Βελτίωση των κοινωνικών δεξιοτήτων

Μοναξιά φυλές ένα τεράστιο αριθμό των σκέψεων. Λίγοι αρνητικό, λιγότερες θετικές. Αυτός είναι ο λόγος, που είναι η «κοινωνικά ζώα», μας γραφτό να γίνει, επιδιώκουμε την εταιρεία των άλλων, να εξαλείψει το κενό στη ζωή μας. Μερικές φορές, δεν έχει σημασία πόσο σκληρά προσπαθούμε, αξιοποιώντας το δικαίωμα σχέσης με κάποιον φαίνεται σαν μια πρόκληση. Κάθε φορά που συναντιόμαστε κάποιο νέο (το οποίο είναι σπάνιο με άτομα που έχουν φτωχές κοινωνικές δεξιότητες), ελπίζουμε να επικοινωνήσετε με ουσιαστικό τρόπο με αυτό το άτομο, αλλά κάτι είναι πάντα πάει καλά. Ίσως μας λείπουν τη γνώση κάποιων βασικών κοινωνικών δεξιότητες. Ίσως αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε την αλλαγή. Ίσως αυτός ο οδηγός σχετικά με τη βελτίωση των κοινωνικών δεξιοτήτων θα βοηθήσει.
Συμβουλές για να βελτιώσετε τις κοινωνικές δεξιότητές
Δεν χρειάζεται να συμμετάσχουν σε ειδικές δραστηριότητες για τη βελτίωση των κοινωνικών δεξιοτήτων. Όλα όσα πρέπει να κάνετε, είναι ενσωματώσει μικρές αλλαγές στη ζωή σας, ένα κάθε φορά, και θα είστε έτοιμοι να σμίξει. Ρίξτε μια ματιά στο πώς να αναπτύξουν τις κοινωνικές δεξιότητες.
Ξεκινήστε με το να είναι θετικές? Οχι, δεν μπορείτε να ξυπνάμε ένα πρωί και να αναβλύζουν για το πώς ο ουρανός είναι τόσο όμορφα μπλε, και πως, απλά ακούγοντας το κελάηδημα των πουλιών έχει κάνει την ημέρα σας. Εκμάθηση πώς να είναι θετική παίρνει πολύ χρόνο, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσει από κάπου. Εστιάζοντας στον αρνητικό, γκρίνια και παράπονα σχετικά με όλα τα στραβά που η ζωή έχει βάλει κατευθείαν, θα οδικώς όλους τους ακροατές σας. Συμφωνηθέντα, ότι ορισμένες από τις καλύτερες φιλίες έχουν προκύψει από ένα κοινό έδαφος των καταγγελιών, αλλά δεν μπορείτε ακριβώς να διαμαρτύρονται συνεχώς. Μετά από μια στιγμή, μάλιστα, εσείς δεν θα θέλατε να ακούσετε τον εαυτό σας διαμαρτύρονται. So ενσωματώσει μια θετική προσέγγιση σκέψης στη ζωή σας, αργά και σταθερά. Το μυαλό σας στη συνέχεια θα συντονίζει η ίδια σε μία μόνο τρένο της σκέψης, θετική. Η διατήρηση θετικής στάσης θα προσελκύσει σίγουρα περισσότερα άτομα στη ζωή σας, και είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεκινήσετε τη βελτίωση των κοινωνικών δεξιοτήτων.
Κατασκευάστηκε μόνο σας αυτοεκτίμηση? Μια κακή εικόνα του εαυτού ή αυτοεκτίμηση συχνά μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα να σας πληγωθεί εύκολα. Το γεγονός αυτό προκάλεσε μάλλον τη σκέψη ότι άνθρωποι που παίρνουν για δεδομένος. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά ακόμη για σας, έτσι ώστε οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται από αυτό το πρίσμα. Σκεπτόμενος δεν είσαι αρκετά καλός να συμμετάσχουν σε μια καλή συνομιλία με κάποιον, ή δεν είναι αρκετό για κάποιον befriend, πρόκειται να σας αφήσει μόνο σε αυτόν τον κόσμο γεμάτο από «κοινωνικά ζώα» άλλο. Κατασκευάστηκε για τα θετικά σας, υποβαθμίζουν τα αρνητικά, και να δούμε εάν αυτή η ανανεωμένη εικόνα του εαυτού σας παίρνει. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο για το πώς να βελτιώσουν την αυτοεκτίμηση.
Ακούμε περισσότερο από σας Talk? Ένα από τα μεγαλύτερα λόγους μπορεί να είναι δύσκολο να αναπτυχθεί μια καλή κοινωνική ομόλογο λόγω της κακής δεξιοτήτων ακούσματος. Σε μια συνομιλία, μπορείτε να ακούσετε όταν ο αντίθετο πρόσωπο μιλάει. Αυτός / αυτή μιλά σε σας με την ελπίδα ότι θα καταλάβετε προβλήματα ή διλήμματα του και πιθανότατα να δώσει συμβουλές. Μερικές φορές, οι άνθρωποι δεν είναι ακόμα ψάχνουν για τις συμβουλές. Το μόνο που θέλουν είναι για κάποιον να ακούσει. Εσείς θα μπορούσε να είναι κάποιος. Μην αγνοείτε εσάς αλλά μην είσαι εγωκεντρικός. Είναι υποχρεωμένη να βοηθήσει.
