Ιαπωνικά Maple Κλάδεμα

Ιαπωνικά σφενδάμου, επιστημονική palmatum name Acer, είναι ένα ευέλικτο φυλλοβόλων δέντρων κατάλληλο για την καλλιέργεια σε όλους τους τύπους ναυπηγείου και το σχεδιασμό του τοπίου. Όπως το όνομα προτείνει, αυτό το κομψό σφενδάμνου ποικιλία είναι ντόπιος της Ιαπωνίας και σε άλλα μέρη της Κορέας και της Κίνας. Ωστόσο, λαμβάνοντας δεόντως σημασία της ελκυστικά φωτεινά χρωματισμένα, παλαμοειδή διαμορφώνεται και τεμαχίζεται φύλλα, σήμερα ιαπωνικά Maple είναι ευρέως χρησιμοποιείται στον εξωραϊσμό όλο τον κόσμο.
Σε σύγκριση με άλλα δέντρα στον κήπο, θα βρείτε το ιαπωνικό πλατάνια πολύ ακριβά. Δεδομένου ότι πρόκειται για πολύ δαπανηρές σφενταμιού, κάθε χομπίστες προτιμούν δίνοντας την καλύτερη φροντίδα και προσοχή, που απαιτείται για τη διατήρηση υγιών ιαπωνική πλατάνια. Είναι ταξινομημένες με βάση την φύλλωμα τύπου, χρώματος καλλιεργητική περίοδο και το φθινόπωρο χρώμα φυλλώματος. Προτού να συζητήσουμε για την ιαπωνική σφενδάμνου κλάδεμα, ας ρίξουμε μια ματιά στις ποικιλίες των ιαπωνικών δέντρα σφενδάμνου.
Ιαπωνικά Maple Ποικιλίες
Το χαρακτηριστικό στοιχείο κοινά σε όλες ιάπωνες σφενδάμνου δέντρα είναι ένα ριζικό αλλαγή στο φύλλωμα χρώμα διάρκεια εποχής πτώσης. Για παράδειγμα, στη διάρκεια του καλοκαιριού ή ενεργό καλλιεργητικής περιόδου? Ιαπωνικά κόκκινα φύλλα σφενδάμου είναι κόκκινο (στροφές φωτεινό κόκκινο το φθινόπωρο), bloodgood Ιαπωνικά σφενδάμου φύλλα είναι κοκκινωπό πορφυρό (στροφές κατακόκκινο εμπίπτουν), cutleaf green ιαπωνικά φύλλο σφενδάμνου είναι πράσινη (γυρίζει χρυσό στο φθινόπωρο ) και πορφυρά βασίλισσα Japanse σφενδάμου φύλλα είναι σκούρο κόκκινο (στροφές κατακόκκινο το φθινόπωρο). Έτσι, εκτός από τα συνήθη Japanese δέντρα σφενδάμνου με το κόκκινο φύλλωμα πτώσης, μπορείτε να επιλέξετε για χρυσό ποικιλίες φύλλωμα πτώσης.
Τρόπος Κλαδέψτε μια ιαπωνική Maple;
Ανάλογα ποικιλίας, ένας Ιάπωνας σφενδάμνου μπορεί έκθεμα μια συνήθεια θαμνώνα με ξυλώδη μίσχο. Κατά μέσο όρο, αυξάνεται σε περίπου 6 έως 10 m, αλλά σχεδόν μεγαλύτερο των 15m Έτσι, συμβουλές για κλάδεμα ένα ιαπωνικό σφένδαμνο ποικίλλουν από τη μια ποικιλία στο άλλο. Ένα καλοσυντηρημένο, υγιή δένδρα σε εξωτερικούς χώρους απαιτεί ελάχιστο κλάδεμα. Εδώ, μπορείτε να εκπαιδεύσετε τις αναπτυσσόμενες πυροβολεί να δοθεί συγκεκριμένο σχήμα θόλου. Κατευθυντήριες γραμμές για την ορθή κλάδεμα των ιαπωνικών δέντρα σφενδάμνου είναι οι εξής:
Κλάδεμα Αναλώσιμα? Gathering τα κατάλληλα εργαλεία κήπος είναι επιτακτική βήμα, πριν να ξεκινήσετε κλάδεμα ιαπωνικά σφένδαμνοι. Αυτό συμβαίνει διότι, ακατάλληλη ή αμβλύ περικοπές προκαλούν εξοπλισμός φτωχών και των τραυμάτων των δέντρων, τα οποία είναι σαν μια πρόσκληση σε ασθένειες και προσβολή από επιβλαβείς οργανισμούς. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε αιχμηρά κονταροψαλιδα παράκαμψης λεπίδα στα τελειώματα τα μικρότερα κλαδιά (περίπου το μέγεθος του μεσαίου δακτύλου) και κλάδεμα είδα να κόψει μεγαλύτερα κλαδιά.
