Πώς να προσελκύσει έναν Guy

Γροθιά! Γροθιά γροθιά! Γροθιά! Η καρδιά σας έχει αρχίσει ρυθμικό γρήγορο χορό του ξανά, και θα συνεχίσει να το κάνω κάθε φορά που θα πιθανότητα μια αναλαμπή του. Κάθε φορά που σηκώνεται από το κάθισμά του και περνά από εσάς, το γλυκό άρωμα του καθυστερεί πολύ αφότου έφυγε. Peeping από πίσω φυτά γραφείο να τον παρατηρήσει όλο τον τρόπο πέρα ​​από το δωμάτιο που κάθεται στο γραφείο του και μασά πένα του βαθιά στη σκέψη - μια αγάπη χτύπησε έκφραση στο πρόσωπό σας. Νομίζεις ότι αυτός είναι ο Μπραντ Πιτ μετενσαρκωθεί και τους φίλους σας πιστεύετε ότι χρειάζεστε specs ASAP. Μπορείτε αποφύγετε να τον αντιμετωπίζει, επειδή την τελευταία φορά που σχεδόν ανεβαίνει σε αυτόν, είπε Hi! .. Και σας πήγε ...Err .. .. μου πλανώμαι ... στη συνέχεια βάλτε το κεφάλι σας κάτω και έφυγε. Έτσι είναι σαφές κορίτσι αγαπητέ μου, είστε που πάσχουν από οξεία συμπτώματα ένα φλερτ, αναμιγνύεται με το φόβο της απόρριψης. Και ποιος, λέει είσαι μόνος; Εκατομμύρια έξυπνος, με επιτυχία, όμορφες γυναίκες εκεί έξω become στόκος, όταν πρόκειται για θέματα της αγάπης. Μπορεί να έχουν δημιούργησαν παγκόσμια ρεκόρ στους ακαδημαϊκούς, αλλά έχουν ιδέες zilch για το πώς να προσελκύσει έναν άντρα.
Διαβάστε περισσότερα για:? Είναι αυτός Γοητευμένος σε Μένα? Πώς να πει εάν ένας τύπος είναι προσελκύονται σε σας? Δεν θα το έχουν ευκολότερη εάν είχαν ένα θέμα για το πώς να προσελκύσει ένα άτομο σας αρέσει; Θα μπορούσε να έχουμε γλιτώσει όλους σας τις άγρυπνες νύχτες, βοήθησε να αναπνέετε πιο εύκολα και σταμάτησαν τα χέρια σας από ιδρώτα τόσο πολύ. Αλλά όχι, η ζωή δεν είναι τόσο απλό. Και τώρα τι; Τον ήθελα, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Ξέρετε το προοίμιο του Συντάγματος και η χημική φόρμουλα για το γάλα οξέος από την καρδιά, αλλά δεν ξέρετε πώς να προσελκύσει έναν άντρα. Αυτό είναι από πού ερχόμαστε μέσα! Ευτυχώς για σας, έχουμε καταλήξει με εγγυημένη φόρμουλες που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσουν τις δεξιότητες για το πώς να προσελκύσει έναν άντρα. Μάθετε αυτά και ποτέ δεν θα πέσει θύμα της «θερμικής και τρέξτε!
Συμβουλές για την προσέλκυση στελεχών
Ξέρει σας;? Είναι σημαντικό ότι ο τύπος σας αρέσει ή να βρείτε χαριτωμένα, τουλάχιστον γνωρίζει την ύπαρξή σας. Οι δύο από σας μπορεί να μην είναι γνωριμίες με ανθρώπους που μιλούν σε καθημερινή βάση, αλλά θα κάνει μια χαρά ακόμα και αν τρέχετε ένα πάνω στο άλλο στο γυμναστήριο ή συχνές, το ίδιο καφενείο joint καθημερινά. Αν δεν τον γνωρίζω καθόλου, να προσπαθήσουμε να πείσουμε τον εισήγαγε μέσω κοινών φίλων ή να ενταχθούν στην ίδια κατηγορία χόμπι που έχει πάρει. Στη συνέχεια, προσπαθήστε και να του μιλήσω.
Κάνει την πρώτη κίνηση? Αντίθετα με τους άνδρες πεποίθηση, δεν αρέσει πάντα να κάνει την πρώτη κίνηση. Είναι τόσο πολύ φοβούνται την απόρριψη καθώς οι γυναίκες. Οι πιθανότητες είναι ότι έχει προσπαθήσει και απέτυχε να συγκεντρώσει μέχρι το θάρρος να σου μιλήσω. Τόσο πώς να προσελκύσει ένα ντροπαλό τύπο; Μπορείτε να είστε ο πρώτος που θα προσέγγισης και να του μιλήσω. Αυτός θα είναι ευγνώμονες για αυτό και σας σέβομαι πολύ περισσότερο.
Διαβάστε περισσότερα για:? Πώς να πει εάν ένας ντροπαλός τύπος αρέσει You? Πώς να κάνω μια Guy Out? Διαρκής πρώτη εντύπωση? Να είστε βέβαιος να κάνει μια μόνιμη πρώτη εντύπωση! Είναι αυτό που θα θυμούνται από εσάς όταν σκέφτεται για σένα. Έτσι φορέστε ένα κολακευτικά φόρεμα, χωματίδα σε ορισμένα αρώματα και καταβάλλουν προσπάθειες για την καλή εμφάνιση. Δώστε του κάτι ακαταμάχητο για να σας θυμόμαστε.
