Υπόγειο Χρώματα

Κυρίως, θα βρείτε υπόγεια τοίχοι βάφονται με χρώματα μπεζ, και συμπληρώνεται με λίγη τόνους του λευκού χρώματος. Πολλοί άνθρωποι επίσης να προσθέσετε μια πινελιά χρώματος κίτρινου λεμονιού ή φωτεινό πράσινο για να δημιουργήσετε μια οπτική έκκληση. Μπορείτε να πάτε με αυτές τις παραδοσιακές ιδέες και χρώματα υπόγειο νηφάλια, ή επίσης να επιλέγουν some έντονους χρωματικούς συνδυασμούς, με τη χρήση αποχρώσεων του κόκκινου και άλλα χρώματα για να χρωματίσει υπόγειό σας. Σε ό, τι αφορά την επιλογή υπόγειο χρώματα για ένα new υπόγειο ή για ένα υπόγειο project αναδιαμόρφωσης, είναι σημαντικό να μην κάνετε μόνο να έχετε κατά νου τα χρώματα βαφής τοίχων και οροφής, αλλά και το χρώμα του δαπέδου, έπιπλα και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα, για τη δημιουργία μια ωραία αναμειγνύονται υπόγειο συνδυασμό χρωμάτων.
Υπόγειο Χρώμα Ιδέες? Ενδεικτικά παραθέτουμε διάφορες καλές υπόγειο χρώματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βάψετε το υπόγειό σας. Πριν ξεκινήσετε την εργασία βαφής, χρησιμοποιήστε ένα αστάρι ή σφραγιστικό στους τοίχους και να απαλλαγούμε από κάθε ανώμαλες επιφάνειες στον τοίχο σας, να αυξήσει τη διάρκεια ζωής της βαφής σας. Αφού τελειώσετε τη ζωγραφική υπόγειό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια τελειώσει για την προστασία τους τοίχους σας. Διαβάσετε περισσότερα σχετικά, χρώματα δωμάτιο και διαθέσεις.
Κίτρινο χρωμάτων? Αυτό είναι ένα δημοφιλές χρώμα όταν πρόκειται για εσωτερικό υπόγεια ζωγραφική. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του κίτρινου. Ένα λαμπερό σκιά κίτρινου δημιουργεί μια ηλιοφάνεια, χαρούμενη και φωτεινή αίσθηση. Αυτό το χρώμα πηγαίνει σχεδόν με οποιοδήποτε άλλο χρώμα, ενώ μπορείτε να κάνετε διάφορες υπόγειο συνδυασμοί χρωμάτων που χρησιμοποιούν αυτό το χρώμα. Οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις του κίτρινου χρησιμοποιούνται σε υπόγειο είναι μπεζ, η οποία μπορεί να ανοιχτό ή σκούρο. Άλλες δημοφιλείς αποχρώσεις χρώματος κίτρινου λεμονί, κίτρινο-πρασινωπό αποχρώσεις, και καφέ. Brown είναι ένα τολμηρό χρώμα, αλλά μπορεί επίσης να παρέχουν ένα θαμπό συναίσθημα. Μπορείτε επίσης να πάτε με αποχρώσεις της σοκολάτας. Να χρωματίσει ταβάνι σας και τις επενδύσεις τοίχων, χρησιμοποιήστε λευκό ή υπόλευκο. Φιλοφρόνηση με μαύρα έπιπλα, και τη χρήση φωτιστικά.
Μαύρο χρωμάτων? Black είναι ένα πολύ έντονο χρώμα και μπορούν να παράγουν ένα εκλεπτυσμένο και κομψό look, αλλά χρειάζεται να υπάρξει ισορροπία μεταξύ αυτής χρώμα με άλλα πολύχρωμα τόνους ή μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ συμπαγές και σκοτεινό επίδραση σε ένα δωμάτιο. Εάν επιθυμείτε να πάτε για το μαύρο, then paint τοίχους σας μαύρα, και να συνοδεύουν με υπόγειο δάπεδα και έπιπλα σκούρα κίτρινα ή κοκκινωπό απόχρωση. Στη συνέχεια, για να προσθέσετε χρώματα χρησιμοποιούν τόνους, όπως, πολύχρωμα σύγχρονης αφηρημένης ζωγραφικής, βάζα, φωτιστικά, κλπ. Αν δεν θέλετε να πάτε με τα μαύρα, κατόπιν πηγαίνετε για γκρι σκιά στο χρώμα τους τοίχους σας και λευκή οροφή και τοίχο τελειώματα χρώματα. Και συνοδεύσετε με ανοιχτόχρωμα ξύλινα έπιπλα.
Χρωμάτων με έντονα χρώματα, για τολμηρές χρώματα, χρώματα όπως το κόκκινο και το πορτοκαλί μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Paint υπόγεια σας με ένα μέσο απόχρωση του κόκκινου και συνοδεύουμε με off-white οροφής και του τοίχου μοκέτες. Πήγαινε για το ξύλινο δάπεδο από σκούρο σκιά, και να συνοδεύει με σφυρήλατο σίδερο μαύρα έπιπλα για να δημιουργήσετε ένα περίπλοκο βλέμμα. Χρησιμοποιώντας το πορτοκαλί, μπορείτε να δημιουργήσει ένα χαρούμενο φωτεινό αναζητούν χώρο, επιλέξτε μια φωτεινή απόχρωση του πορτοκαλί, και βάψετε τους τοίχους με αυτό. Η βαφή και η επένδυση οροφής και του τοίχου λευκό. Για να προσθέσετε μερικές ενδιαφέρουσες οπτική έκκληση προς τους τοίχους, να δοκιμάσετε μερικά εσωτερικό χρώμα χρώματα και ιδέες. Όπως και στο επάνω πλευρά του έναν τοίχο, χρησιμοποιήστε μια μεμβράνη και χρωματίστε ένα σχέδιο των φύλλων με τα άσπρα χρώματα. Συνοδέψτε το εν λόγω καθεστώς χρώμα με τικ ή παρόμοιο χρώμα επίπλων.
Διαβάστε περισσότερα για υπόγειο φινίρισμα.
Το καλύτερο υπόγειο χρώματα είναι αυτά που ταιριάζουν με τη σχεδίαση και μέγεθος ενός υπογείου. Αν έχετε ένα μεγάλο υπόγειο, τότε μπορείτε να επιλέξετε για σκούρα ή έντονα χρώματα, και σκούρα έπιπλα. Αλλά, εάν έχετε ένα μικρό υπόγειο, στη συνέχεια, να πάει με ένα φωτεινό χρώμα σχεδίου, έτσι ώστε ο χώρος μοιάζει ανοίξει.