Hip σχέδια δερματοστιξιών

Hip δερματοστιξίες είναι μία πολύ κοινή επιλογή των τατουάζ για τις γυναίκες. is Υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων tattoo hip, τα οποία είναι διαθέσιμα. Δεδομένου ότι η περιοχή του ισχίου είναι μια σχετικά μικρή περιοχή, θα πρέπει να επιλέξουν ένα μικρό σχέδιο δερματοστιξιών ισχίου. Αν θέλετε μια μεγάλη σχεδιασμό, θα επεκταθεί σε άλλα μέρη του σώματος και εσείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την ίδια.
Hip δερματοστιξίες μπορεί είτε να τοποθετηθεί στο μπροστινό ή πίσω μέρος του γοφού. Οι πιο κοινές δερματοστιξίες του ισχίου είναι αυτές, οι οποίες τοποθετούνται μεταξύ των οστών του ισχίου και της πυέλου ή στο πίσω μέρος του ισχίου, λίγο πάνω από τους γλουτούς. Επειδή η ισχίο είναι μια οστεώδης περιοχή, πάρει δερματοστιξίες ισχίων είναι συχνά επώδυνες. Hip δερματοστιξίες είναι μεγαλύτερη επιτυχία με τις γυναίκες σε σύγκριση με τους άνδρες, πιθανώς επειδή τα ισχία θεωρείται ένα αισθησιακό μέρος του σώματος στις γυναίκες. Μεταξύ του τατουάζ τομείς σε γυναίκες, η περιοχή αυτή θεωρείται ως ένα από τα πιο ελκυστικά μέρη για να πάρουν με τατουάζ. Ας δούμε σχέδια τατουάζ ισχίο για τα κορίτσια, αλλά πριν από αυτό θέλετε να διαβάσετε σχετικά με τατουάζ ισχίο για τα κορίτσια.
Χαριτωμένο σχέδια δερματοστιξιών Hip
Δεδομένου ότι η περιοχή δεν είναι ιδιαίτερα ορατό, μπορείτε να επιλέξετε για οποιοδήποτε σχέδιο της επιλογής σας. Το πλέον κατάλληλο σχεδιασμό για την περιοχή του ισχίου είναι το όνομα ή τα αρχικά του εραστή σας. Υπάρχουν και άλλα σχέδια τατουάζ ισχίου, καθώς, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ας δούμε τι είναι.
Star Hip σχέδια δερματοστιξιών? Κάποια μικρά μικροσκοπικά αστέρια με ένα ίχνος σκόνης, το οποίο στροβιλίζεται γύρω από τα άστρα ή γύρω από τη μέση, κάνει για μια θαυμάσια σχεδιασμό τατουάζ. Για κάποιους μπορεί να φαίνεται υποεκτιμηθεί σχεδιασμό, αλλά σύμφωνα με μένα κάνει για μια αισθησιακό σχεδιασμό τατουάζ. Εάν δεν θέλετε πολλαπλές αστέρια, μπορείτε να επιλέξετε ένα ναυτικό δερματοστιξία αστέρι ή γυρίσματα δερματοστιξία αστέρι γοφούς σας.
Λουλούδι Hip σχέδια δερματοστιξιών? Αν σας αρέσει αμπέλια κύλιση ή floral σχέδια, τότε τα σχέδια λουλουδιών είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Μπορείτε να έχετε τη ροή αμπέλια σε καμπύλες σας και να αξιοποιήσουν στο έπακρο ο διαθέσιμος χώρος στην περιοχή του ισχίου. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε διαφορετικά σχέδια λουλουδιών όπως το τριαντάφυλλο σχέδια, ιβίσκο δερματοστιξίες, άνθη της κερασιάς, λωτός, τα τατουάζ, λουλούδι, λουλούδια Aster, κρίνα, μαργαρίτες, νάρκισσους, ηλίανθο, κλπ. Μπορείτε επίσης να επιλέξουν την Χαβάης σχέδιο δερματοστιξιών λουλουδιών επίσης.
Tribal hip designs δερματοστιξιών · πολλές tribal designs τατουάζ που μπορεί επίσης μετατρέπονται make designs τατουάζ ισχίου. Ορισμένα από τα σχέδια, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι φυλετικά σχέδια τατουάζ ήλιο, φυλετικές σταυρό τατουάζ, tribal τατουάζ δράκου, κλπ. Αν πιστεύουν στο ζωδιακό κύκλο, τότε μπορείτε επίσης να επιλέξουν φυλετικές ζώδια τατουάζ.
Μικρές Hip Σχέδια Tattoo? Μεταξύ του μικρού και χαριτωμένα σχέδια δερματοστιξιών είναι σχέδια δερματοστιξιών πεταλούδων, δερματοστιξίες αγγέλου, τατουάζ νεράιδα, κλπ. Μπορείτε να συνδυάσετε επίσης έναν σχεδιασμό τατουάζ πεταλούδα με ένα τατουάζ λουλουδιών επίσης. Celtic τατουάζ πεταλούδα είναι επίσης δημοφιλής ως τατουάζ στο ισχίο. Αν θέλετε να τιμήσει την αγάπη σου, τότε μπορεί να θέλετε να επιλέξετε από τα διάφορα αυτά σχέδια δερματοστιξιών καρδιά. Για να κάνετε τη δική σας μοναδική σχεδιασμό τατουάζ, μπορείτε να επιλέξετε να συνδυάσετε διαφορετικά σχέδια τατουάζ της επιλογής σας.
Ιαπωνικά Hip σχέδια δερματοστιξιών? Ιαπωνικές σχέδια kanji είναι στη μόδα στα σχέδιά τατουάζ ισχίο. Οι χαρακτήρες κάντζι είναι πολύ περίπλοκα και έχουν mysticism που συνδέονται με αυτά, ως εκ τούτου, είναι μια τέλεια σχεδιασμό τατουάζ. Το Sakura ή ιαπωνικές κερασιές είναι επίσης στη μόδα στα σχέδια τατουάζ. Αν είστε λάτρης του υδάτινου κόσμου, τότε το koi σχεδιασμό τατουάζ ψάρια είναι ο σχεδιασμός για σας.
Όταν θέλετε να πάρετε τυχόν δερματοστιξία, συνιστάται, σας κυνηγούν για το σωστό σχεδιασμό τατουάζ. Η τάση δερματοστιξία είναι εδώ για να μείνει, ως εκ τούτου, αν και επίπονη, μπορείτε να πάρετε μια μοναδική δερματοστιξία ισχίου για σας. Όπως έχω ήδη αναφέρει, μπορείτε να επιλέξετε για μοναδικά σχέδια δερματοστιξιών ισχίο, ωστόσο, δεν ξεχνούν να λάβουν την κατάλληλη φροντίδα του τατουάζ.