Συζήτηση Business? Ξεκινήστε συνομιλίες που είναι κοινές στα δύο από σας. Ίσως οι δύο από σας αρέσει να διαβάζετε ή να βλέπετε σινεμά δράσης. Veer τη συζήτηση γύρω από θέματα κοινού ενδιαφέροντος και ότι θα θυμάστε ότι για ένα γεγονός. Η ιδέα αυτή λειτουργεί όταν είστε νευρικοί, γιατί δεν είναι δύσκολο να μιλήσω για κάτι που σας αρέσει, σε αντίθεση με μιλάμε για κάτι που δεν έχει καμία σας ενδιαφέρουν. Οπότε θα μπορούν εύκολα να κρατήσει το έδαφός σας και αποτελούν μια μόνιμη εντύπωση.
Πάρτε να μιλήσει? Guys αγαπούν να μιλήσουν για πράγματα που ενδιαφέρει να του υποβάλει ερωτήσεις σχετικά με τη δουλειά του ή ένα ποδήλατο που κατέχει και αυτός θα πρέπει να μιλάμε για ώρες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι η προμήθεια του με θετικές απαντήσεις. Αυτό θα τονώσει το εγώ του, επειδή θα θυμούνται ότι ήταν εσύ που τον οδήγησαν να αισθάνονται τόσο καλά για τον εαυτό του και, επομένως, θα αρχίσουν να συνδέουν την αίσθηση καλή αίσθηση με εσάς.
Να είστε σίγουροι? Εμπιστοσύνη σε μια γυναίκα είναι μια μεγάλη ανάψει για τους άνδρες. Κάνει τίποτα με σιγουριά σας δίνει ότι ένα μεγάλο μέρος ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων. Συνάντηση με μία γυναίκα που μπορεί να κρατήσει το δικό της σε συζητήσεις και ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει γυναικεία γοητεία της είναι μια χαρά να είναι μαζί. Έτσι δεν πτοήθηκε τα κάτω όταν είστε παραγγελία για ένα ποτό ή αναφέροντας τις απόψεις σας, ακόμα κι αν δεν ταιριάζουν του. Διαβάστε περισσότερα για Χρονολόγηση Συμβουλές για τις γυναίκες.
Be Yourself? Πάντα να είστε μόνοι σας, δεν το θέμα αυτό. Μην ψεύτικο μια προσωπικότητα ή το στυλ για να τον εντυπωσιάσει. Δεν είναι δίκαιο είτε από εσάς, ειδικά αν θέλετε να πάρετε τη σχέση σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Το ψεύτικο πλευρά τελικά θα βγει και θα είναι επιζήμια και βρώμικο να ασχοληθεί με το τότε.
Bare δυνάμεις σας? Δοκιμάστε και δείτε τον δυνάμεις σας. Τονίστε θετικές ιδιότητες σας. Να μην αναφερθώ στις αρνητικές εμπειρίες, όταν μόλις τώρα αρχίζουν να γνωρίζουν ο ένας τον άλλον. Έμφαση στην απεικονίζει καλά σημεία σας όπως ίσως το τραγούδι σας, γι 'αυτό τον πάρει σε ένα μπαρ καραόκε και τον άφησε να το δω αυτό. Αν έχετε μια μοναδική δύναμη, όπως ιππασία, αυτός θα είναι απόλυτα έτοιμος να γνωρίζουν την διασκεδαστική πλευρά σας.
Body Language? Πώς να προσελκύσει έναν άνδρα γίνεται εύκολο όταν γνωρίζετε το είδος του γλώσσα του σώματος θα πρέπει να απεικονίσει, έτσι ώστε αυτός σας θυμάται. Smile πολύ. Να χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Τρέξτε τα δάχτυλά σας πάνω από τα χείλη σας ή το πρόσωπο για να λάβει την προσοχή του εκεί. Flip τα μαλλιά σας? Μιλούν με μια αισθησιακή φωνή και να επιδοθούν σε μερικές ήπιες φλερτ εάν μπορείτε να διαχειριστείτε αυτό. Top it off με τον επίδεσμο για να σκοτώσουν και μυρίζοντας μεγάλη και δεν θα είναι εύκολο για αυτόν να σας βγάλουμε από το μυαλό του.? Διαβάστε περισσότερα για:? Σημάδια γλώσσα του σώματος του Atraction? Υπογράφει ο Guy αρέσει You? Πώς να πάρει έναν άντρα να Like You? Το κλειδί για το πώς να προσελκύσει έναν άντρα θα είναι το πλήρες πακέτο. Όντας σωματικά ελκυστικές βοηθάει, αλλά δεν μπορεί να σας φέρει εδώ και καιρό. Μαζί με την εμφάνισή σας, απεικονίζουν νοκ σας έξω προσωπικότητα, όπως καλά και δεν θα υπάρχει τρόπος ότι μπορείτε να αντισταθείτε. Δοκιμάστε αυτά τα βήματα σήμερα και μπορείτε να φιλήσει τα χέρια εφίδρωση αντίο ...Σταματήστε να κοιτάζει επίμονα σαν τρελλό μανιακός ..Σταματήστε τραγουδώντας χυμώδης ερωτικά τραγούδια στο μπάνιο ..Ξεχάστε κρύβονται στην, OH παίρνετε την κλίση! Πήγαινε εκεί έξω κορίτσι και καλή διασκέδαση! Όλα τα καλύτερα!