Νυφική μέρος Τσάι

Νυφικό ντους αποτελεί συμβαίνει κόμμα αλλά με συναισθηματική άκρη το! Πρόκειται για την τελευταία στιγμή όπου η νύφη να-να παίρνει για να γιορτάσει ως ενιαία. Ένα νυφικό ντους είναι μια άτυπη, οικείο περιπτώσει, έτσι η προγραμματισμός διάδικος πρέπει επίσης να αναλόγως. Δεν χρειάζεται να τηρείτε τυχόν ειδικούς κανόνες σε ένα νυφικό ντους, εκτός από τη γενικότερη κοινωνική εθιμοτυπία, φυσικά. Σήμερα, τα νυφικά ντους οργανώνεται γύρω ένα θέμα, ωστόσο, ένα νυφικό κόμμα τσάι είναι ένας από τους πιο παραδοσιακούς τρόπους εορτασμού της εκδήλωσης. Αντίθετα από άλλες θεματικές νυφικό ντους, μόνο οι άνθρωποι που είναι κοντά στη νύφη να-να καλούνται, κατά κύριο λόγο μόνο τα μέλη της οικογένειας όπως παππούδες και γιαγιάδες. Οι ακόλουθες είναι νυφικές ιδέες κόμμα τσάι που περιλαμβάνουν όλα σωστά από την προσκλήσεις για χάρες. Διαβάστε περισσότερα για θέματα κόμμα.
Νυφική ​​Ιδέες μέρος Τσάι
Νυφικό Τσάι Κόμμα Προσκλήσεις: άνθρωποι γενικά προσπαθούν να κάνουν προσκλήσεις ως διακοσμητικά, δεδομένου ότι μπορούν, ωστόσο, για ένα νυφικό συμβαλλόμενο μέρος τσαγιού δεν χρειάζεται καμία φανταχτερός προσκλήσεις. Καθώς αυτό είναι μια άτυπη εκδήλωση, κρατήσει το προσκλήσεις απλό με ακριβώς τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Ωστόσο, αν επιθυμείτε να καταστήσει λίγο ποιητικός, μπορείτε να προσθέσετε φράσεις όπως-
«Συνταγή για Γάμο? 1 φλιτζάνι Love? 1 φλιτζάνι Δέσμευση? 1 φλιτζάνι Σεβασμός? 1 φλιτζάνι Κατανόηση? Μια εξόρμηση της Ελπίδας? Μια πρέζα τύχη? Ανακατώστε μαζί με? Μεγάλη πίστη? Και σερβίρουμε με χαρά!
Σας προσκαλούμε σε ένα? Νυφική ​​Tea Party για την Catherine ».
Αν είστε καλώντας μόνο 8-10 άτομα, γράψτε στον εαυτό σας την προσκλήσεις, όπως ακριβώς θα κάνει στην παλιά χρόνια για τη βικτοριανή πάρτι με τσάι. Ωστόσο, εάν πρόκειται για μεγάλο αριθμό, το ταχυδρομείο τις προσκλήσεις κόμμα.
Νυφικό Τσάι Κόμμα Διακόσμηση: Πάνω από τη διακόσμηση τοίχων, διακόσμηση τραπέζι είναι πιο σημαντικό για το συμβαλλόμενο μέρος τσαγιού. Ρυθμίστε το τραπέζι, σύμφωνα με τον τόπο, όπως για παράδειγμα αν είναι ένας κήπος νυφικό συμβαλλόμενο μέρος τσαγιού, βεβαιωθείτε ότι ο χώρος είναι εντελώς σκιασμένη και είναι δροσερό. Να διακοσμήσουν τον πίνακα, έχουν λουλουδάτο centerpieces οποία ταιριάζουν της νύφης-ΕΊΣΤΕ χρώματα, μπορείτε να έχετε επίσης ανθοδέσμες λουλουδιών οποίες σε αντίθεση με Κίνα σας. Rose οφθαλμούς και τα κρίνα είναι η δημοφιλής επιλογή. Μην πλήθος τον πίνακα με τα κεντρικά! Τακτοποίηση τον πίνακα σύμφωνα με τις εθιμοτυπία κόμμα τσάι. Have κάποια απαλή μουσική παίζεται στο παρασκήνιο καθ 'όλη τη κόμματος. Τακτοποίηση στο τραπέζι τσαγιού κοντά μικροί θάμνοι λουλουδιών και θάμνων φαίνεται πολύ όμορφη. Έχουν χρωματιστές τραπεζομάντηλα και χαρτοπετσέτες αντίθεση. Διαβάστε περισσότερα για τις νυφικές ιδέες ντους.