Εμφάνιση Το ενδιαφέρον για άλλους ανθρώπους και στη ζωή τους? Να μάθετε πώς να βελτιώσουν τις κοινωνικές δεξιότητες, δείχνουν γνήσιο ενδιαφέρον για τη ζωή των άλλων.Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι περίεργα. Σημαίνει απλώς ότι μόλις μάθετε πώς να είναι καλός ακροατής, θα απορροφήσει αμέσως όλους ώστε ο ενδιαφερόμενος να μιλάμε. Υπενθυμίζοντας λίγο λεπτομέρειες σχετικά ζωής του αντίθετο πρόσωπο, η πραγματικότητα θα δείξει ότι έχετε να ακούτε, και την περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών με το εν λόγω πρόσωπο. Κρατηθείτε ενημερωμένοι σχετικά με τα τεκταινόμενα στη ζωή τους, αλλά διασφαλίζουν ότι έχουν ενημέρωση για τα δικά σας επίσης. It είναι μια αμοιβαία ομόλογο μετά από όλα.
Οι δράσεις που γίνονται μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια? Τη γλώσσα του σώματος θέματα πολλά κατά την επικοινωνία με τους άλλους. Συχνά λέγεται μέσο σιωπηλή επικοινωνία, τη γλώσσα του σώματός σας μπορούν πραγματικά να πει εάν εννοείτε αυτά που λέτε. Έχοντας τη σωστή γλώσσα του σώματος, και δίνοντας τα σωστά vibes (vibes υπάρχουν - τόσο θετικές όσο και αρνητικές) κάνει μια μεγάλη διαφορά σε αλληλεπίδραση με άλλους. Δεν χρειάζεται πάντα να προφορικά υποστηρίζουν ότι είστε πραγματικά, ενδιαφερόμενος. Ας γλώσσα του σώματος σας μιλήσω για σας.
Διατηρήστε την κριτική στο κόλπο? Καθένας έχει συνηθίζει να επικρίνει κάποιον. Ακόμη και εσείς θα μπορούσε να είναι το θύμα της κριτικής. Μην επιτρέψει να σας επηρεάσει. Μόλις αυτοπεποίθηση και έχουν κατασκευαστεί για την αυτοεκτίμηση σου, η κριτική δεν θα σας επηρεάσει τόσο πολύ. Πάντοτε να κρίνει αν είναι εποικοδομητική κριτική, ή αν είναι απορρέουν από ζήλια. Αν είναι νόμιμο, να κάνουμε κάτι για να αλλάξει αυτό το γεγονός για σας. Αν είναι που απορρέουν από ζήλια, απόλαυση για το γεγονός ότι κάποιος δεν σας αρέσει, λόγω της πραγματικής άνθρωπος είσαι.
Κάντε unto άλλοι, Όπως θα έχετε κάνουν οι άλλοι υμίν? Αγάπη γεννά την αγάπη. Παρόμοια συμβαίνει και με κάθε άλλη αίσθηση. Αντιμετώπιση άλλους με το ίδιο σεβασμό που θα θέλατε να λαμβάνετε από αυτά, είναι ένας σημαντικός τρόπος για την ανάπτυξη ισχυρών κοινωνικών δεξιοτήτων. Αυτό είναι το δίκαιο του αμοιβαιότητας. Τα ανθρώπινα όντα θα ανταποδώσω μόνο από τα αισθήματα που έχουν υποστεί επεξεργασία με. Ως εκ τούτου, τη στάση σας απέναντί ​​τους έχει μεγαλύτερη σημασία. Δεν έχει σημασία αυτό που λέτε, διότι είναι η αίσθηση πίσω από τις λέξεις που απαρτίζουν αυτό σημαντική ιδιότητα για σένα.
Να είναι διπλωματική ή να σιωπά? Εάν δεν μπορείτε να πείτε κάτι συμπαθητικό για κάποιο, δεν λένε απολύτως τίποτα. Είναι σίγουρα να σας εξοικονομήσει τη λύπη λέγοντας κάτι δεν πρέπει να έχετε. Μερικές φορές, η ουσιαστική κριτική είναι απαραίτητη, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις μια κολλώδη κατάσταση μπορούν να αποφευχθούν εάν κρατάτε ακριβώς τη μαμά. Έτσι εάν αγνοούν την τέχνη της διπλωματίας, ίσως όπως λένε δεν είναι καλά οτιδήποτε.
Για την επικοινωνιακή προβολή είναι καλά σημαντική, ενώ μαθαίνει πώς να βελτιώσουν τις κοινωνικές δεξιότητες. Ρίξτε μια ματιά στο πώς να μιλούν με ανθρώπους και πώς να κρατήσει μια συνομιλία.
Με αυτές τις πολύτιμες συμβουλές σχετικά με τη βελτίωση των κοινωνικών δεξιοτήτων, είστε αναγκασμένοι να πάρετε την τόσο αναγκαία ώθηση στην κοινωνική σας ζωή, και να αναπτύξουν ένα καλό κοινωνικό κύκλο, βασίζονται σε έναν ισχυρό δεσμό. Ακριβώς μάθουν να είναι ευτυχισμένη με σας και με περίχωρά σας. Όλα τα κοινωνικά ικανότητες σας θα είναι πιο λειτουργική όταν νομίζετε ότι καλά του εαυτού σου.