Φρύδι Threading

Οι διάφορες τεχνικές αποτρίχωσης που χρησιμοποιείται για να απαλλαγούμε από αντιαισθητική μαλλιών. Threading και αποτρίχωση είναι τα πιο κοινά εκείνα που χρησιμοποιούνται για την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων τριχών στο πρόσωπο. Αν κοιτάξει κανείς κάποιον, αν παρατηρήσετε το πρόσωπό της ή του πρώτα και έπειτα θα παρατηρήσετε τα μάτια. Όμορφα μάτια μπορούν να προσκομίσουν την προσοχή σας αμέσως. Καλά σχηματισμένα φρύδια είναι ένα βασικό μέρος της ένα όμορφο πρόσωπο. Θαμνώδη φρύδια ή unshaped φρύδια μπορεί εύκολα να σκοτώσει την εμφάνισή σας, δεν έχει σημασία οι πολιτικές που μακιγιάζ σας ακολουθήσουν. Άνδρες και γυναίκες, και οι δύο προσπαθούν να επιτύχουν καλό σχήμα των φρυδιών με την τακτική επίσκεψη στο ινστιτούτα αισθητικής. Αλλά μπορείτε να αποθηκεύσετε λίγα δολάρια, αν το κάνετε μόνοι σας στο σπίτι. Φρύδι threading είναι ένας εύκολος και ανέξοδος τρόπος περιποίησης φρυδιών σας. Εδώ είναι μερικά από τα φρύδια σπείρωμα οδηγίες.
Φρύδι Threading Οδηγίες? Για σπειρωμάτων φρύδι, χρειάζεστε 100% βαμβακερό νήμα και τονωτική λοσιόν μόνο. ? Για σπείρωμα λέξη μπορεί να ακούγεται επίπονη, αλλά threading φρύδι δεν είναι καθόλου επώδυνη. ? Κόψτε το νήμα βάμβακος να πάρει περίπου 24 ιντσών σκέλος και δέστε τα δύο άκρα μαζί για να σχηματίσουν έναν κύκλο. ? Με τα δύο χέρια, κρατήστε πατημένο το νήμα σε όλα τα δάχτυλα και τους αντίχειρες σας. Στη συνέχεια, ανοίξτε τα χέρια σας έτσι ώστε ο κύκλος θα μετατραπεί σε ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο στα χέρια σας. ? Τώρα αναμένεται να στρέψετε το νήμα περίπου 10 φορές στη μέση, έτσι ώστε να εμφανίζεται σαν ένα Χ, με το στριμμένο μέρος στη μέση. ? Αρχικά, μπορείτε να το βρείτε λίγο δύσκολο, αλλά πρέπει να ασκήσετε πίεση του στρεπτού μερίδα του νήματος προς τα δεξιά, επεκτείνοντας δακτύλων και του αντίχειρα του αριστερού χεριού σας, ενώ το κλείσιμο των δακτύλων στον αντίχειρα του δεξιού χεριού σας. Στη συνέχεια, δοκιμάστε το με άλλο τρόπο. Καθώς είστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε με τους δύο τρόπους, πρακτική ώθηση στρεπτού μερίδα προς τα αριστερά, επεκτείνοντας δακτύλων και του αντίχειρα του δεξιού χεριού σας, ενώ το κλείσιμο των δακτύλων στον αντίχειρα του αριστερού χεριού σας. Ένα μικρό κομμάτι της πρακτικής μπορεί να είναι εύκολο. ? Λαμβάνοντας υπόψη τα οποία τα μαλλιά θα πρέπει να αφαιρεθεί, τοποθετήστε το στριμμένο μερίδα του νήματος στο δέρμα, μόνο προς την πλευρά των μαλλιών που θέλετε να καταργήσετε. Τώρα είστε υποτίθεται για να μετακινήσετε τα χέρια σας με δεξιοτεχνία. Απαλά κυλήστε το στρεπτού τμήμα κατά μήκος του δέρματος από τη μία πλευρά στην άλλη συνδυάζει την ανεπιθύμητη τρίχα, είτε προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά