Έγκαυμα ξυραφιών Θεραπεία

You lazily ανοιχτό μπορείς τα μάτια και να μετατρέψει νυσταλέο κεφάλι σας προς τα ρολόι χτυπάει. Είναι ήδη και μισή 9! Ναι, θα έχετε την ευκαιρία να είναι αργά για το γραφείο. Κάνετε βιαστικά τρόπο σας στην τουαλέτα και να προχωρήσουμε στην πλύσης πρόσωπό σου, όταν ξαφνικά βλέπετε σε καθρέφτη και εσείς θέλετε δεν έχετε κάνει αυτό! Εμφανίζεστε σαν να ήταν έξω στην έρημο σε αναζήτηση τροφής, νερού και ένα ξυράφι να ξυρίσουν κατά καλλιεργούνται τα γένια σας; Λοιπόν, τι κάνετε; Απλά απάγω το ξυράφι πάνω μάγουλα σας και εσείς υπάρχουν, καθαρά και αίσθημα σαν άνθρωπος πάλι! Ευτυχώς που το έκανε στο χρόνο για την εργασία σας, αλλά τι με το κάψιμο στο μάγουλα και το πηγούνι σου; Έτσι, έχετε γρήγορα έναν έλεγχο από αυτό στον καθρέφτη και να βρούμε κάποια άσχημη εξανθήματα σε πολλαπλές θέσεις στο πρόσωπό σας. Θυμηθείτε τα βιαστικά ξυρίσματος κάνατε κατά τη διάρκεια πρωί; ...
Ξυράφι έγκαυμα είναι ένα κοινό σενάριο με σχεδόν κάθε ενήλικα, είτε πρόκειται για έναν άνδρα ή μια γυναίκα και είναι ένα σκληρό-to-get-απαλλαγούμε-στο είδος του πράγματος. Όπως αναφέρθηκε, το έγκαυμα δεν είναι παρά μια ερεθισμό του δέρματος που συνήθως εμφανίζεται ως αποτέλεσμα ανακριβών ή Ανήμερος ξύρισμα. Ξύρισμα έχει πάρει απαλλαγούμε από τα μαλλιά, αλλά ξεφλουδίζει επίσης από ορισμένα τμήματα της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος, γνωστό ως επιδερμίδα. Αυτό είναι ένα είδος της ζημίας που προκλήθηκε από το δέρμα, και η ερυθρότητα αποτελεί απάντηση σε αυτό. Έτσι, αυτό που συμβαίνει είναι που αυξάνει τη ροή του αίματος στην τραυματισμένη περιοχή για να επουλωθούν τα αιμοφόρα πληγή και αγγεία γίνονται διαστέλλονται και το κόκκινο. Στεγνό ξύρισμα, χρησιμοποιώντας ένα αμβλύ μαχαίρι, ξυρίσματος πολύ γρήγορα, το ξύρισμα πολύ κοντά ή με πάρα πολλή πίεση στο δέρμα, μπορούν περιπτώσεις ξυράφι εγκαύματα που μπορεί να φαγούρα ή να καεί. Διαρκεί δεν είναι πλέον παρά μία ή δύο ημέρες. Ξυράφι καίγονται συμπτώματα περιλαμβάνουν εγείρει ξεχωριστές προσκρούσεις στην ξυρισμένη περιοχή, κόκκινα εξανθήματα και chafed κοκκίνισμα του δέρματος, που μπορεί να φαίνονται τελείως άσχημη! Τα συμπτώματα αυτά μπορεί να πάρει επιδεινώνονται με επαναλαμβανόμενες ξύρισμα του τραυματισμένη περιοχή. Λοιπόν, τι θα μπορούσε να γίνει για ξυράφι καίγονται θεραπεία; Εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε ...
Έγκαυμα ξυραφιών διορθωτικά μέτρα
Το καλύτερο ξυράφι έγκαυμα θεραπεία είναι να σταματήσει ξύρισμα σε όλα, ωστόσο, η επιλογή αυτή δεν είναι βιώσιμη για σχεδόν κανέναν. Συνεπώς, αυτή η δυνατότητα αποκλείεται, είναι εδώ μερικά σπίτι διορθωτικά μέτρα για ξυράφι έγκαυμα οποίες μπορεί να επωφεληθεί από αυτές.
Μην αφήνετε ποτέ το δέρμα να στεγνώσει αφού ξυρισμένο. Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες του ξυραφιού έγκαυμα. Έτσι, μόλις τελειώσετε με το ξύρισμα, χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα σώματος για την ξυρισμένη περιοχή. Τα προϊόντα Aloe vera θεωρείται το καλύτερο για το σκοπό αυτό. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μείγμα φρέσκες φράουλες και ξινή κρέμα ως φυσική λοσιόν για μετά το ξύρισμα. Διαβάστε περισσότερα για ξυράφι θεραπεία προσκρούσεις.
