Πώς να μεγαλώσουν τα δέντρα της Apple

Το αγαπημένο φρούτο των αρχαίων Ελλήνων και Ρωμαίων, τα μήλα και τα περισσότερα από τους 7500 + ποικιλίες, καθιστά αυτό το φρούτο μια συμπάθεια μεταξύ πολλών ανθρώπων. Η Apple είναι ίσως το μόνο φρούτο που έχει αμέτρητους μύθους και λαογραφίες γύρω από αυτό. Το μήλο είναι ένα pomaceous (α δένδρων που παράγονται από ένα ανθίζοντας δέντρο), καρπός της μηλιάς, ανήκει στην οικογένεια Rosaceae τριαντάφυλλο. Καλλιεργούνται από άγρια ​​πρόγονο του, το δέντρο crabapple, πάνω από 55 εκατομμύρια τόνοι μήλα καλλιεργούνται σε ετήσια βάση. Εάν είστε εδώ για να προσθέσουμε σε αυτό τις στατιστικές, θα βρείτε πληροφορίες για το πώς να καλλιεργούν μηλιές δίνονται παρακάτω πολύ χρήσιμο.
Πώς να μεγαλώσουν τα δέντρα της Apple
Το μήλο είναι ένα φυλλοβόλο δέντρο που, ανάλογα με την ποικιλία του, θα αναπτυχθεί οπουδήποτε μεταξύ 10 έως 40 πόδια ψηλό. Το στέμμα είναι συνήθως πυκνό φύλλωμα και ένα σκούρο έντονο πράσινο χρώμα. Τα άνθη μηλιάς εμφανίζονται σε μεγάλες ομάδες ταυτόχρονα με εκκολαπτόμενοι φύλλα την άνοιξη. The ροζ λευκά πέντε έχων πέταλα λουλουδιών πρέπει να διασχίζουν γονιμοποιήσεως με λουλούδια άλλων μηλιές? Ίδια ή άλλη ποικιλία. Οι περισσότεροι εμπορικοί καλλιεργητές προσφεύγουν σε εξωτερικούς ή μηχανικά διευκολυντές επικονίαση να αναπτύξουν τα φρούτα. Apple εποχή είναι από τα τέλη του καλοκαιριού έως τις αρχές του χειμώνα, όμως, είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο οφείλονται σε ψυκτικές αποθήκες. Οι πληροφορίες σχετικά με το πώς να αυξηθεί μηλιές προορίζεται για το σπίτι αυξάνεται, για εμπορική καλλιέργεια απαιτεί εκτενή έρευνα.
Πολλαπλασιασμός: Μηλιές, μπορεί να αρχίσει μέσω των σπόρων προς σπορά, καθώς και υποκείμενο (μοσχεύματα). Συλλέξτε πολυάριθμες σπόρους από μερικά μήλα, και τα ξηρά στη σκιά. Σπείρετε τους σε ένα μέσο σπορά υγρό, και να διατηρήσουν υγρό μέχρι να βλαστήσουν. Αυτό το μάλλον ή ήττον καλύπτει τα βασικά του πώς να καλλιεργούν μηλιές από τους σπόρους. Οι ειδικοί συμβουλεύουν η χρήση του ριζώματος εμβολιασμό ή με μοσχεύματα ανάπτυξη ως έναν πολύ καλύτερο τρόπο να κλωνοποιήσουν από τη μηλιά μητέρα. Κάποιος μπορεί απλά να λυκίσκου σε ένα φυτώριο και να διαλέξετε μια επιθυμητή ποικιλία. Είναι σημαντικό να επιλέγουμε πάντα νόσου ανθεκτικών ποικιλιών. Διαβάστε περισσότερα για την καλλιέργεια μηλιών από σπόρους και αν σας ενδιαφέρει να μάθει πώς να καλλιεργούν μηλιές από τα μοσχεύματα, διαβάστε μέσω πολλαπλασιαστικό από μοσχεύματα.
