Δερμάτινα Επισκευή Scratch

Δερμάτινα έπιπλα είναι όμορφο και προσθέτει άκρη και προσωπικότητα σε ένα δωμάτιο. Το δέρμα είναι σκληρό και μακράς διαρκείας, καθώς και μια μικρή φροντίδα μπορεί να παρατείνουν τη ζωή του. Ωστόσο, σχετικά υψηλό κόστος του, καθώς η συνειδητοποίηση ότι δέρμα μπορεί ζημία εύκολα αποθαρρύνει περισσότεροι ανθρώπους από επενδύουν σε δερμάτινα έπιπλα. Υπάρχουν λίγα που μπορείτε να κάνετε όταν άτακτος kids Ξυστό τότε πολύτιμα καναπέ με το στυλό, τα παπούτσια τους ή άλλα μέσα. Μπορεί επίσης να γρατζουνιστεί από νύχι ή ψηλά τακούνια. Ενώ unsightly γρατσουνιές μπορεί mar την ομορφιά του καναπέ σας, οι καλές ειδήσεις είναι ότι η δεν έχετε να αντικαταστήσετε έπιπλά σας. Υπάρχουν διάφορες διαφορετικές τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την επισκευή μηδέν δέρμα. Μπορείτε να δοκιμάσετε, είτε αυτά τα ένδικα μέσα που έχουν προταθεί από πολλούς, ή μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πολλά κιτ επισκευής δερμάτινων το μηδέν που είναι διαθέσιμες.
Δερμάτινα επισκευής Συμβουλές Ξυστό
Περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται λύσεις να αντιμετωπίσουν γρατσουνιές επιφάνειας σε φινίρισμα κερί. Για αυτούς είδη γρατσουνιές, χρειάζεστε ένα μαλακό πανί και ζεστό νερό. Απλά βουτιά το ύφασμα είναι η νερού και έργο κηλίδας της μηδέν με φως κυκλικές κινήσεις. Τα προϊόντα από δέρμα είναι πορώδες θα απορροφήσει ένα μέρος των υδάτων, έτσι ώστε να στεγνώσει το καλύτερο των δυνατοτήτων σας. Εάν δεν είναι δυνατό να την αποκαλύψουν στο ηλιακό φως, δοκιμάστε χρησιμοποιώντας ένα φύσημα ζεστού αέρα από ένα πιστολάκι μαλλιών σε το.
Για την ανιλίνη δερμάτινα στυλ, γρατσουνιές επιφάνεια μπορεί να αφαιρεθεί με ένα καλό προστάτη δερμάτινο. Αν η επιφάνεια έχει μια επίστρωση χρωστική ουσία τότε ένα προϊόν, όπως Εύκολο χρώμα θα πρέπει να βοηθήσει στην κάλυψη τους κυριολεκτικά Βαθύτερη γρατσουνιές may require εμπειρογνώμονες να βοηθήσει.
Για γρατσουνιές γάτα σχετικά δερμάτινα, ξεκινήστε καθαρισμό το χαλασμένο κηλίδες με Αλκοόλ Cleaner. Ωστόσο, δοκιμή να εξασφαλίσει ότι δεν απογειωθεί οποιοδήποτε χρώμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια βελόνα για να απαλά σηκώσετε το κατσαρά χαλαρά πτερύγια, και να τους πίσω ευθεία. Αφού έχετε κάνει το καλύτερο μπορείτε με αυτό, εφαρμόσει ορισμένες χρώματός τους κατεστραμμένο επιτόπιους με λεπτή πινέλο και θέτουν τις χαλαρό πτερύγια κάτω. Η πράξη χρωστική ως συγκολλητικό, και μπορείτε να λιμάντα σε επιπλέον χρώμα που αφήνεται, να συνταιριάξει το σήματα in.
Μια δημοφιλής αφή γρατσουνιά δερμάτινα επάνω σπίτι γιατρικό είναι παλιά γυαλιστικό επίπλων αγγλικά. Βγες έξω και να αγοράσει ένα βερνίκι που είναι η απόχρωση του καναπέ σας. Στη συνέχεια εφαρμόζεται το βερνίκι στο μηδέν με ένα applicator μπατονέτα. Με ένα μαλακό πανί τυλιγμένο γύρω από το δείκτη σας, απαλά ανάμιξή του στα πολωνικά προς το κατεστραμμένο σημείο. Θα δείτε τα αποτελέσματα μόλις το έχει στεγνώσει πλήρως. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε βερνίκι παπουτσιών, και τελειώσω buffing την περιοχή με άλλο μαλακό πανί. Κάποιος πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί, ενώ κάνει αυτό για να μην περαιτέρω τη ζημία.
Άλλη oft συνιστώμενη δερμάτινα remover γρατσουνιά σπίτι γιατρικό είναι να τρίψετε κάποιο πετρέλαιο επάνω τόπου. Εάν αυτή δεν κάνει τη δουλειά, τότε πάρτε βαμβακερό ύφασμα και υγρό it. Τοποθετήστε το υγρή (αλλά δεν στάζουν βρεγμένο) πανί πάνω κηλίδας της scratch και πατήστε ένα καυτό σίδερο κάτω σε τον. Αυτό πρέπει κάνει το κόλπο! Μια παρόμοια θεραπεία προτάθηκε για ένα βαρύ καφέ καναπέ δέρμα. Θα χρειαστείτε λίγο λάδι πορτοκαλιού για αυτήν την άκρη. Ψεκάστε σε μερικά έλαιο πορτοκαλιού such as Ενέχυρο σε μια χαρτοπετσέτα ή πανί, και τρίψτε στον καναπέ.
Διαβάστε Σχετικά:? Τρόπος επιδιόρθωσης Items Leather? Δερμάτινα Έπιπλα Επισκευή? Δερμάτινα Seat Επισκευή - Τρόπος επιδιόρθωσης ενός Δερμάτινη Κάθισμα Αυτοκινήτου? Αυτές άκρες και επανορθωτικά μέτρα θα πρέπει εργασίες καλύψει έως ή να αποκρύπτουν φωτός γρατσουνιές επιφάνεια. Ωστόσο, εάν οι γρατσουνιές είναι σοβαρές, ο καλύτερος τρόπος για να παρατείνει τη ζωή των επίπλων σας και την πλήρη αποκατάσταση του δέρματος πρέπει να καλέσετε σε ένα επαγγελματία. Είτε για δερματινα έπιπλα ή αυτοκίνητο μηδενός επισκευή δερμάτινα, υπάρχει αφθονία προϊόντων στην αγορά ειδικά για το σκοπό. Εάν θέλετε να αποφύγει το κόστος reupholstering, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα από αυτά δερμάτινων κιτ επισκευής γρατσουνιά.