Κνήκου

Ένα μέλος οικογένειας ηλίανθος, το εργοστάσιο ατρακτυλίς (Carthamus tinctorius) είναι ένα 30-16 εκατοστά ψηλό φυτό με έντονο κίτρινο, σφαιρικά κεφάλια λουλουδιών που ανθίζουν κατά το μήνα Ιουλίου. Κάθε σκέλος της εν λόγω μονάδα είναι διακοσμημένο με δύο έως τέσσερα άνθη των οποίων τα 15-20 σπόρων κάθε μία. Οι σπόροι για σπορά, συνθλιμμένο συμβάλλω λάδι κνήκου.
Υπάρχουν δύο μέθοδοι με τις οποίες Το ελαιόλαδο παράγεται από σπόρους, ένα ονομάζεται μηχανική διαδικασία, ενώ η άλλη ονομάζεται η χημική διαδικασία. Στη μηχανική διαδικασία, το ελαιόλαδο εξάγεται από το εργοστάσιο με τη βοήθεια ενός φυσικού πίτα. Στη χημική διεργασία το πετρέλαιο διυλίζεται με προσθήκη χημικών ουσιών, ωστόσο, σε αυτή τη διαδικασία το λάδι παίρνει μολυσμένο με ορισμένες επιβλαβείς χημικές ουσίες που έχουν παρενέργειες στο σώμα. Έτσι, η μηχανική μέθοδος είναι καλύτερη, δεδομένου ότι δεν έρχεται σε αντίθεση με τα φυσικά συστατικά που περιέχονται στο λάδι κνήκου. Ξέρετε για άλλα φυτικά έλαια.
Τύποι κνήκου
Οι δύο τύποι κνήκου are μονο-oil κορεσμένα κνήκου και πολυακόρεστα λάδι κνήκου.
Mono-κορεσμένα Κνήκου: Αυτός ο τύπος κνήκου είναι άοσμο, άχρωμο και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ελαϊκό οξύ, έχει διάρκεια σταθερή και χρησιμοποιείται σαν θερμότητα σταθερή μαγειρικό λάδι. Ωστόσο, ακόμη κι αν είναι σταθερότητα συντήρησης, θα πρέπει να φυλάσσονται σε δροσερό, ξηρό μέρος μακριά από εξωτερικές πηγές φωτός να αποτρέψει την αλλοίωση. Έχει υψηλό σημείο του καπνίσματος που το καθιστά κατάλληλο λάδι για τηγάνισμα, κλπ. Μονο-κορεσμένα κνήκου δεν έχει πολύ ευεργετική για την ανθρώπινη υγεία.
Πολυακόρεστα έλαια: Αυτός ο τύπος κνήκου είναι ένα άχρωμο και άγευστο πετρελαίου, που είναι φορτωμένο με ένα μεγάλο ποσό θρεπτική αξία. Είναι πλούσια σε λινολεϊκό οξύ. Χρησιμοποιείται ως μια κρύα του πετρελαίου, του πετρελαίου είναι μεγάλη για να προσθέσετε στη σάλτσες, κλπ. Ωστόσο, τα πολυακόρεστα έλαια πρέπει να αντιμετωπιστεί πολύ προσεκτικά, καθώς τείνει να πάρει ταγγό πραγματικά εύκολα. Αποθήκευση στο ψυγείο θα είναι καλό.
Κενταύριο Οφέλη πετρελαίου
Οι διάφορες παροχές που δεχόμαστε από κνήκου έχουν ως εξής:
Κνήκου για το δέρμα? Κνήκου προστίθενται σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος, όπως καθαριστικά προσώπου, ενυδατικές, μαλακτικές, δεδομένου ότι δρα ως λιπαντικό με ιδιότητες occlusive. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το έλαιο λειτουργεί σαν ένα προστατευτικό φράγμα που σταματά εξατμίζεται το νερό από την επιφάνεια του δέρματος. Safflower λάδι περιέχει as ουσιαστικό λιπαρό οξύ ονομάζεται λινελαϊκό οξύ, το οποίο είναι αρκετά ισχυρό στην εξάλειψη των ακαθαρσιών και το λάδι του δέρματος. Το έλαιο αυτό λειτουργεί και στο δέρμα κάποιου να μειώσει ξηρότητα, τραχύτητα και ηρεμεί και απαλύνει τα προβλήματα του δέρματος. Διαβάστε περισσότερα για κνήκου για το δέρμα.
Κενταύριο το πετρέλαιο για τα μαλλιά? Το έλαιο αυτό είναι επίσης μεγάλο για την ενίσχυση της τριχοφυΐας, καθώς περιέχει βιταμίνη Ε. περμανάντ μαλλιά, χρωστικές τακτικά, κ.λπ. προκαλεί την τρίχα για να γίνει αρκετά ξηρό. Γι 'αυτό τα εν λόγω άτομα χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε κνήκου μασάζ με λάδι για την αναζωογόνηση των μαλλιών. Δεδομένου ότι αυτό το λάδι παίρνει απορροφάται εύκολα στο τριχωτό της κεφαλής, βοηθά στην πρόληψη της τριχόπτωσης και βοηθά επίσης στην regrowth τρίχας. Read more on κνήκου για την ανάπτυξη τριχών.
Κνήκου και απώλεια βάρους? Η κατανάλωση πολυακόρεστων κνήκου βοηθά στην καθημερινή αύξηση του μεταβολισμού του σώματος και μειώνει το λίπος σε ποσοστά. Συμπληρώματα του κνήκου ή υγρή μορφή μπορούν να λαμβάνονται σε καθημερινή βάση για να βοηθήσει στην απώλεια βάρους. Το πετρέλαιο είναι ακόρεστα και σχετίζεται με απώλεια βάρους, αυξάνοντας τον μεταβολισμό σώμα. Στην πραγματικότητα, η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους ερευνητές Ohio State University κατέδειξε ότι καταναλώνουν κνήκου αυξάνει την παραγωγή της ορμόνης αδιπονεκτίνης στο σώμα, η οποία με ταχύτητες που εμφανίζονται πιο αποτελεσματική καύση του λίπους. Περισσότερες πληροφορίες για τα οφέλη λάδι κνήκου.
Αν και δεν είναι ενήμεροι για οποιεσδήποτε παρενέργειες κνήκου, από τώρα, είναι σημαντικό να καταναλώνουν αυτό το λάδι με μέτρο. Με οποιοδήποτε φυσικό, θεραπεία με βότανα, κάποιος πρέπει να είναι προσεκτικοί. Never καταναλώνει ελαίων αυτών ή χορτάρι πριν από διαβούλευση με παροχέα υπηρεσιών υγείας σας. Τα άτομα με ορισμένες ιατρικές καταστάσεις μπορούν να καταλήξουν στη ζωή απειλητικές καταστάσεις, αν ο οργανισμός λειτουργεί αρνητικά. Αν ψάχνετε για ένα υποκατάστατο κνήκου, συνέχεια, στο πετρέλαιο canola θα ήταν μια καλή επιλογή.