Φύτευση και μετά Φροντίδα: Οι καλλιεργητές που το σπίτι θα πρέπει να αυξηθεί δύο μηλιές να διευκολύνει τη διαγώνια γονιμοποίηση. Μηλιές απαιτούν πλήρη ήλιο, ή τουλάχιστον έξι ώρες του φωτός του ήλιου ημερησίως για τους εσωτερικούς χώρους αυτούς. Μηλιές δεν αρέσει soggy του εδάφους, έτσι εξασφαλίζεται καλή αποστράγγιση του εδάφους με την τροποποίησή του. Τα φρούτα και σε αμμώδεις μάργες σε αμμώδεις εδάφους loam αργίλου με pH διατηρείται ή μεταβάλλεται σε 6,0 - 6,5. Διάστημα από τα δέντρα περίπου 25 ίντσες χώρια, σκάβουν τρύπες σε βάθος 110 έως 115 cm (ανάλογα με το μέγεθος της μηλιάς φυτεύονται). Οι ρίζες πρέπει να είναι καλά απλωμένα, με τον κόμβο στέλεχος ή μόσχευμα ένωση πάνω ακριβώς από το έδαφος. Κατασκευάστηκε ένα berm γύρω του και να γεμίσει με νερό. Το δέντρο παίρνει καθιερωμένη μετά το δεύτερο έτος, μέχρι τότε δεν μπορεί να αντέξει την ξηρασία, ώστε το νερό καλά και όπως κατ 'απαίτηση. Σάπια φύλλα γύρω από το δέντρο για ένα-δύο χρόνια. Νάνος μηλιές έχουν ανεπαρκή συστήματα ρίζας και μπορούν να απαιτούν πονταρίσματος. Οι περισσότερες απαιτήσεις λίπανση είναι μήλο ποικιλία δέντρων ειδικά, να πάρει τις πληροφορίες αυτές κατά την αγορά η ρίζα.
Κλάδεμα Apple Tree: Η έννοια του «κεντρικού συστήματος ηγέτη» είναι συνήθως εφαρμόζεται τεχνική κλαδέματος για μηλιές. Εδώ ο κορμός αντιμετωπίζεται ως μια κεντρική ηγετική θέση με μόλις τέσσερις στις πέντε κύριες πλευρική υποκαταστήματα. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί το φως και τον αέρα κίνημα φτάνει σε κάθε μέρος του δέντρου, για την πρόληψη ασθενειών και την ωρίμανση φρούτων. Αυτή η μέθοδος του κλαδέματος γίνεται γενικά εντός των πρώτων δύο χρόνια για να διαμορφώσει το δέντρο. Μετά τη θέσπισή του θα ήταν επιζήμια για το δέντρο να αλλάξει βασικό σχήμα του. Μετά τη διαμόρφωση, σε ετήσια δαμάσκηνο να διατηρηθεί το σχήμα, απομακρύνουν τα νεκρά, σπασμένα ή άρρωστα κλαδιά, ή οποιαδήποτε άλλη νέα αύξηση στη μέση ή άνω μέρος του δέντρου μπορεί να γίνει. Διαβάστε περισσότερα για τα οπωροφόρα δέντρα κλάδεμα - πώς να κλαδεύω ένα δέντρο φρούτα.
Ασθένειες και τα παράσιτα: Δεν είμαστε οι μόνοι οι οποίοι απολαμβάνουν τη μηλιά και τους καρπούς της. Μηλιές είναι επιρρεπείς σε πολλά παράσιτα. Το σκουλήκι στο μήλο είναι ένα συνηθισμένο? Curculio σκαθάρι, σκουλήκι μήλου και codling σκώρο οι άλλοι. Τα περισσότερα από αυτά τα σκουλήκια, όντως σκουλήκι δρόμο τους προς το μήλο από τα λουλούδια. Η έγκαιρη ανίχνευση είναι ο μόνος τρόπος να εξασφαλιστεί ότι συγκομιδή σας δεν είναι που τα απόβλητα. Ψώρα, μηλίτη σκουριά μήλο και ωίδιο, κλπ είναι τα είδη μυκήτων που μπορούν να μολύνουν το δέντρο. Υπάρχουν συγκεκριμένα φυτοφάρμακα διατίθενται για την αντιμετώπισή τους. Θα ήταν καλύτερο να βρεθεί οργανική ή φυσική εναλλακτική λύση για την αντιμετώπισή τους, δεν θέλετε μήλο σας για να δοκιμάσετε, όπως φυτοφάρμακα!
Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται ότι η καλλιέργεια μηλιών είναι ένα δύσκολο έργο, μετά την ανάγνωση του παραπάνω στοιχεία σχετικά με το πώς να αυξηθεί μηλιές, μπορεί κανείς να δει ότι αυτό δεν συμβαίνει. Υπομονή και τη φροντίδα του από τη μηλιά όταν φυτεύονται, θα εξασφαλίσει ότι θα απολαύσετε τους καρπούς της στα χρόνια που έρχονται!