όποιο τρόπο που αισθάνεστε πιο άνετα, κάνοντας ό, τι μάθαμε στα προηγούμενα βήματα. Προσπαθήστε να συλλάβει τα μαλλιά της twisted τμήμα και στη συνέχεια απλά τραβήξτε. Μπορούν έτσι να αρθεί γρήγορα από τα ωοθυλάκια. ? Είναι πάντα ασφαλές να αρχίσει με την τρίχα στο μεταξύ των δύο φρύδια. Μπορείτε έπειτα να περάσουμε στην κορυφή και στη συνέχεια προς τα κάτω. Θα πρέπει να φροντίσουμε, ενώ αφαιρεί τις τρίχες από την τελευταία γραμμή του φρυδιού καθώς στην περιοχή είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή. Τα σχήματα φρύδι θα εξαρτηθεί από το αρχικό φυσικό σχήμα και το συνολικό σχήμα και το μέγεθος του προσώπου. Διαβάστε περισσότερα για τις συμβουλές φρύδι διαμόρφωση. ? Μπορείτε να περιορίσει το μήκος του μερικά από τα μαλλιά με ένα ψαλίδι, εάν δεν υπάρχει ανάγκη κατάργησής τους από τα ωοθυλάκια. ? Στο τέλος, μην ξεχάσετε να εφαρμόσει γραφίτη απευθείας στο δέρμα για να κλείσει τους πόρους, τα οποία άφησε ανοικτό από την αφαίρεση της τρίχας από τα ωοθυλάκια. Αυτό θα αποτρέψει το δέρμα από το στέγνωμα και θα δώσει ένα χαλαρωτικό αποτέλεσμα επίσης. ? Η ανωτέρω διαδικασία δείχνει με σαφήνεια ότι η κλωστή τα φρύδια είναι μια πολύ απλή και εύκολη μέθοδος για να διαμορφώσει τα φρύδια σας. Ας συγκρίνουμε τα φρύδια threading με αποτρίχωση.
Φρύδι Threading vs Αυξητική? Threading φρύδι είναι πιο ακριβής από κέρωμα και σπειρωμάτων, θα έχετε καλύτερα γραμμές. ? Φρύδι τεχνική threading είναι μάλλον φθηνό από ό, τι αποτρίχωση. ? Αυξητική είναι περισσότερο χρονοβόρα από ό, τι κλωστή. ? Αυξητική μπορεί να είναι πιο βρώμικο από κλωστή. ? Φρύδι threading είναι μια καλή επιλογή, όπως δεν χρησιμοποιούνται επιβλαβή προϊόντα. Το σπείρωμα είναι ένας φυσικός τρόπος για την εύκολη αποτρίχωση. ? Κατά την αποτρίχωση, η κορυφαία στρώματα του δέρματος μπορεί να ξεφλουδιστεί ή να τραυματιστεί κατά τη διαδικασία ενώ το σπείρωμα είναι πάντα πιο ήπια στο δέρμα. ? Οι παρενέργειες του αποτρίχωση, όπως ερεθισμός, απώλεια ευλυγισία μπορεί να παρατηρηθεί μετά από αποτρίχωση. Δεν υπάρχουν παρενέργειες του threading φρύδι. ? Αν δεν ξέρετε πώς να κερί φρύδια, η διαδικασία μπορεί να είναι αρκετά επώδυνη. Φρύδι threading είναι σχεδόν ανώδυνη διαδικασία. ? Τα ανωτέρω σημεία αφορούν φρύδι threading εναντίον αποτρίχωση, δεν χρειάζεται να λαμβάνεται υπόψη, εάν παίρνετε τα φρύδια σας γίνεται από έμπειρο επαγγελματία. Αυτός ή αυτή θα λάβει τη μέγιστη προσοχή, ενώ αποτρίχωση ή κλωστή. Δεν γυναίκες αναρωτιούνται ενδιαφέρονται σπειρωμάτων φρύδι, είναι αλήθεια ότι ακόμη και χωρίς κανένα μακιγιάζ, όμορφα σχήμα των φρυδιών μπορεί να σας δώσει ένα γοητευτικό βλέμμα. Είναι τόσο κοινή σήμερα, ότι κανείς δεν αυξάνει τα φρύδια του και κατόπιν «threading φρύδι» περίπου.