Sweet 16 Κατάλογος Θέματα

Καλά, καλά! Τι έχουμε εδώ; Περιμένετε, επιτρέψτε μου να μαντέψω, πρέπει 16ο έτος της ηλικίας σας; Ωω..! Αυτό είναι κάτι! Πώς σχεδιάζετε να καθιστούν ειδικό και ένα αξέχαστο γεγονός της ζωής σας; Καθώς τα γεγονότα και περιστάσεις όπως αυτές έρχονται μια φορά στη ζωή και είναι τεράστιες λόγο να κόμμα! Έτσι τι λέτε εμείς ελέγξετε έξω αυτό γλυκιά 16 λίστα θέματα;
Sweet 16 Θέματα
Movie Buffs? Είμαι βέβαιος θα βρίσκατε σχεδόν καμία έφηβοι που δεν συμπαθούν ταινίες. Αυτό είναι το πρώτο απάντηση για σας εάν σκέφτεστε ενός θέματος. Απλή Κρατήστε ένα θέμα Χόλιγουντ! Το αγόρι γενεθλίων ή κορίτσι θα είναι τα αστέρια της εκδήλωσης. Αφήστε το αποτέλεσμα Χόλιγουντ be κορεσμένος με ένα κόκκινο χαλί και τα σχοινιά βελούδου. Ζητήστε από τους προσκεκλημένους να ντύσετε το καλύτερό τους. Αυτό θα τους κάνει να αισθάνονται σαν αστέρια για την εκδήλωση.
Up Close και Προσωπικά? Εξατομικευμένη προσκλήσεις σε ωραίο χαρτί ή επιστολόχαρτο είναι απλά τέλειο. Μπορείτε είτε να πάρετε ένα σχέδιο και πρότυπο από τη caboodle από τα οποία κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο ή να τεθεί μικρά κελιά γκρίζα σας για την εργασία και επαναλαμβάνουμε μια πνευματώδη γλυκό 16 invitation κόμμα. Για να σας δώσω μια ιδέα ως γονιός αν είστε προετοιμασία των προσκλήσεων, έχουν το λογότυπο της αθλητικής ομάδας ή της ταινίας ή του χαρακτήρα ταινία έφηβος σας είναι τρελός για. Αυτό σίγουρα make γλυκιά 16 προσκλήσεις σας μοναδική και ελκυστική. Επιτρέψτε μου να σας πω τέτοιες προσκλήσεις μπορεί να βάλει το δρόμο για μερικές καλές γλυκές 16 θέματα. Διαβάστε περισσότερα για τα γλυκά 16 προσκλήσεις γενεθλίων.
Pretty Γυναίκες? Κόρη σας είναι τώρα επιβιβάζονται στον δρόμο προς μεγάλωνα σε γυναίκα. Αφήστε το γλυκό 16 γενέθλια είναι μια ευκαιρία για εκείνη να μυηθούν να καλύψουν και τα πράγματα που απαιτούνται για την για να δούμε μεγάλη! Γι 'αυτό, ένα φανταστικό θέμα θα ήταν να καλέσει τους επισκέπτες σε ένα τοπικό spa (ή να τις εκεί από το χώρο σας) ή αν είναι δυνατόν να έχουν ένα κέντρο σπα που έχει συσταθεί στο σπίτι σας. Κάντε το σαν ένα πραγματικό πράγμα (αν στο σπίτι), πλήρης, με μασάζ, πεντικιούρ, μανικιούρ και συνθέτουν την εφαρμογή. As εύνοιες συμβαλλόμενων μερών, το δώρο τους καλεσμένους με κάτι σαν ένα lip gloss ή ένα γυαλιστικό καρφί ή μια λίμα! Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα να έχει στο γλυκό 16 κατάλογο θεμάτων σας. Read more on γλυκές 16 ιδέες γενεθλίων.
