Περί τα κεραμικά πλακίδια

Όταν είστε αναδιαμόρφωση το σπίτι σας ή κάποια τμήματά του, ο πιο γρήγορος και πιο εύκολος τρόπος για να μετατρέψει βλέμμα της είναι να εγκαταστήσει τα κεραμίδια. Εγκατάσταση πλακίδια είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να δώσει στο δωμάτιο ανελκυστήρα και υπάρχουν πολλά υλικά και τα πρότυπα που μπορείτε να επιλέξετε. Τα κεραμικά κεραμίδια είναι ανθεκτικά, chip και ανθεκτικά στις γρατσουνιές και μπορούν εύκολα να καθαριστούν. Έτσι είναι η καλύτερη επιλογή τόσο για πλακάκια δαπέδου και οροφής. Τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων τον εαυτό σας μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα και με λίγη υπομονή και προσπάθεια το έργο σας θα ανταγωνιστεί εκείνη ενός επαγγελματία. Εδώ θα σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα για το πώς να εγκαταστήσετε τα κεραμικά πλακίδια. Περισσότερα για κεραμικών δάπεδο κεραμίδι.
Περί τα κεραμικά πλακίδια δαπέδου
Τα κεραμικά πλακίδια είναι οι καλύτερες επιλογές για μπάνιο ή την αναδιαμόρφωση της κουζίνας. Το πρώτο βήμα για την τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων είναι η προετοιμασία του δαπέδου επί του οποίου πρόκειται να κεραμίδι. Εάν έχετε ένα λόγο τσιμέντο, άμμο μακριά οποιαδήποτε τραχιές άκρες και επισκευή τυχόν ρωγμές στο πάτωμα με τα συγκεκριμένα εποξική. Πριν χρησιμοποιήσετε κόλλα ώστε να τεθούν τα κεραμικά πλακίδια, τοποθετήστε τα πλακάκια στο πάτωμα, έτσι ώστε να πάρετε μια ιδέα για το είδος του προτύπου που θέλετε να δημιουργήσετε. Αυτό θα σας δώσει επίσης μια ένδειξη του αριθμού των κεραμικών πλακιδίων που θα πρέπει να κοπεί στις κανονικές διαστάσεις για να πάρετε μια ακόμη δάπεδο. Αφού είστε ικανοποιημένοι με τη διάταξη, το σήμα των θέσεων των συνόρων σύμφωνα με μια γραμμή κιμωλία για να εξασφαλίσει ότι είναι σε ευθεία γραμμή. Κάθε πλακάκια σύνορα που πρέπει να κοπεί για να τους ταιριάζει, το μέτρο τους και σημειώστε τις μετρήσεις και τον αριθμό το πλακάκι με τη σειρά που θα εγκατασταθεί στο πάτωμα. Τώρα κόψτε τα κεραμίδια με τη βοήθεια μιας χειρός κόπτη κεραμιδιών ή σε έναν πίνακα τοποθετούνται πλακάκια είδε.
Προετοιμάστε το μίγμα τσιμέντου και να εφαρμόσει ένα λεπτό ομοιόμορφο στρώμα με μια σπάτουλα. Τοποθετήστε το πλακίδια με προσοχή πάνω στο υγρό τσιμέντο και πιέστε τα σταθερά. Χρησιμοποιήστε αποστάτες κεραμίδι στο μεταξύ να εξασφαλίσει ότι υφίσταται καν απόστασης για το ένεμα. Οι εργασίες σταθερά με την εφαρμογή τσιμέντου σε μια μικρή περιοχή και στη συνέχεια τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων πάνω του έτσι ώστε το τσιμέντο δεν θα στεγνώσει. Μόλις έχετε βάλει τα κεραμικά πλακάκια στο πάτωμα, αφαιρέστε τους αποστάτες κεραμίδι, ώστε δεν παίρνουν επισυνάπτεται στο τσιμέντο. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία σε όλο το πάτωμα μέχρι να ολοκληρώσετε την τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων. Τοποθετήστε τα σύνορα πλακάκια με τον ίδιο τρόπο εξασφαλίζοντας ότι το τμήμα κόψιμο του κεραμιδιού επισυνάπτεται ομαλά και ομοιόμορφα. Αφήστε τα πλακίδια να προσχωρήσουν στο μίγμα τσιμέντου και στεγνό για τουλάχιστον 24 ώρες πριν ξεκινήσετε αρμολόγηση των πλακιδίων. Ίσως επιθυμείτε επίσης να ξέρετε για κεραμικά πλακίδια δαπέδου κόστος.
Αγορά του ενέματα από ένα τοπικό κατάστημα υλικού σε ένα χρώμα που πολύ παρόμοια με εκείνη των κεραμικών πλακιδίων. Προετοιμάστε το ενέματα, σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνονται από τον κατασκευαστή. Use μαλακή επένδυση εργαλείο αρμολόγηση να εφαρμόσει τις ενέματα στους χώρους μεταξύ των κεραμικών πλακιδίων. Μόλις τελειώσετε πλήρωση των κενών μεταξύ των κεραμικών πλακιδίων, βρέξτε ένα σφουγγάρι και να αφαιρεί ουρικής αρθρίτιδας που έχει χυθεί έξω από μεταξύ τα κενά. Εφαρμόστε μια μικρή πίεση με τα χέρια σας για να σφραγίσουν το ρευστοκονίαμα και χρησιμοποιήστε ένα αδιάβροχο καλαφατίστε γύρω από τις άκρες των τοίχων, έτσι ώστε υγρασίας δεν διαρρεύσει μέσα στο πάτωμα. Επιτρέψτε στο ένεμα να στεγνώσει για περίπου 2 έως 3 ημέρες και χρησιμοποιούν υγρό σφουγγάρι για άλλη μια φορά να εξαφανίσει τυχόν περίσσεια υπολειμμάτων αρμολόγησης. Αυτό ήταν όλο για τον κεραμικά πλακίδια δαπέδου. Διαβάστε περισσότερα για? Κεραμικών πλακιδίων δαπέδου Ideas? Πώς να θέσει ένα κεραμικό κεραμίδι? Πώς να εγκαταστήσει Κεραμικά πλακάκια δαπέδου? Εργασίας αργά αλλά σταθερά, ενώ περί τα κεραμικά πλακίδια πρότυπα για την αποφυγή τυχόν λαθών. Μόλις το κεραμίδι έχει θέσει στο τσιμέντο, είναι πολύ δύσκολο να γίνουν οποιεσδήποτε αλλαγές. Για τις ωοπαραγωγές κεραμικά πλακίδια που φαίνεται επαγγελματική και καλά τελικά, ισχύει μια καλή σφραγιστικό σιλικόνης ποιότητας για την προστασία του ενέματα από τους λεκέδες. Καθαρίστε τα κεραμικά κεραμίδια σας τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να αυξήσουν τη ζωή τους και να τους κρατήσει σε καλύτερη κατάσταση.