Σχέδια Tattoo Cat

Ήταν πάντα είπε ότι οι γάτες έχουν εννέα ζωές, έτσι ώστε να έχουν πάντα μια συμβολική αναπαράσταση της πνευματικότητας και της μετενσάρκωσης. τατουάζ Cat τείνουν να εκφράσει αυτά τα συναισθήματα. τατουάζ Cat είναι ένα σύμβολο της ανεξαρτησίας και αισθησιασμό. Γάτες έχουν ένα αγαπημένο κατοικίδιο των βασιλικών οικογενειών και της Αιγύπτου θεούς και θεές. Η γάτα εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην αιγυπτιακή ιστορία από το 3000 π.Χ. ως αγαπημένο κατοικίδιο των αιγυπτιακών θεοτήτων. Για αιώνες, ήταν ένα σύμβολο της μητρότητας, της γονιμότητας και της αθανασίας. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους πίσω από την δημοτικότητα των τατουάζ γάτας. Ας δούμε τα διάφορα σχέδια τατουάζ γάτα.
Black Cat σχέδια δερματοστιξιών? Μαύρες γάτες είναι πολύ δημοφιλής ως τατουάζ, λόγω της μυστηριώδους ιστορίες γύρω από αυτά. Μια μαύρη γάτα τατουάζ φαίνεται κομψή και θηλυκή. Οι πιο δημοφιλείς μαύρη γάτα είναι τατουάζ με τη μορφή κινουμένων σχεδίων στην οποία έχει ένα λεπτό λαιμό, κρατώντας ένα μεγάλο στέλεχος τριαντάφυλλο στο στόμα του και μια μακριά ουρά. Μαύρες γάτες έχουν συσχετισθεί με την μαύρη μαγεία και μάγισσες στο σκοτάδι των ηλικιών. Το μαύρο σχεδιασμό τατουάζ γάτα, συμβολίζει την πίστη σε ανεξαρτησίας από έναν ανδροκρατούμενο κοινωνίας, του φεμινισμού και χάρη. Υπάρχει επίσης ένα ισχυρό στοιχείο της ερωτικής και αισθησιακό συναισθήματα στη μαύρη γάτα σχέδια τατουάζ. Μία ακόμη μορφή είναι η γάτα σε μια κοντινή θέση στην πλάτη σας. Sylvester η γάτα είναι επίσης ένα δημοφιλές σχέδιο τατουάζ. Η μαύρη γάτα είναι η καταλληλότερη, αν έχετε ένα σημάδι ή ουλή. Καλύπτει το σήμα είναι πολύ κομψά. Μπορείτε πάντα να παραπέμψει στο Internet ή με τα πόδια στην πλησιέστερη αίθουσα δερματοστιξιών να αποκτηθεί μια σαφής εικόνα για ορισμένες νέα μαύρη γάτα σχέδια τατουάζ.
Big Cat σχέδια δερματοστιξιών? Big σχέδια τατουάζ γάτα δεν είναι απλώς μια τάση? Είναι μια έκφραση του εαυτού. Υπάρχουν πολλοί εραστές γατών σε αυτόν τον κόσμο και ισάριθμοι οι γάτες είναι εκεί σε αυτόν τον πλανήτη! Οι άνθρωποι όπως οι στρατιωτικές παλαιστές άνδρες, και πυροσβεστών συχνά spotted με μεγάλα σχέδια τατουάζ γάτα. Μεγάλες γάτες όπως τα λιοντάρια, τίγρεις, Puma και jaguars αντιπροσωπεύουν το θάρρος και αφοβία. Πρόκειται για ένα μοναδικό συνδυασμό της ομορφιάς και της δύναμης. Ας δούμε μερικά από τα μεγάλα σχέδια τατουάζ γάτα.
Puma Tattoo? Το Puma έχει την ίδια σημασία με την τίγρη ή το λιοντάρι. Αντιπροσωπεύουν το θάρρος και τη δύναμη. Το Puma σημαίνει επίσης να είναι πολύ προσεκτικός. Οι άνθρωποι που έχουν ένα τατουάζ puma συχνά θεωρείται πνευματικό χαρακτήρα. Λέγεται επίσης ότι το τατουάζ φέρνει puma ορισμένων προστατευτικών ενεργειών με τον εαυτό της. Puma symbolizes αγριότητα και την επιθετικότητα. Έτσι, αν ταυτίζονται με τις αρετές αυτού του μεγαλοπρεπή μεγάλη γάτα, πηγαίνετε προς τα κάτω στο πλησιέστερο αίθουσα δερματοστιξιών και να επιλέξει το αγαπημένο του σχεδιασμού τατουάζ σας πούμα.
Tiger Tattoo? Το τατουάζ τίγρης συμβολίζει την δύναμη, την υπερηφάνεια, τον αισθησιασμό, το πάθος και τη βία. Οι Tiger τατουάζ χρησιμοποιούνται συχνά για να φέρει τύχη και να κρατήσουν μακριά τα κακά πνεύματα. Είναι μια μεγάλη επιτυχία μεταξύ των ανθρώπων, επειδή πολλοί άνθρωποι να ταυτιστούν με τις ποιότητες που συμβολίζει. Στην ιδανική περίπτωση το τατουάζ τίγρης θα πρέπει να συντάσσεται στο πίσω μέρος ενός ατόμου, επειδή απαιτεί μια μεγαλύτερη εικόνα. Η πιο κοινή μορφή τατουάζ τίγρης είναι το πρόσωπό της στο μπράτσο. Είναι προτιμώνται κυρίως από τους άνδρες. Να ελέγξει έξω στο Διαδίκτυο και τις διάφορες αίθουσες τατουάζ για τα νέα μεγάλα σχέδια τατουάζ γάτα. Διαβάστε περισσότερα για την τίγρη σχέδια τατουάζ.
