Πώς να μειώσει Glass

Πολλές φορές χρειάζεται να κοπεί ένα ποτήρι. Κάνοντας μια κορνίζα, μια τέχνη τοίχων, βιτρό και για πολλά άλλα βιοτεχνία, κοπής γυαλιού καθίσταται απαραίτητη. Παρόλο που κάθε φορά δεν μπορούμε να το λάβει σε έναν επαγγελματία να κοπεί και να την μετατρέψει σε επιθυμητό σχήμα και μέγεθος, πώς να κόψει γυαλί είναι ένα κοινό ερώτημα που έρχεται στο νου μας! Λοιπόν, αν αναρωτιέστε πώς να κόψει χοντρό γυαλί, πώς να κόψει καθρέφτης, πώς να κόψει γυαλί, με έναν κόφτη γυαλί, πώς να κόψει γυαλιού χωρίς έναν κόφτη γυαλί, τότε εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σας.
Καλύτερους τρόπους να κόψει Glass
Πώς να κόψει Γυαλί: Με Γυάλινα Κάτερ? Φορέστε τα προστατευτικά γυαλιά και γάντια. Καθαρίστε το γυαλί, όπου χρειάζεται να κοπεί. Ξεκινήστε με το σχεδιασμό μιας γραμμής, στην οποία θέλετε να το κόψει με μια κλίμακα για να βοηθήσει την κοπή διαδικασία. Κρατήστε την κλίμακα στη γυάλινη, σε ίδιο τόπο και λαμβάνει τον κόφτη γυαλί. Πατήστε το κάτω ενώ κινείστε τον κόφτη γυαλί από πάνω προς τα κάτω πάνω από τη σημαντική γραμμή. Αυτό θα βοηθήσει σκορ το ποτήρι, ίσως χρειαστεί να το επαναλάβει 2-3 φορές. Αναποδογυρίστε το γυαλί και το έργο της κοπής γυαλιού με τον ίδιο τρόπο σε αυτή την πλευρά. Σήμερα, τοποθετήστε το γυαλί στο τραπέζι. Θέση το γυαλί στην τέλεια γραμμή μέχρι το σκορ εναντίον του περιγράμματος του πίνακα. Θυμηθείτε, το μεγαλύτερο κομμάτι του γυαλιού που θα πάρετε μετά από την κοπή αυτό, θα πρέπει να είναι πάνω στο τραπέζι, ως εκ τούτου, η μικρότερη κομμάτι γυαλί, θα πρέπει να αποσύρει από το τραπέζι. Κρατήστε τις πλευρές της, κοντά γωνίες στα χέρια σας γερά. Ασανσέρ έτσι ώστε το σκορ είναι μόλις περίπου 2 εκατοστά πάνω από τον πίνακα, ακράδαντα ότι κάτω και να σπάσει με τη μία! Αν κοπής γυαλιού για την πρώτη φορά, μπορείτε να βρείτε το βήμα της ανάρτησής του στις πίνακα διασπάται δύσκολα. Αντ 'αυτού, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μολύβι από τη γραμμή του σκορ. Τώρα πρέπει να εφαρμόσουν ισότιμα ​​πίεση στο γυαλί και στις δύο πλευρές του μολυβιού και μόλις το κάνω, ναι θραύση του γυαλιού. Δοκιμάστε το! Διαβάστε περισσότερα για ιδέες σχεδίου για χάραξη από γυαλί.
Πώς να κόψει Γυαλί: Γυαλί χωρίς κόφτη? Φορέστε προστατευτικά γάντια και να αρχίσει η διαδικασία. Οι παρακάτω μέθοδος είναι καλύτερη για τη μείωση γυαλί σε διάφορα σχήματα. Επιπλέον, μπορείτε να κόψετε εύκολα ένα γυάλινο καθρέφτη χρήση της διαδικασίας αυτής. Το διακοσμητικό άκρες ενός καθρέφτη γυαλί μπορεί εύκολα να γίνει χρησιμοποιώντας αυτή τη διαδικασία. Ας ξεκινήσουμε. Καθαρίστε τα ποτήρι με νερό και στεγνώστε. Σημειώστε το ποτήρι με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε να το κόψει. Στη συνέχεια, εκκίνηση σκορ με ένα αιχμηρό εργαλείο. Αποτέλεσμα καλά, δεν αφήνουν κανένα τμήμα της γραμμής σήματος, ενώ βαθμολόγησης, μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία βαθμολόγησης 2-3 φορές να έχουν μια τέλεια κοπή. Τώρα πάρτε ένα μεγάλο κομμάτι του καλωδίου και να λυγίσει το στο σχήμα που θέλετε να κόψετε το γυαλί. Μπορείτε να το διαθέσει στην βαθμολογία και να ελέγξετε το σχήμα της. Τώρα, αφαιρέστε το καλώδιο και φωτιά μέχρι να είναι κόκκινη. Τώρα βρισκόταν στο μηδέν τακτοποιημένα. Πάρτε ένα ευρύ, βαθύ δοχείο και γεμίστε το με νερό. Αμέσως βυθίζετε το γυαλί σε νερό, σε βάθος τέτοιο ώστε να έρθει σε ένα επίπεδο με το σύρμα. Το γυαλί θα σπάσει τέλεια στο επιθυμητό σχήμα. Ίσως να ενδιαφέρεται για την ανάγνωση πώς γίνονται γυαλί.
Οι ανωτέρω διαδικασίες θα έχουν απαντηθεί σίγουρα ερώτησή σας, πώς να μειώσει γυαλί. Να θυμάστε ότι σε περίπτωση που θέλετε να κοπεί ένα χοντρό γυαλί, το καλύτερο είναι να πάρετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία. Αυτό έκοψε τη γυάλινη επιφάνεια, πάρτε μερικές συμβουλές ζωγραφική σε γυαλί και ετοιμαστείτε να κάνει έναν τέλειο κομμάτι τέχνης.