Πώς να σύρμα ενός διακόπτη

Φως διακόπτης είναι ένα απλό διακόπτη, ευρέως βρίσκονται σχεδόν σε κάθε νοικοκυριό. Διακόπτες είναι χρήσιμες για το άνοιγμα και το κλείσιμο ηλεκτρικών κυκλωμάτων, η οποία διευκολύνει τη ροή του ρεύματος και αν διάφορες συσκευές. Είναι σημαντικό ότι οι διακόπτες στο σπίτι πληρούν τους τάση και αμπέρ απαιτήσεις για το κύκλωμα. Το πιο απλό και κοινό του φωτός διακόπτες είναι το «ενιαίο πόλο διακόπτη», που υπάρχει σχεδόν σε κάθε σπίτι. Το επιχειρησιακό απλότητα αυτών των διακοπτών να διασφαλίζει ότι θα παραμείνουν ανέπαφα για μεγάλο διάστημα, χωρίς να πάρει αμαυρώθηκε. Ωστόσο, εάν παίρνουν ελαττωματικό και χρειάζεται αντικατάσταση, οι περισσότεροι άνθρωποι αναρωτιούνται, πώς σύρμα ένα ελαφρύ διακόπτη; Λοιπόν, αυτό είναι απλό, αν έχετε βασική γνώση για τα καλώδια και την ηλεκτρική ενέργεια και δεν παίρνει πολύ χρόνο επίσης. Ένας απλός τρόπος για το πώς να σύρμα ενός διακόπτη συζητείται περαιτέρω.
Οδηγίες για την Πώς να Wire έναν ελαφρύ διακόπτη
Κατ 'αρχάς, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε την ηλεκτροδότηση των κύκλωμα στο οποίο σκοπεύετε να εργαστεί, από τον πίνακα των υπηρεσιών. Τούτο θα αποτρέψει κάθε ηλεκτροσόκ για να καταστεί ασφαλής για να εργαστούν. Πάρτε τάση tester σας και ελέγξτε το εισερχόμενο καλώδιο στον ηλεκτρικό κουτί, όπου θα έχετε την ευκαιρία να εγκαταστήσετε το φως διακόπτη.
Μια ενιαία-πόλο διακόπτη των φώτων έχει δυο βίδες. Θα υπάρχει ένα μαύρο σύρμα, ένα λευκό και ένα πράσινο καλώδιο στην πρίζα, καθώς και τον πίνακα των υπηρεσιών. Το μαύρο καλώδιο από τον πίνακα των υπηρεσιών θα πρέπει να συνδέεται με το βιδωτό καπάκι του διακόπτη και το άλλο μαύρο καλώδιο από την πρίζα, προς τα κάτω βίδα. Λάβετε υπόψη ότι το βιδωτό καπάκι είναι ενεργοποιημένο », ενώ το κάτω βίδα είναι« off ». The λευκό καλώδιο στην πρίζα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με το λευκό καλώδιο από τον πίνακα των υπηρεσιών. Οι πράσινες καλώδια είναι για γείωση. Επισυνάψτε ένα μικρό ακάλυπτο κομμάτι σύρμα στην πράσινη βίδα στο διακόπτη και συνδέστε την άλλη άκρη αυτού του σύρματος στο δύο πράσινα σύρματα. Θα πρέπει τώρα να πιέσει όλα τα καλώδια στο κουτί. σύρματα πρώτο στο έδαφος, ακολουθούμενη από λευκό σύρματα και, τέλος, μαύρα καλώδια πάνε στο κουτί. Με τη βοήθεια του περιλαμβάνονται βίδες, καθορίζουν το διακόπτη πάνω στο κουτί του τοίχου.
Αν κάνουμε με ένα δοχείο έξοδο διπλής όψης, μία έξοδο με δύο διακόπτες, θα παρατηρήσετε ότι έχει δύο ασημένια βίδες στην ουδέτερη πλευρά και δύο χρυσά ή βίδες ορείχαλκου στην καυτή ή ζωντανή πλευρά. Εκτός από αυτό, υπάρχει επίσης ένα πράσινο βίδα για γείωση. Με τη βοήθεια ενός κατσαβιδιού και πένσες, ενώστε τα λευκό καλώδιο σε μια βίδα ασημί, μαύρο σύρμα σε μια βίδα χρυσό και ένα καλώδιο γείωσης (γυμνά) στην πράσινη βίδα. Μόλις τα καλώδια είναι συνδεδεμένα με το αντίστοιχο βίδες, σπρώξτε τα καλώδια πίσω στο κουτί και να το διορθώσουμε σε πλαίσιο τοίχο, κρατώντας μια γείωση καρφίτσα στην κορυφή. Ελπίζω ότι την ανωτέρω διαδικασία για το πώς να σύρμα ενός διακόπτη δεν ήταν πάρα πολύ συγκεχυμένη. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να σύρμα ενός διακόπτη τριών τρόπο.
Συμβουλές για την καλωδίωση ένας διακόπτης φωτισμού
Εάν θέλετε να συνδέσετε περισσότερους από ένα σύρμα σε ένα τερματικό βίδα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μικρότερο μήκος των καλωδίων ή των καλωδίων, ξηρούς καρπούς, δεδομένου ότι δεν είναι σκόπιμο να συνδέσετε περισσότερους από ένα καλώδιο στο τερματικό βίδα ευθέως. · Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε μεταλλικά ηλεκτρικά κιβώτια, θα πρέπει να χρησιμοποιούν μικρά μήκη του γυμνού καλωδίου ή σύρματος-ξηρούς καρπούς ως μονωτής μεταξύ των υφιστάμενων καλωδίων εδάφους και μεταλλικά κουτιά. ? Όταν αγοράζετε καταστήματα και διακόπτες, βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει μόνο εμπορική ποιότητας διακόπτες και βαρέων βαθμολογηθεί καταστήματα για τις ανάγκες σας. Τα προϊόντα αυτά είναι μακροχρόνιες και είναι επίσης ασφαλέστερη σε σύγκριση με μη ταξινομημένα προϊόντα. ? Μπορείτε να προκαλέσει βλάβη στη μόνωση αναγκάζοντας τον διακόπτη στο ανάλογο πεδίο. Αν δεν είναι σε θέση να καθορίσει το διακόπτη στο κουτί, προσπαθήστε να αλλάξετε τη διάταξη του σύρματος φιστίκια και σύρματα επίπεδη, όπως δυνατό στο πίσω μέρος του κουτιού. ? Βασικό διάγραμμα να σύρμα ενός διακόπτη που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο ή σε ένα εγχειρίδιο, θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμη, εάν προσπαθείτε να σύρμα ενός διακόπτη για πρώτη φορά. Περάστε από την όλη διαδικασία σωστά, πριν δοκιμάσετε μόνοι σας. Διάβαζε περισσότερα για:? Την ηλεκτρική ασφάλεια, την ηλεκτρική ασφάλεια στο σπίτι, εκμάθηση πώς να σύρμα ενός διακόπτη μπορούν να είναι πολύ χρήσιμο και επίσης μια προφύλαξη χρήματα, όπως δεν χρειάζεται να μισθώσετε έναν ηλεκτρολόγο να κάνει την εργασία σας. Θα κάνετε μόνοι σας και να αισθάνονται ικανοποιημένοι.