Εφαρμογή 1 κρέμα υδροκορτιζόνης τοις εκατό στην ξυρισμένη περιοχή, αμέσως μετά το ξύρισμα θα μειώσει τον άσχημο εξανθήματα και αναλάβει τη φροντίδα του εγκαύματος και τσίμπημα. Χρησιμοποιώντας την κρέμα δύο φορές την πρώτη ημέρα θα πρέπει να φροντίσει τα συμπτώματα. Ωστόσο, αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για καθημερινή χρήση. Ή αλλιώς, το δέρμα μπορεί να γίνει πιο ερεθισμένο και πιο κόκκινο όταν δεν αντιμετωπίζεται με την κρέμα κάθε φορά που θα ξυρίσετε. Εκτός από αυτό, υδροκορτιζόνη, όταν χρησιμοποιείται τακτικά, μπορούν να οδηγήσουν σε ραγάδες στην ηβική περιοχή.
Read more on:; προσκρούσεις ξυραφιών θεραπεία? Πώς να απαλλαγείτε από προσκρούσεις ξυραφιών, μία από τις αποτελεσματικές θεραπείες ξυράφι έγκαυμα είναι να τοποθετηθεί ένα κρύο βρεγμένο χαμομήλι σακουλάκι απευθείας στο κάψιμο περιοχές. Αφήστε τη σακούλα κάνει τη δουλειά της για περίπου 10 - 15 λεπτά. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε ένα καθαρό άσπρο ύφασμα εμποτισμένο με δροσερό νερό ή αμαμήλις ως καίνε θεραπεία ξυράφι.
Άλλες χρήσιμες ξυράφι έγκαυμα θεραπείες περιλαμβάνουν την εφαρμογή του αμυγδαλέλαιο, ξίδι μηλίτη μήλων, μια συρραφή των δισκίων ασπιρίνης ή βούτυρο του κακάο στις πληγείσες περιοχές. For την ανάγλυφη προσκρούσεις στο δέρμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τοπικά ακμή παρασκευάσματα που περιέχουν 2,5 ή 5 τοις εκατό υπεροξείδιο του βενζολίου, όσο μακροχρόνια θεραπεία. Τα προϊόντα αυτά να μειώσει τη σοβαρότητα του ξυραφιού καίνε τα συμπτώματα και επίσης να τους κρατήσει από επαναλαμβανόμενα.
Μπορεί να σας ενδιαφέρει να διαβάσετε περισσότερα για:? Ξυρίσματος Συμβουλές για τους άνδρες · Ξυρίσματος Συμβουλές για τις γυναίκες · έτσι, αυτή ήταν για τις διαφορετικές ξυράφι έγκαυμα μεθόδους επεξεργασίας που μπορείτε να επωφεληθείτε από, όταν καίγονται γίνεται πάρα πολύ αργά πολύ αποτρέψει. Τώρα είναι χρόνος να γνωρίζουν πώς να αποτρέψει ξυράφι έγκαυμα στα πόδια, στο πρόσωπο, τα χέρια και άλλες περιοχές του σώματος; ? Πάρτε ένα ζεστό ντους πριν να ξεκινήσετε με ξύρισμα. Αυτό επιτρέπει δέρμα σας για να μουσκέψει και get ενυδατωμένο, καθιστώντας έτσι την τρίχες μαλακές και σταθεί ίσια. Τούτο θα κάνει το ξύρισμα λιγότερο σκληρό και λείο. ? Να εμποδίζει κάθε αμβλύ μαχαίρι? Θα αναζωπύρωση μόνο από το δέρμα. Επίσης, ενώ ξυρίσματος, βεβαιωθείτε ότι το ξυράφι είναι πλένονται κάθε φορά που ξυρίσουν μια περιοχή. Μια τρίχα-φραγμένα ξυράφι είναι τόσο καλό όσο ένα αμβλύ ένα. ? Αποφύγετε τη λειτουργία της ξυράφι στην κατεύθυνση αντίθετη προς εκείνη της τριχοφυΐας. Εν ολίγοις, το ξύρισμα προς τα κάτω. This μέθοδος ερεθίζει τα θυλάκια τρίχας μικρότερο από όταν γίνεται διαφορετικά. ? Χρησιμοποιήστε κρέμες ξυρίσματος ή τζελ που περιέχουν aloe vera ή άλλα μαλακτικά. Σαπούνια περιέχει πολύ λιγότερη υγρασία και μπορούν επίσης κάνουν το δέρμα να στεγνώσει. ? Τέλος, ξύρισμα απαλά, που ισχύει μόνο τόσο πολύ πίεση, όπως απαιτείται. ? Check out αυτά τα λίγα άρθρα για περισσότερες έγκαυμα ξυραφιών μεθόδων πρόληψης:? Πώς να αποφύγετε έγκαυμα ξυραφιών? Να απαλλαγείτε από έγκαυμα ξυραφιών? Ολοκληρώνοντας αυτή έγκαυμα ξυραφιών οδηγός θεραπεία, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές. These προϊόντα προκαλούν less ζημία στο δέρμα και μερικές ακόμη δώσει πιο ομαλή και πιο ξύρισμα. Πάνω απ 'όλα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για τη διάρκεια του ξυρίσματος. Έτσι, να ξυπνήσω νωρίς και να απολαύσετε ένα καθαρό ξυρίσματος, χωρίς προ δυσάρεστων εξάνθημα στο δέρμα σας!