Σκληρού ξύλου Refinishing Όροφος

Το δάπεδο σκληρού ξύλου είναι η πλέον προτιμώμενη επιλογή για το δάπεδο, για όσους επιθυμούν να προσθέσετε ένα κομψότητα και την τάξη στο σπίτι τους. Ωστόσο, όταν η περίοδος καινοτομία του δαπέδου σκληρού ξύλου λήξει, συχνά παίρνει καλύπτονται από διακοσμητικά χαλιά και μοκέτες. Αυτό καθιστά αδύνατη την φροντίδα για το δάπεδο σκληρού ξύλου. Αν μόλις μετακομίσαμε σε ένα νέο σπίτι και βρήκε το δάπεδο σκληρού ξύλου σε κακή κατάσταση, ίσως να θέλετε να αναβιώσει την ομορφιά του, που ήταν κρυμμένο κάτω από το χαλί για χρόνια. Σκληρή ξυλεία φανοποιίας όροφος είναι ένας πολύ καλός τρόπος προσθήκης ομορφιά και γοητεία πίσω στο δάπεδο σκληρού ξύλου. Ωστόσο, φανοποιίας ξύλινα δάπεδα μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο και μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες για να ολοκληρωθεί. Εάν είστε ενθουσιώδεις για να κάνετε μόνοι σας ή θέλετε να αποθηκεύσετε φανοποιίας σκληρών κόστος ορόφους, τότε οι παρακάτω συμβουλές για το «πώς να refinish τα πατώματα σκληρού ξύλου σας» μπορεί να σας βοηθήσει. Περισσότερα σχετικά με το πώς να καθαρίσει τα πατώματα σκληρού ξύλου.
Σκληρού ξύλου Refinishing Όροφος: DIY οδηγός σας
Πώς να refinish ξύλινα πατώματα είναι μια απλή διαδικασία, και είναι χωρίς αποκλεισμούς από τρία βασικά βήματα της διασκόρπισης άμμου, χρώση και το φινίρισμα. Εντούτοις, προτού να είναι πανέτοιμοι για να refinish πάτωμα σκληρού ξύλου σας, πρέπει να καθοριστεί εάν το πάτωμά σας είναι ένας καλός υποψήφιος για το φινίρισμα. Κατά καιρούς, το πάτωμα να έχει γίνει σπογγώδες και χαλάρωση, στις περιπτώσεις αυτές, αντικαθιστώντας τα διοικητικά συμβούλια είναι η μόνη λύση. Ωστόσο, εάν το πάτωμά σας απαιτεί μόνο μια ελαφριά συντήρηση, τότε φανοποιίας μπορεί να είναι μια επιλογή. Μπορεί να πρέπει να μεριμνήσει για λίγες εξοπλισμό και υλικά για σκοπούς επισκευής. Αυτά περιλαμβάνουν:? Wide σκούπα? Sandpapers διαφόρων κόκκων (36 έως 100)? Γάντια? Roller με μακριά λαβή? Κερί δαπέδου ή πολυουρεθάνη τελείωμα? Πινέλα? Μάσκα σκόνης? Ξύλο λεκέ? Ράκη? Τριβεία δαπέδων και edger? Κατάστημα κενού? Βήμα 1: Λείανση? Καταργήστε την αίθουσα όλων των επίπλων και σκούπισμα καθαρίστε με μια μεγάλη σκούπα. Χαλιά θα πρέπει να αφαιρεθεί και το δάπεδο θα πρέπει να ελέγχεται για καρφιά ή πρόκες χαλί που έχουν προβάλει το έξω. Λίρα τα κάτω και το επίπεδο της επιφάνειας. Νοικιάστε ένα τριβείο της επιλογής σας από το κατάστημα ενοικίασης εξοπλισμού. Drum τριβεία είναι καλύτερο για αυτή τη δουλειά, αλλά είναι βαρύ και δύσκολο να ελεγχθεί. Πλέον, θα πρέπει να μετακινήσετε τους διαρκώς για το φόβο της υπερφόρτωσης μια συγκεκριμένη περιοχή.
Παλμικά Τριβεία είναι εύκολη στη χρήση, αλλά βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τον τρόπο χρήσης τους εκ των προτέρων. Να φοράτε μάσκα για τη σκόνη σου και κλιπ το γυαλόχαρτο από τα υψηλότερα δηλαδή χαλίκι 36, στο τριβείο. Αρχίσει να εργάζεται το τριβείο προς την κατεύθυνση των κόκκων ξύλου και να το διατηρήσει σε κίνηση. Χρησιμοποιήστε ένα edger για τα μέρη όπου τριβείο δεν μπορούν να φτάσουν. Κενού τη σκόνη με ένα κενό κατάστημα και επαναλάβετε τη διαδικασία με ένα γυαλόχαρτο του αναπτήρα χαλίκι, δηλαδή 60. Ομοίως, το έργο το τριβείο στο πάτωμα με τα όλο και ελαφρύτερα χονδραλεσμένος, 60 έως 80 και 100.
Βήμα 2: Λέκιασμα? Αυτό το βήμα είναι προαιρετικό. Αν σας αρέσει το υπάρχον χρώμα του δαπέδου σκληρού ξύλου σας, τότε μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα και μεταβείτε στο βήμα 3. Σε περίπτωση, θέλετε να δώσετε ένα πλήρες makeover για δάπεδα σας, μπορείτε να εξετάσετε το λέκιασμα. Αγοράστε ένα στίγμα της επιλογής σας και απλώστε μια μικρή ποσότητα από αυτό στη γωνία του δωματίου με ένα πανί και αφήστε το να στεγνώσει. Ενώ η αγορά λεκέ, να αγοράσετε εκείνο που είναι περισσότερο ή λιγότερο παρόμοιες με το φυσικό χρώμα του δαπέδου σας. Μόλις, είστε ικανοποιημένοι με το χρώμα του λεκέ, μπορείτε να το εφαρμόσετε στο υπόλοιπο του δωματίου. Χρησιμοποιήστε βούρτσα, εάν θέλετε να έχετε βαρύτερα παλτά. Μπορείτε να δώσετε πολλαπλές στρώσεις, μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή απόχρωση. Ωστόσο, φροντίστε να αφήσει το πρώτο στρώμα στεγνώσει, πριν να εφαρμόσετε το επόμενο.
Βήμα 3: Ολοκλήρωση? Αφήστε το λεκέ για να στεγνώσει εντελώς προτού να είναι έτοιμη να εφαρμόσει την τελική επεξεργασία του προϊόντος. Πολυουρεθάνιο είναι η καλύτερη τελειωτής για το δάπεδο σκληρού ξύλου. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση και να εφαρμοστεί με ρολό ή πινέλο. Δώστε την ομαλή, ακόμη και εγκεφαλικά επεισόδια έτσι ώστε να μην αφήνει καμία σημάδια από την τελική προϊόντος στο δάπεδο.
Διαβάστε περισσότερα για:? Συμβουλές για τον καθαρισμό Πατώματα σκληρού ξύλου? Πάτωμα σκληρού ξύλου Καθαριστές? Πάτωμα σκληρού ξύλου Care - Πώς να φροντίσει για Πατώματα σκληρού ξύλου? Σκληρού ξύλου φανοποιίας δάπεδο μπορεί να είναι μια επίπονη εργασία και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια απρόβλεπτα προβλήματα. Εάν δεν είστε αρκετά βέβαιοι για τη συμπλήρωσή του, πάντα να βασίζεται στην επαγγελματική βοήθεια.