Υπόγειο Ιδέες Bar

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι κατά τον καθορισμό τον πήχη ψηλότερα, αλλά αν πιστεύεις στον καθορισμό της κάτω? Μάλλον στο υπόγειο, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς! Ζητώ συγνώμη για το ατυχές λογοπαίγνιο, αλλά εγώ δεν θα μπορούσα να βοηθήσει! Σχεδιάζοντας ένα υπόγειο μπαρ είναι μια εξαιρετική ιδέα που κάνει αποτελεσματική χρήση του χώρου και δημιουργεί μια ζεστή den όπου μπορείτε να στέκι τα Σαββατοκύριακα. Εδώ θα συζητήσουμε μερικά μικρά υπόγειο ιδέες μπαρ για το διάβασμα σας.
Υπόγειο σχέδια μπαρ ιδέες αφορούν πολλές πτυχές που κατευθύνονται προς τη δημιουργία μια ατμόσφαιρα άνεσης. Εδώ θα συζητήσουμε μερικά φθηνά υπόγειο μπαρ ιδέες που μπορεί να προσφέρει ένα μπαρ με την οικονομία των τιμών. Αν έχετε αρκετό χώρο στο υπόγειο, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας και το μπαρ ζώνη κόμμα.
Μικρές Bar Υπόγειο Ιδέες? Σχεδιάζοντας το δικό του μπαρ σας είναι ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα που είναι εντελώς αξίζει να επενδύσουν χρόνο και τα χρήματά σας. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το σχεδιασμό υπόγειο μπαρ σας.
Αποφασίζουν για το θέμα & Styling? Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα να κάνουμε είναι να αποφασίσει σχετικά με το θέμα του μπαρ, πριν ξεκινήσετε. Περιήγηση σε περιοδικά lifestyle ή για να γνωρίσουν τα μπαρ που έχει συσταθεί γύρω από την πόλη για το σχεδιασμό και στυλ. Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα σύγχρονο στιλ μπαρ, ένα ευρωπαϊκό ξύλινο μπαρ ή ένα κλασικό ύφος που θυμίζει μπαρ της δεκαετίας του 50 ή 60 του. Η απλότητα και η κομψότητα είναι δύο καλές αρχές σχεδιασμού που θα ακολουθήσει. Ένα ευρωπαϊκό θέμα θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από τα ξύλινα έπιπλα που θα είναι επίσης οικονομικό. Σύμφωνα με το θέμα, μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα και διάταξη καθισμάτων.
Ο σχεδιασμός του Bar Top? Μόλις αποφασίσετε σχετικά με το θέμα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε είναι το μπαρ κορυφαία σχεδίαση. Μπορείτε είτε να πάτε για ένα ξύλινο, μέταλλο ή πέτρα επάνω γραμμή. Dark χρωματιστές ξύλινες κορυφή με καλή τελική εμφάνιση αριστοκρατικό, κορυφαία πέτρα δίνει μια σταθερή εμφάνιση, ενώ κορυφές μέταλλο δώσει μια σύγχρονη ματιά. Οι κορυφές είναι γενικά σχήματος L με επαρκή μήκους και πλάτους για να εξυπηρετήσει μια ομάδα 4 - 5 άτομα. Θα πρέπει να υπάρχει η ρύθμιση ενός νεροχύτη πίσω για το πλύσιμο και το καθάρισμα.
Μπαρ, Καθιστικό ρυθμίσεις? Το επόμενο σημαντικό πράγμα είναι ο γύρος κάθεται σκαμπό με το σχεδιασμό που ταιριάζει με την κορυφή μπαρ. Μπορείτε να ψάξετε για διάφορους συνδυασμούς χρώμα, που πάει με το γενικό θέμα. Ευρωπαϊκή μπαρ στυλ έχουν ξύλινα καθίσματα πάρα πολύ. Αντί για το παραδοσιακό κόπρανα, μπορείτε να δοκιμάσετε νέες αυτοσχέδιων σχέδια που είναι στη μόδα σήμερα.
Μαχαιροπήρουνα, αποθήκευσης και ψύξης? Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι αρκετό χώρο αποθήκευσης γύρω από το μπαρ. Θα μπορούσατε σχεδιασμός ντουλάπια με γυαλί καλύπτει ή απλά ράφια πίσω. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει χώρο για την ψύξη και να μεριμνήσει για τις αναγκαίες ηλεκτρικές συνδέσεις. Κανονίστε μια γέφυρα μουσικής για να ζωντανέψει την ατμόσφαιρα γύρω από το μπαρ! Ένα άλλο σημαντικό πράγμα είναι τα μαχαιροπίρουνα με τη μορφή των γυάλινων σκευών. Μπορείτε να έχετε πολλές επιλογές για γυάλινα σκεύη. Βεβαιωθείτε ότι τα γυάλινα σκεύη κατάλληλα για κάθε τύπο ποτού είναι διαθέσιμη. Μπορείτε να διακοσμήσετε την πίσω πλευρά του μπαρ με πίνακες ή τοιχογραφίες που ταιριάζει στο γούστο σας και την ατμόσφαιρα.
Stocking It Up? Τελευταίο πράγμα, βέβαια, είναι αποθήκευση μέχρι το μπαρ με τα τρόφιμα και πάνω από όλα μια μεγάλη ποικιλία ποτών που σας αρέσει. Όπως μια σκηνή είναι ελλιπής χωρίς ηθοποιούς, ένα μπαρ είναι ελλιπής χωρίς μπάρμαν που μπορούν να συνδυάσουν τα διάφορα ποτά και εξυπηρετούν διάφορους συνδυασμούς, ενώ μοιράζει έξω σοφία σε όσους έχουν ανάγκη από αυτό! Έτσι, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να μάθετε μερικά κόλπα του εμπορίου μπάρμαν. Τακτοποιήστε τα πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμες και με το χέρι, κατόπιν αιτήματος.
Διαβάστε περισσότερα για:? Αρχική Μπαρ Έπιπλα? Αρχική Μπαρ Design Ιδέες? Αυτά τα πράγματα υπόγειο ιδέες μπαρ έχουν δώσει και άρχισε κινητήρες την φαντασία σας. Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί ένα φιλόξενο χώρο όπου μπορείτε να απολαύσετε με τους φίλους και την οικογένεια. Φυσικά, η πιο σημαντική λεπτομέρεια όλες τις ιδέες υπόγειο μπαρ είναι να κρατήσει καλά εξοπλισμένο! Να το θυμάσε.