Χελώνα Τατουάζ

Body τέχνη, δηλ. τατουάζ αποτελεί εξαιρετικά δημοφιλής μορφή σήμερα τέχνης. Αν δημοφιλής από την αρχαιότητα, έχει ανακτήσει τη δημοτικότητά του κατά τον 20ο αιώνα και τα τατουάζ είναι σήμερα συνήθως sported από ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Παρόλο που ως επί το πλείστον νεαροί προτιμούν δερματοστιξία στο σώμα τους, είναι εξίσου δημοφιλής μεταξύ των ατόμων όλων των ηλικιακών ομάδων. Ομοίως, οι δύο άνδρες όσο και γυναίκες αθλητισμού διαφορετικά τατουάζ με ίσα ενθουσιασμό και ζήλο. Εάν είστε πρώτο χρονόμετρο και επιθυμούν να έχουν ένα μοναδικό τατουάζ διατυπώνονται στα σώμα σας, μπορείτε σίγουρα πάτε για το τατουάζ χελώνα καθώς έχουν ένα βαθύ έννοια και είναι επίσης ασυνήθιστες σήμερα. Ας κοιτάξτε την έννοια των τατουάζ χελώνας λεπτομερώς.
Turtle Τατουάζ Έννοια
Turtle ως σύμβολο tattoo να φαίνεται ξενόφερτη και περίεργη και κάποιος μπορεί ακόμη και αναρωτιούνται για ποιο λόγο αυτό το σύμβολο χρησιμοποιείται ως ένα σχέδιο δερματοστιξιών. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές έννοιες και συμβολισμούς που συνδέονται σε αυτό. Πρώτον, χελώνες αντιπροσωπεύουν αργή αλλά σταθερή κίνημα προς το στόχο στη ζωή. Η χελώνα έχει τη δυνατότητα υποχώρησης στο κέλυφος, όταν είναι αναγκαίο, διδάσκει επίσης τον άνθρωπο να ξεφύγει από τον κόσμο όταν είναι αναγκαίο. Δεύτερον, η χελώνα symbolizes διαφορετικές σημασίες στα διαφορετικούς πολιτισμούς, είναι πολύ δημοφιλές και επιδέχονται ακίνδυνη ενσωματωθούν ως σχεδιασμό τατουάζ.
Σε αρκετές πολιτισμούς, μια χελώνα αντιπροσωπεύει πνευματικότητα και πιστεύεται διαθέτει εξουσίες επούλωση. Σύμφωνα με τη βορειοαμερικανική ινδική, καθώς και αρχαίος ευρωπαϊκός πολιτισμός, η Γη πιστεύεται ότι δημιουργήθηκε και βρίσκεται στην πλάτη ενός χελώνας. In υπηρεσιών της Πολυνησίας και της Χαβάης πολιτισμό, χελώνες εκπροσωπούνται ηρεμία, ηρεμία ή ησυχία. Αντιθέτως, σε ορισμένες άλλες πολιτισμούς στον κόσμο, αντιπροσώπευσε θάρρος και γενναιότητα. Τέλος, ένας από καύτερα γνωστές σύμβολο της τατουάζ χελώνας είναι ότι είναι γνωστή για σοφία όλο τον κόσμο. Όποιος επιθυμεί να εκπροσωπεί οποιαδήποτε από αυτές προαναφερθείσες συμβολισμού ή επιθυμεί να εμπνεύσουν εαυτό ή άλλο με την έννοια, πρέπει δερματοστιξίες χελώνα αθλητισμό. Ας κοιτάξτε διαφορετικές ιδέες σχέδια για αυτές τατουάζ. Read more on σχέδια τατουάζ χελώνα.
Turtle Τατουάζ Designs
Υπάρχουν πολλές ιδέες σχεδιασμού για τατουάζ χελώνας. Ένα από τα πιο απλή και πιο βασικά ένας είναι να σχεδιάσετε μια χελώνα με τη σημερινή μορφή? Απλά με τον τρόπο και τα χρώματα στα οποία είναι πραγματικά βρεθεί. Such τα τατουάζ μπορούν να γίνουν σε πρασινωπή, καφέ ή μαύρο χρώμα. Δεύτερον, μπορείτε να είστε δημιουργικοί και να κάνουν χρήση της αφηρημένης τέχνης με τη χελώνα με το βασικό σχέδιο ή σύμβολο. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα, μοτίβα κ.λπ. να δημιουργήσετε μια καλλιτεχνική και μοναδικό τατουάζ χελώνα. Turtle τατουάζ για γυναίκες περιέχουν ίσως περίπλοκα και λεπτή σχέδια από εκείνη για ανδρών. Από την άλλη μεριά, θα βρείτε ατελείωτες επιλογές των σχεδίων για να εγγραφούν πάνω, στο πίσω μέρος του χελώνας, καθώς έχει μεγαλύτερο χώρο. Της Πολυνησίας και της Χαβάης σχέδια τατουάζ χελώνα αποτελούν ένα από τα καλύτερα και δημοφιλέστερο ιδέες τατουάζ για όσους αγαπούν ελκυστική και πολύχρωμα σχέδια. Σέλτικ και φυλετικές δερματοστιξίες μπορούν επίσης να γίνουν για τις διακριτές τους σχέδια. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των τατουάζ χελώνας είναι ότι μπορούν να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος ανάλογα με το μέγεθος του. Για παράδειγμα, εάν δημιουργήσετε ένα μεγαλύτερο τατουάζ, μπορείτε να το τοποθετήσετε στην πλάτη, στομάχι, ώμος κ.λπ. Αφετέρου, δερματοστιξίες χελώνα πεζή, καρπό, όπλα, πίσω του αυχένα, κλπ. επίσης εξετάσουμε πολύ ελκυστική.
Διαβάστε περισσότερα για:? Θαλάσσιας Χελώνας Τατουάζ; Polynesian υποδείγματα δερματοστιξία · Μόλις έχετε αποφασίσει σχετικά με αυτό, απλά να πάμε για αυτό, χωρίς να έχουν δευτερογενείς σκέψεις. Turtle δερματοστιξίες είναι απλά μοναδικά και ελκυστική. Σαν σύναψη σημείωση, συστήνεται πάντα πρέπει έχουν τατουάζ πραγματοποιείται από πιστοποιημένο και επαγγελματική καλλιτέχνης τατουάζ. Καλή Τύχη!