Λιοντάρι Tattoo? Το τατουάζ λιοντάρι είναι ένα σύμβολο της επιρροής σε πολλές χώρες. Είναι ένα σύμβολο της βασιλείας ως το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας. Το σύμβολο σημαίνει απόλυτη εξουσία. Κανονικά ένα πρόσωπο ή πόδι ενός λιονταριού είναι γνωστή ως το τατουάζ λιοντάρι. Αν θέλετε ολόκληρο το λέοντα στο σώμα σας προτείνω το πίσω είναι το ιδανικό μέρος. Διαβάστε περισσότερα για? Λιοντάρι Τατουάζ άντρες? Lion τατουάζ για τις γυναίκες? Lion σχέδια δερματοστιξιών? Σέλτικ Κατ. σχέδια δερματοστιξιών? Το μυστήριο που περιβάλλει τις γάτες έχει περάσει από τους Αιγυπτίους στα χέρια των Ρωμαίων και στη συνέχεια σε ολόκληρο τον κόσμο. Γάτες έγινε το σύμβολο της μυστηριώδεις συνθήκες και το θάνατο. Η Σέλτικ ήταν πάντα ένα σύμβολο της πράγματα που ήταν απροσδιόριστες για την ανθρωπότητα. Η Σέλτικ τατουάζ γάτα ήταν σύμβολο μιας φύλακες του άλλου κόσμου. Η Σέλτικ τατουάζ γάτα symbolizes μοναδικότητα, την εξυπνάδα και μυστικότητα. Εάν είστε το πρόσωπο που είναι ιδιοφυία και πιστεύει στον τρόπο σκέψης από το κουτί, κέλτικο τατουάζ γάτα είναι για σας. Αναζήτηση γύρω από το Internet ή να ζητήσει από tattoo artist σας για περισσότερες πληροφορίες. Celtic τατουάζ είναι μια τάση τώρα ημέρες. Διαβάστε περισσότερα για? Celtic τατουάζ? Τατουάζ Celtic άντρες? Celtic τατουάζ για τις γυναίκες? Δωρεάν Cat σχέδια δερματοστιξιών? Ελεύθερος τατουάζ γάτα απεικονίζει την ανεξαρτησία. Ελευθερία από μια ανδροκρατούμενη κοινωνία, την ελευθερία της που ζουν ζωή με τους δικούς τους όρους του. Γενικά περιηγητές και hippies επιλέξουν αυτά τα τατουάζ. Ελεύθερος τατουάζ γάτα δεν είναι πολύ δημοφιλής, αλλά είναι αργά οικοδόμηση βάση οπαδών της.
Tribal Cat σχέδια δερματοστιξιών? The φυλετικές τατουάζ γάτα είναι πολύ στυλ vintage του τατουάζ. Ήταν πολύ δημοφιλής στην Ασία, καθώς πολλοί μοναχοί και πολεμικών τεχνών που είχε στην πλάτη τους, έτσι ώστε ποτέ δεν θα ξεχάσει τις παλιές αξίες τους. Έγινε δημοφιλής στη Δύση στις αρχές της δεκαετίας του 90. The φυλετικά τατουάζ γάτα symbolizes παλιές αξίες στη ζωή. Έτσι, εάν είστε ακόμα ένα παλιό οπαδός σχολείο, αυτό είναι το τατουάζ για εσάς. Τα γεωμετρικά σχήματα των φυλετικών τατουάζ γάτας δουλεύει καλά σε τατουάζ τίγρης. Το περπάτημα στυλ της τίγρης είναι γενικά τονίζεται στο φυλετικό σχέδιο δερματοστιξιών γάτα. Angelina Jolie πήρε ο ίδιος μια 12 ιντσών καιρό τίγρη της Βεγγάλης στη χαμηλότερη της πίσω στυλιζαρισμένο στις φυλετικές στυλ. Αυτό έγινε στην Μπανγκόκ και πήρε 2 ώρες για να ολοκληρωθεί. Διαβάστε περισσότερα για? Φυλετικών τατουάζ? Φυλετικών τατουάζ για άντρες? Φυλετικών τατουάζ για τις γυναίκες? Ελπίζω ότι από τώρα θα πρέπει να έχετε αποφασίσει ποιο ταιριάζει τατουάζ γάτα σας το καλύτερο. Να θυμάστε ένα πράγμα, το τατουάζ θα πρέπει να συμβολίζουν την προσωπικότητά σας. Μην πάρετε ένα τατουάζ μόνο και μόνο επειδή ο φίλος σας έχει πήρα μία. Σκεφτείτε για ένα λεπτό και να αποφασίσετε ποια τατουάζ σας ταιριάζει το καλύτερο. Πάντοτε να ζητήσει συμβουλές από τους καλλιτέχνες τατουάζ, συζητούν μαζί τους και στη συνέχεια να πάμε για αυτό.