Νυφική ​​τσάι Κόμμα των τροφίμων: Δεν χρειάζεται να έχετε εξωτικά τρόφιμα για ένα νυφικό συμβαλλόμενο μέρος τσαγιού. Σερβίρετε τη γενική ειδών διατροφής που είναι πάντα σερβίρονται σε κάθε συμβαλλόμενο μέρος τσαγιού αρέσει? Σάντουιτς, κέικ, βουτήματα και, φυσικά, το τσάι. Εκτός όμως από τα οποία έχουν επίσης τρόφιμα όπως η σοκολάτα φανοί φράουλες, ζαμπόν σάντουιτς, κρέμα γάλακτος ζάχαρη μπισκότα τυρί κλπ. Έχετε αρωματισμένα τσάγια αντί της κανονικής αυτοί όπως τσάι από βότανα ή τσάι με λεμόνι. Επίσης, έχουν τσάγια που περιέχουν καφεΐνη, χωρίς καφεΐνη επίσης. Δεν έχετε κρέμα για τσάι, όπως γίνεται πάρα πολύ βαριά, αντί να κατέχει το ήμισυ και το μισό ή το γάλα. Σερβίρετε το τσάι εαυτό σας όλους τους επισκέπτες. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα τρόφιμα κόμμα.
Νυφικό Tea Party Games: Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια τα οποία μπορούν να παιχτούν στο νυφικό κόμματα! Νυφικά παιχνίδια ντους είναι αυτό που κάνει το κόμμα το πιο ενδιαφέρον! Επειδή είναι ένα συμβαλλόμενο μέρος τσαγιού, απολαμβάνουν ειδικό παιχνίδι πάρτι. Κάντε μια λίστα με πράγματα που θα δείτε σε οποιοδήποτε συμβαλλόμενο μέρος τσαγιού, όπως τα μπισκότα, ζελέ, ένα φλιτζάνι τσάι κ.λπ. κέτσαπ λένε τώρα οι επισκέπτες να γράψει το αντίστοιχο βρετανικό για αυτές, σε τελική ανάλυση η έννοια κόμμα τσάι τους ανήκει! If θέλετε να έχετε νυφικό ντους προσανατολισμένη παιχνίδια, θα μπορούσε να έχει το κλασικό διασκεδαστικό παιχνίδι του προβλήματος και της λύσης. Η νύφη να-να είναι βέβαιος για την αντιμετώπιση τετριμμένα προβλήματα μετά το γάμο της, έτσι προσφέρουν λύσεις της εκ των προτέρων μόνο! Χωρίστε την ομάδα σε δύο, οι άνθρωποι του ενός ομίλου θα γράψει λύσεις και οι άλλοι, τα προβλήματα. Σήμερα pick up οποιαδήποτε τυχαία chit από το πρόβλημα και τη λύση και να το διαβάσει μεγαλοφώνως! Αυτά τα αστεία νυφικά παιχνίδια ντους είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσουν φλούδες του γέλιου!
Αυτό ήταν όλα σχετικά νυφικό κόμμα τσάι. Μεριμνήσουμε ώστε όλους τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν στο σπίτι και, το σημαντικότερο, η νύφη να-να απολαμβάνει κάθε στιγμή. Διανείμετε αρωματισμένα φακελάκια τσάι, κόπτης μπισκότων, χειροποίητα σαπούνια κλπ. as νυφικό συμβαλλόμενο μέρος τσαγιού εύνοιες. Διασκεδάστε!