε. Να εξηγήσει με περισσότερες λεπτομέρειες, λίπασμα έγκαυμα είναι όταν το χορτοτάπητά σας παίρνει αφυδατωμένο. Το λίπασμα που προστίθεται, περιέχει τεράστιες ποσότητες αλατιού. Και ως εκ τούτου όταν προσθέτετε πολλές χημικές ουσίες, οδηγεί σε συσσώρευση αλάτων. Αυτή η συσσώρευση αλάτι, θα περιορίσει τη σειρά του χλοοτάπητα απορροφούν καθόλου νερό, με το τελικό αποτέλεσμα της χλόης πεθαίνουν.
Αποφυγή Λιπασμάτων Burn
Κανείς δεν θέλει γκαζόν τους να είναι ένα θύμα του λιπάσματος έγκαυμα. Γιατί θα είναι; Φανταστείτε ένα χαλί των νωπών σκούρο πράσινο γρασίδι στην μπροστινή αυλή. Σήμερα φανταστείτε άσχημα μπαλώματα του λευκού και του καφέ στίγματα στο διαφορετικά καταπράσινο γκαζόν. Σε κάνει να μαζεύομαι δεν είναι; Σίγουρα το κάνει. Έτσι, ποια είναι η λύση, τότε; Έχοντας μερικά κατευθυντήριες γραμμές σχετικά πώς να αποφύγει λίπασμα καψει σίγουρα θα βοήθεια, θα δεν είναι; Τόσο εδώ πηγαίνει:
Το δικαίωμα Λιπασμάτων? Είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέξετε το σωστό λίπασμα. Never εγκατασταθούν για ένα φτηνό λίπασμα, όπως αυτό ενδέχεται να έχει πληρώσεως σε αυτό, τα οποία είναι επιζήμια για το έδαφος και το γκαζόν. Πάντα αγοράζουν καλής ποιότητας λιπάσματα. Έτσι και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι είδους λίπασμα χορτοταπήτων σας απαιτεί. Αν υπάρχει υψηλές ποσότητες ενός συγκεκριμένου θρεπτικού συστατικού στο χώμα σας, στη συνέχεια, προσθέτοντας ότι δεν είναι απαραίτητη. Ομοίως, ίσως χρειαστεί να προσθέσετε ένα συνδυασμό ενδεχομένως, 2-3 θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα, αντί του πλήρους μείγματος του λιπάσματος. Στην πραγματικότητα, προσθέτοντας ένα μίγμα το οποίο έχει όλα τα θρεπτικά συστατικά μπορεί να είναι πιο επιζήμια για το γκαζόν. Σιγουρευτείτε ότι το λίπασμα που έχει ένας συνδυασμός βραδείας αποδέσμευσης και γρήγορη απελευθέρωση αζώτου σε αυτό.
Ο χρόνος είναι η ουσία? Γνωρίζοντας πότε να προσθέσετε το λίπασμα είναι το κλειδί για την αποφυγή λίπασμα έγκαυμα. Πάντα να γονιμοποιήσουν γκαζόν σας στο εποχές άνοιξη και το φθινόπωρο για το μέγιστο αποτέλεσμα. Κάποιοι άνθρωποι τέλος λιπαντικά μέχρι χλοοτάπητες τους στη μέση του καλοκαιριού, το οποίο είναι ένα απόλυτο όχι-όχι. Αφυδάτωση, το καλοκαίρι είναι μια δυνατότητα να αρχίσει με, προσθέστε με εκείνο της υπέρβασης λιπαντικά και θα έχετε για σας μια πραγματικά κακή λίπασμα έγκαυμα.
Μελέτη ποιότητα του εδάφους? Σιγουρευτείτε ότι έχετε μελετήσει την ποιότητα του εδάφους τακτικά. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους δοκιμών του εδάφους να ξέρετε χώμα του κήπου σας τα επίπεδα του pH.Αυτό είναι σημαντικό διότι θα βοηθήσει να καθορίσει ποιες είναι οι ελλείψεις του εδάφους. Θα βοηθήσει επίσης να γνωρίζει κανείς τι θρεπτικά συστατικά πρέπει να προστεθεί μαζί με τα λιπάσματα. Μερικές φορές, η υπερβολική χρήση των λιπασμάτων και την ανεπάρκεια κάποιων άλλων θρεπτικών συστατικών θα οδηγήσει σε σοβαρό έγκαυμα. Έχοντας μια επιταγή της ποιότητας του εδάφους θα σας βοηθήσει να αποφύγετε λίπασμα κάψει.
Μέθοδος Εφαρμογής? Πάντα ισχύει στερεό λίπασμα, με λιπασματοδιανομέας γκαζόν και ένα υγρό λίπασμα χορτοταπήτων με τη βοήθεια ενός σωλήνα. Σιγουρευτείτε ότι είστε προσεκτικοί κατά την εφαρμογή αυτών. Πρέπει να οδηγήσει στην σωστή ποσότητα εφαρμογής των στερεών κόκκων και τη σωστή ροή του υγρού λιπάσματος.
Τα σημεία που πρέπει να θυμάστε? Cover εαυτό σας καλά πριν από την έναρξη εφαρμογής του λιπάσματος. ; Σταυρό Ποτέ μην το όριο του λιπάσματος που είναι γραμμένο για το πακέτο. Στην πραγματικότητα, ισχύει μόνο κατά το ήμισυ του τι συνίσταται. ? Το γκαζόν πρέπει να είναι στεγνά όταν διαδίδετε του λιπάσματος. ? Εφαρμόστε το λίπασμα με τον τρόπο που έχει λάβει εντολή για το πακέτο. , Πάντα το νερό το γκαζόν μέσα σε μια ημέρα από την εφαρμογή των λιπασμάτων για την αποφυγή λίπασμα κάψει. ? Στην περίπτωση της περίσσειας ντάμπινγκ των λιπασμάτων, δοκιμάστε και το κενό στο γρασίδι ή αραιό υπέβαλε την εξασθένισή. ? Read more on:? Φυσικό Lawn Λιπάσματα? Σπιτική Lawn Λιπασμάτων? Lawn Care Tips - Pet Ασφαλούς Lawn Λιπάσματα? Τώρα που γνωρίζετε ποιες είναι οι βήματα εμπλέκονται σε αποφεύγοντας ένα λίπασμα έγκαυμα, είμαι βέβαιος θα πάρετε τον προφυλάξεις και ρολόι σας turn γκαζόν σε κομμάτι τέχνης. Και φυσικά, δεν λίπασμα καίγονται για αυτό. Όλα τα καλύτερα!