Broken επισκευής Παράθυρο

Μια μπίλια συντρίβοντας μέσω του υπνοδωματίου παράθυρο σας και έχετε μείνει με ένα σπασμένο παράθυρο, με κομμάτια γυαλιού σε όλο το δωμάτιο! Ένα παράθυρο είναι το μέρος του σπιτιού, που είναι πιο επιρρεπείς σε βλάβες, είτε πρόκειται για τον άρρωστο έβαλε μπάλα ή ένα ισχυρό αέρα, ο ένοχος. Να πάρει ένα παράθυρο επισκευαστεί μπορούν να απαιτήσουν ένα ακριβό επίσκεψης από μια εταιρεία παράθυρο αντικατάστασης και τον σπασμένο κόστος επισκευής παράθυρο μπορεί να είναι βαριά στις τσέπες σας. Ωστόσο, το έργο επισκευής δεν απαιτεί πράγματι επαγγελματική εμπειρογνωμοσύνη, και μπορείτε να πάρετε μόνοι σας γίνει. Το μόνο που απαιτεί είναι κάποια βασικά εργαλεία και εφόδια, και μερικές ώρες του χρόνου. Το υλικό μπορείτε να προμηθευτείτε από τα τοπικά καταστήματα υλικού και δεν είναι πολύ ακριβό. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για ορισμένα απλά βήματα, που θα σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία των σπασμένων παραθύρων επισκευής. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά. Διαβάστε για επεξεργασίες παραθύρων.
Πώς να επισκευάσει ένα σπασμένο παράθυρο;? Κάποιος πρέπει να καταλάβει καλά πως ένα τμήμα παραθύρου στερεώνεται στο πλαίσιο, πριν επιχειρήσετε να το φτιάξω. Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα και μπορείς να κάνεις τη δουλειά επισκευάσετε μόνοι σας. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να αντικαταστήσετε ένα παράθυρο.
Βήμα 1: Χρήση γαντιών, αφαιρέστε το προσεκτικά σπασμένα γυαλιά. Μπορείτε να κάνετε χρήση των τανάλια για να αφαιρέσετε τα μικρά θραύσματα. Αγγίξτε με ένα σφυρί για να σπάσει το υπόλοιπο ποτήρι. Μην ξεχάσετε να θέσει σε προστατευτικά γυαλιά σας. Πετάξτε τα σπασμένα κομμάτια γυαλιού.
Βήμα 2ο: Με τη βοήθεια ενός κατσαβιδιού ή ένα putty μαχαίρι, ξύνεται τα παλιά στόκος από το πλαίσιο του παραθύρου. Μπορεί να απαιτήσει μαλάκωμα με ένα κολλητήρι. Τα μικρά μεταλλικά κομμάτια γνωστά ως σημεία τζαμάς του, οδηγείται στο πλαίσιο κάτω από το στόκος να διατηρήσει τον υαλοπίνακα στη θέση του. Αφαιρέστε τα σημεία αυτά τζαμάς μέχρι το κτύπημα τους με μια σμίλη ή τραβώντας τα έξω με μια πένσα.
Βήμα 3: Εάν σκοπεύετε να αντικαταστήσει το γυαλί σε ένα παλιό ξύλινο πλαίσιο του παραθύρου, θα πρέπει να εφαρμόσει ένα βαρύ παλτό του λινέλαιο σε όλα τα ξύλινα τμήματα γύρω από το πλαίσιο. Αφήστε το να μουλιάσει σε τελείως. Το νέο στόκος που θα εφαρμόσει στη συνέχεια, θα διαρκέσει περισσότερο, αν αφήσετε το ξύλο κορεσθούν με λάδι.
Βήμα 4: Απλώστε ένα πολύ λεπτό στρώμα του στόκος γύρω από το πλαίσιο όπου η νέα γυαλιού θα εγκατασταθεί. Λειτουργεί σαν μαξιλάρι για το γυαλί να εισαχθεί. Το πλαίσιο είναι τώρα έτοιμο για τη νέα γυαλιού που θα καθοριστούν.
Βήμα 5: Το ποτήρι αντικατάστασης πρέπει ακριβώς ταιριάζει στο πλαίσιο. Μετρήστε το άνοιγμα προσεκτικά και στη συνέχεια να πάρει το κόψιμο γυαλί, μόνο για μια ίντσα μικρότερη από το άνοιγμα παραθύρου.
Βήμα 6: Εισάγετε προσεκτικά τον νέο υαλοπίνακα στο στόκος και πιέζεται σταθερά. Κρατήστε το παράθυρο στη θέση του και τοποθετήστε νέα σημεία υαλοτεχνιτών, για να κρατήσει το παράθυρο σταθερά στη θέση του. Ένα ελαφρύ χτύπημα είναι αρκετό για να οδηγεί σημεία του τζαμάς του στο ξύλο.
Βήμα 7: Πάρτε μια ζαριά στόκος και να το εφαρμόσετε στο πλαίσιο. Ομαλή αυτό έξω με ένα μαχαίρι στόκος, ξύνοντας το σύνολο των επιπλέον στόκος μακριά. Όταν ο στόκος σύνολα καλά, εφαρμόστε ένα παλτό του χρώματος πάνω του και αφήστε το να στεγνώσει καλά. Μπορεί να χρειαστεί να εφαρμοστούν δύο στρώσεις για μια καλύτερη αποτύπωση. Εάν υπάρχουν λεκέδες για το γυαλί, την κατάργησή τους με τη βοήθεια του νέφτι ή διαλυτικό. Και το παράθυρο σου είναι πίσω στη ζωή.
Μπορεί επίσης να θέλετε να διαβάσετε για? Παράθυρο Frame Επισκευή? Παράθυρο Παράθυρο Επισκευή? Παράθυρο Παράθυρο αντικατάσταση? Λοιπόν, αυτό ήταν το πώς να επισκευάσει ένα σπασμένο παράθυρο. Δεν ήταν εύκολο; Είμαι βέβαιος ότι θα είναι σε θέση να καθορίσει τις σπασμένο παράθυρο σας, διαβάζοντας τις παραπάνω οδηγίες σχετικά με σπασμένα επισκευή παραθύρων.