Rock On? Τι καλύτερο από το ένα συμβαλλόμενο μέρος βράχου για μια γλυκιά 16 bash γενέθλια! Ένα κόμμα αστέρι της ροκ σε ένα κλαμπ ή να χαλαρώσουν στην περιοχή σας γύρω από το ξενοδοχείο με ένα δίσκο αναβάτης είναι πράγματι ένα από τα δροσερά γλυκά 16 θέματα. Ελέγξτε αν μπορείτε να έχετε τοπικές μπάντες εκτελέσει εκεί για το κόμμα. Θα κάνει για μια υπέροχη εφαρμογή ενός θέματος κόμμα μουσική. Διατηρείτε το μενού απλό και σύντομο - κάτι σαν πατάτες πίτσα, ή χοτ ντογκ, κανονικά απολαμβάνουν οι νεαροί.
Twinkle Toes? Τη διευθέτηση της Sweet 16 κόμματος σε μια λέσχη χορού είναι μια μεγάλη επιτυχία μεταξύ των Γλυκά 16 list θέματα! Αυτό είναι τέλειο για να πάνε για ένα θέμα το χορό. Μια λέσχη χορού μπορούν να δώσουν την ιδανική ατμόσφαιρα για ένα θέμα χορό. Εάν προορίζετε στο κλαμπ δεν είναι βιώσιμη, να έχουν ένα χώρο στο σπίτι σχεδιασμένο για την ώρα, ως να disco βάρδια με χρωματιστά φώτα και μπάλες ντίσκο. Οι νεαροί θα έχει σίγουρα μια κουνιστή χρόνο! Διαβάστε περισσότερα για τα γλυκά 16 θέματα κόμμα.
Game On? Αυτό είναι ένα από αυτά τα γλυκά 16 θέματα για το κόμμα που δεσμεύονται να λειτουργεί καλά για geeky και βίντεο παιχνίδι τρελό εφήβους. Το στυλ τουρνουά βιντεοπαιχνιδιών για δεκαέξι ετών είναι ένα συναρπαστικό θέμα γενέθλια. Αλλά αυτό το βίντεο θέμα παιχνίδι ενδέχεται να μην είναι γενικά κατάλληλη για όλους. Παρόλα αυτά, είναι μια πρωτοποριακή ιδέα γλυκό δέκα έξι για να πάει για μια γενέθλια!
Face Value? Προσθέστε μια αφή της μύθος και η αγωνία στο πάρτι γενεθλίων, οργανώνοντας μια μπάλα μεταμφίεση. Μπορείτε είτε να επιλέξετε να δίνει στους επισκέπτες την sequined μάσκες ή να τους ζητήσει να πάρει ένα για τους εαυτούς τους, οι οποίες θα ταιριάζουν εξαρτήσεις τους. Τι νομίζετε; Δεν είναι ένα δροσερό θέμα πάρτι γενεθλίων; Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με:? Sweet 16 Κόμμα ιδέες στο σπίτι? Sweet 16 Κόμματος Θέματα για τα αγόρια? Sweet16 Κόμμα Ιδέες για τα κορίτσια? Για να προσθέσετε σε όλα τα τζαζ και την ευθυμία, ένα θέμα με βάση την εποχή των γενεθλίων πέφτει μπορούν επίσης να είναι καινοτόμος. Αν είναι καλοκαίρι ή την άνοιξη, οι συνθέσεις λουλουδιών σε όλο, αντίθετα αν είναι χειμώνας, έχουν αφρώδη δημιουργήθηκε με νιφάδες χιονιού που καλύπτει in λάμψη και θα δημιουργήσει μια επίδραση που καλύπτονται από πάγο δέντρα.
Υπάρχουν - αν και αυτό ήταν αρκετά ένα μικρό γλυκό 16 κατάλογο θεμάτων, είμαι βέβαιος ότι θα είχατε μαγείρεψαν κάποιο γλυκό εαυτούς 16 θέματα μετά την ανάγνωσή αυτά! Έχετε ένα ωστικό κύμα!