Lip Τατουάζ

Τατουάζ έχουν γίνει μια δήλωση μόδας με aficionados τατουάζ αφήνοντας άθικτες δεν έχουν θέση με αυτό το σώμα τέχνης. Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι σχεδόν σε κάθε μέρος του σώματός τους που καλύπτονται με τα τατουάζ. Αν όλα τα μέρη του σώματος καλύπτονται με ένα τατουάζ, πώς μπορεί κάποιος αφήσει τα χείλη μόνος; Lip δερματοστιξίες έχουν γίνει μια μεγάλη επιτυχία με σκληρό εραστές τατουάζ πυρήνα. Αυτές οι δερματοστιξίες, όπως είπα προηγουμένως γίνονται στο χαμηλότερο χείλη, αλλά μπορεί επίσης να γίνει στο πάνω στα χείλη. Lip τατουάζ κάνω μια πολύ προσωπική δήλωση και αυτό είναι ένα θέμα υπερηφάνειας για τους λάτρεις τατουάζ. Διαβάζουμε λίγο για τα χείλη ιστορία τατουάζ, πριν φτάσουμε σε σχέδια και ιδέες για τα χείλη τατουάζ.
Ιστορία των χειλιών Τατουάζ
Είστε περίεργοι, όπου έκανε λάτρεις δερματοστιξία πάρετε τα χείλη ιδέες δερματοστιξιών from? Καλά ήταν από μαρκάρισμα των αλόγων. Τα άλογα ήταν και εξακολουθούν να είναι επώνυμα, στο κάτω καθώς και ανώτερα χείλια για να τους κρατήσει ασφαλείς από τα αρπακτικά ζώα. Απαγορεύεται η χρήση από αυτά τα τατουάζ άρχισε μετά τις γυναίκες ήθελαν να συγκαλύψουν την προβληματική περιοχή χείλη τους. Τα προβλήματα μπορούν να διαφέρουν, για παράδειγμα, ορισμένες γυναίκες χρησιμοποίησαν τα χείλη τα τατουάζ για να πυκνώσει λεπτά χείλη τους, ενώ άλλοι χρησιμοποίησε για να περιορίσετε τα χείλη τους. Αυτό έγινε με τη χρήση σκούρο κόκκινο ή καφέ χρωστικές. Θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για Do χείλη δερματοστιξίες κακό.
Lip Ιδέες Tattoo
Ο συνολικός χώρος, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει δερματοστιξίες στο είναι πολύ μικρή σε περίπτωση των χειλιών. Ως εκ τούτου, δύσκολα μπορεί να πειραματιστεί με τα σχέδια τατουάζ, αν και μπορείτε να πειραματιστείτε λίγο με τα χρώματα χρησιμοποιούνται για να κάνουν αυτά τα τατουάζ. Τα σχέδια, τα οποία χρησιμοποιούνται για τα χείλη τατουάζ είναι μικρές σε μέγεθος και τα σχέδια που χρησιμοποιήθηκαν είναι επίσης απλή και δεν είναι περίπλοκη. Τυχεροί αριθμοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τα χείλη σχέδια τατουάζ. Τα ονόματα των αγαπημένων τους πολύ συχνά χρησιμοποιούνται για να κάνουν τα χείλη σχέδια δερματοστιξιών. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα σχέδια τατουάζ λέξη, που επίσης χρησιμοποιούνται για να κάνουν αυτά τα τατουάζ. Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για το χείλος γεγονότα δερματοστιξίες.
Οι πιο συχνές χείλος tattoo σχέδια που χρησιμοποιήθηκαν για εσωτερική δερματοστιξία χείλι are δερματοστιξίες λέξη. Μερικές από τις συνηθέστερα χρησιμοποιούμενα λέξεις περιλαμβάνουν Ψύχεται, Ειρήνη, Lovely, Πόνος, Ouch, Heaven, Μόνος, Χάος, Carnivore, Thrash, Beer κλπ. Μαζί με τη λίστα λέξεων μόλις ανέφερα, προσβλητικό λέξεις μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθεί να κάνουν χείλι τατουάζ. Εάν εσείς και ο σύντροφός σας θέλετε να πάρετε ένα τατουάζ γίνει, μπορείτε να επιλέξετε για λέξεις όπως «Forever & ποτέ». Κάθε εταίρος παίρνει μια λέξη τατουάζ στα χείλη τους. Στην περίπτωση που έχετε την πορεία προς την χείλι τα τατουάζ και στις δύο χείλη, τότε μπορείτε να επιλέξετε κάτι σαν «Δεν Προσοχή», «επικίνδυνη ζώνη», κλπ. Θα πρέπει να μελάνι την πρώτη λέξη στο άνω χείλος και η άλλη λέξη για την στο κάτω χείλος. Εάν έχετε ένα αστείο κόκκαλο, μπορείτε επίσης να επιλέξουν την αστεία λόγια τα τατουάζ, καθώς και. Οι άνθρωποι, χρησιμοποιούν επίσης λέξεις με ορθογραφικά λάθη για να γίνει μια λίγο διαφορετική από την τακτική σχέδια τατουάζ. Τα συνηθέστερα ορθογραφικά λάθη λέξεις που χρησιμοποιούνται είναι «FUCT» ή «fcuk» κ.λπ. Για να κάνετε τατουάζ σας μοναδική, θα πρέπει να γίνουν πιο δημιουργικοί.
Αν είστε λάτρης του σχέδια περισσότερο από λόγια, υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές επίσης. Η πιο κοινή μεταξύ των τατουάζ σχεδιασμού είναι σχέδια τατουάζ καρδιά και το τατουάζ του κρανίου. Ωστόσο, μπορείτε να είστε δημιουργικοί και να πάρετε τα τατουάζ λουλουδιών γίνεται σε πολύ μικρό μέγεθος. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία των floral σχέδια, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε χείλος τατουάζ.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να θελήσετε να διαβάσετε? Lip Τατουάζ: Πόσο καιρό κάνει την τελευταία φορά? Lip Tattoo Care? Lip Tattoo Φροντίδα μετά το? Lip τατουάζ ξεθωριάζουν πολύ εύκολα. Εάν τα στατιστικά στοιχεία πρέπει να θεωρείται περισσότερο από το 40% των χειλιών τατουάζ ξεθωριάζει μετά από ένα έτος. Εάν θέλετε να διατηρήσετε τατουάζ σας, θα πρέπει να το πάρει επαναληφθεί ξανά και ξανά. Η φροντίδα είναι ζωτικής σημασίας, όταν πρόκειται για τα χείλη τατουάζ. Ωστόσο, μόνο μια λέξη της προσοχής, αν πάσχετε από έρπητα ιογενής λοίμωξη, τότε δεν συνιστάται, ότι έχετε ένα χείλι δερματοστιξία γίνει.