Κλάδεμα Time? Ένα από τα πιο σημαντικά ιαπωνικό σφένδαμνο οδηγίες κλάδεμα θα καθορίσει την σωστή ώρα κλάδεμα. Για έναν κηπουρό αρχαρίων, αργά πέσει στο μεσοχείμωνο είναι η ιδανική στιγμή για να κλαδεύω ιαπωνικά σφένδαμνοι. Since τα δένδρα είναι άφυλλους και αδρανών αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, να θεραπεύσει γρηγορότερα. Στην περίπτωση, που έχετε ήδη εμπειρία στην κηπουρική, θεωρούν κοπή κλαδιών και τη διαμόρφωση σφένδαμνοι για το καλοκαίρι.
Κλάδους που πρόκειται να κλαδεύονται? Έτσι, όταν είστε έτοιμοι με τον εξοπλισμό κήπου και της περιόδου κλάδεμα έχει φθάσει, το επόμενο ερώτημα είναι η επιλογή τους κλάδους που require κλάδεμα. Πρώτα να καταλάβουμε ιαπωνικό σφένδαμνο εμφάνισή σας κουβούκλιο και να αποφασίσει τα κλαδιά. Μπορείτε να σκεφτείτε την απομάκρυνση των νεκρών, άρρωστα και παραμορφωμένα κλαδιά κατά την πρώτη συνεδρία κλάδεμα. Στη συνέχεια, το σήμα με τη διέλευση κλαδιά, τα στενά γωνιακή, παράλληλα προσανατολισμό και προς τα μέσα κλαδιά αυξάνεται. Μάθετε περισσότερα για την ιαπωνική σφενδάμνου μέριμνα των δένδρων.
Κλάδεμα Καταστημάτων? Ξεκινήστε κλάδεμα δέντρων ιαπωνικό σφένδαμνο από τα χαμηλότερα κλαδιά και να πάει προς τα πάνω τον τρόπο σας. Try κοπή κλαδιά σε όλο το κύριο στέλεχος και στη συνέχεια, κόψτε το έξω προς τα υποκαταστήματα. Ενώ στην πραγματικότητα τον τεμαχισμό, την κάνει πολύ στενή στην βάση μη διαταραχθεί healthy μπουμπούκια και τα υποκαταστήματα. Με άλλα άποψη, αποφύγετε κλάδεμα τις συμβουλές, δεδομένου ότι θα προκαλέσει ανάπτυξη των βλαστών κορεσμένες.
Έτσι, είδαμε ιαπωνικά σφενδάμνου κλάδεμα δεν είναι καθόλου δύσκολη. Συλλέγονται τα κλαδιά κόβονται από το έδαφος και να τους προσθέσετε σε μονάδες λιπασματοποίησης. Αν είστε διατήρηση μπονσάι σφεντάμια, σε δοχεία, μπορείτε να κόψτε το φύλλα την άνοιξη. Τρένο οι αναπτυσσόμενες μπουμπούκια για να τονιστούν τα μπονσάι σχήμα. Ακολουθήστε απλά βήματα για την κηπουρική να φροντίσουν για την ιαπωνική σφεντάμια και μπορείτε να απολαύσετε το πλούσιο ανάπτυξη της όμορφα διαμορφωμένο δέντρα.