Μπαλέτο Κοστούμια

Μπαλέτο είναι ένας χορός των επιδόσεων, η οποία έχει την καταγωγή της στην μαγευτική εποχή της ιταλικής Αναγέννησης Δικαστηρίων (κατά τη διάρκεια του 15ου αιώνα). Προβλήθηκε επίσης explicated σε άλλες χώρες όπως η Ρωσία, η Γαλλία και η Αγγλία, όπου έγινε δημοφιλές ως επίσημο χορό συναυλία. Μπαλέτο χορός είναι όλα σχετικά με την ευαίσθητη και ακριβής κινήσεις του σώματος, τα οποία είναι καλά συντονισμένη με την ταχεία πόδι κινήσεις. Παίρνει πολλή πρακτική και επιμονή για την εκτέλεση των κατεργασμένων κινήσεις χορού μπαλέτου. Για την επίτευξη όλων αυτών είναι δύσκολο και ευέλικτες κινήσεις του σώματος, υπάρχει ανάγκη για δύο σημαντικά πράγματα. Αυτά τα πράγματα είναι - τα παπούτσια μπαλέτου και τα κοστούμια μπαλέτου. Τα κοστούμια μπαλέτο έχουν υποστεί διαρκώς μια λεπτή αλλαγή, παράλληλα με το χορό μπαλέτου. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό για μας να γνωρίσουμε την ιστορία του χορού μπαλέτου για την καλύτερη κατανόηση της σημασίας των κοστουμιών μπαλέτου.
Ιστορία της Κοστούμια Μπαλέτου
Οι αρχικές ημέρες του χορού μπαλέτου ήταν όλα σχετικά με τον πλούτο και την τελειότητα των βασιλικών ιταλικών δικαστηρίων. Μπαλέτο κοστούμια αντανακλάται αυτός ο πλούτος και ως εκ τούτου, ήταν κατασκευασμένα από εξωφρενικές πανιά με βαριά μπροκάρ, τεράστια διακοσμητικά και κομμάτια το κεφάλι. Δεδομένου ότι ήταν κατασκευασμένα από ένα βαρύ ύφασμα, περιόρισαν ουσιαστικά τις κινήσεις χορού μπαλέτου. Ως αποτέλεσμα, κατά τη διάρκεια του 18ου αιώνα, ένα ballerina (κυρία χορευτής μπαλέτου) εισήγαγε μια μικρότερη έκδοση του εν λόγω μπαλέτου φούστες. Επίασε την προσοχή πολλών κριτικών μπαλέτου και ακροατήρια και εγώ! Όμως, περιέργως, αυτά τα μικρότερα κοστούμια μπαλέτο δεν ήταν πολύ κριτική και ήταν αρκετά εύκολα αποδεκτή από το κοινό. Ήρθαν ως μια τεράστια ανακούφιση για τους χορευτές και κατέστησε εύκολο για αυτούς να πειραματιστούν μαζί τους.
Αργότερα, κατά τη διάρκεια τα τέλη του 18ου και 19ου αιώνα, κουστούμια μπαλέτου υπέστη και πάλι μια σειρά μετάδοσης. Ήταν η εποχή, όταν οι μπαλαρίνες φόρεσε μοσχάρι κουστούμια μπαλέτου του μήκους. Φορούσαν αυτά τα λευκά κουστούμια μπαλέτου για τις γυναίκες, οι οποίες συνήθως από τούλι (ματιών). Οι φορεσιές μπαλέτο συνοδεύονταν με μυτερά παπούτσια σατέν, γεγονός που κατέστησε εύκολο για τους χορευτές να εκτελούν αυτές τις δύσκολες κινήσεις μπαλέτου. Οι άνδρες από την άλλη πλευρά, φόρεσε καλσόν και μακρυμάνικα μπλουζάκια. These πουκάμισα ήταν συνήθως καλυμμένη με μικρότερη σακάκια. Τα μανίκια του τα κοστούμια μπαλέτου για άνδρες και γυναίκες ήταν αποφασισμένοι μετά το θέμα του χορού μπαλέτου. Ως αποτέλεσμα, υπάρχουν διάφορα πρότυπα τα κοστούμια μπαλέτου, για κάθε χαρακτήρα, ακόμα και σήμερα! Διαβάστε για την περίφημη μπαλέτα.
Κοστούμια Μπαλέτο σημερινή
Σήμερα, τα κουστούμια μπαλέτου που ονομάζεται «ασφαλίζω μπαλέτο», όπως. A Tutu είναι μια φούστα μπαλέτου ότι μια μπαλαρίνα φοράει. Υπάρχουν διάφοροι τύποι Tutu μπαλέτου. Μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας μια ενιαία, καθώς και πολλαπλές στρώσεις ένα πανί. Αυτά τα στρώματα είναι επιμήκεις και αντηριδωτών γύρω από το σώμα της μπαλαρίνα. Οι φορεσιές μπαλέτο βοηθούν τους χορευτές να εκτελέσει εύκολα κινήσεις του σώματος τους, χωρίς να αναμιγνύεται στη χορευτικές κινήσεις. Οι ασφαλίζω μπαλέτο συχνά συνδέονται με μια φόρμα χορευτών, που είναι ένα εφαρμοστό κομμάτι ένδυμα, που καλύπτει τον κορμό. The ολόσωμες φόρμες είναι συχνά πλήρη μανίκια και είναι ως επί το πλείστον χρησιμοποιείται από τους αθλητές αθλήτριες, και χορευτές. Εδώ είναι μερικά βασικά είδη του υπό φούστα μπαλέτου:
Bell Tutu: Όπως υποδηλώνει το όνομα, μια φούστα καμπάνα έχει το σχήμα καμπάνας και γίνεται χωρίς τη χρήση του μπάσκετ σύρμα. Είναι κατασκευασμένο από πολλές στρώσεις υφάσματος και είναι μεγαλύτερη από την κλασική φούστα τηγανίτα. ? Τηγανιτών Tutu: Αυτή η φούστα έχει πολλαπλά στρώματα υφάσματος που είναι τεντωμένο προς τα έξω από τα ισχία του κομιστή. ράμματα χειρός και τσέρκια σύρμα που χρησιμοποιείται για να κρατήσει την επιχείρηση φούστα. ? Ρομαντικό Tutu: Η ρομαντική φούστα είναι από 3 έως 12 στρώματα του υφάσματος. Αυτή η φούστα είναι συνήθως προσαρμοσμένο με το μπούστο. Αυτά τα ελεύθερα ασφαλίζω ρέει συμβολίζουν ρομαντικό θέμα του χορού μπαλέτου. ? Platter Tutu: Όπως υποδηλώνει το όνομα, μια φούστα πιατέλα μοιάζει με ένα δίσκο ύφασμα γύρω από τη μέση του χορευτή. ? Σκόνη Puff Tutu: Αυτή η φούστα είναι επίσης γνωστά ως απλά «πομπός» και είναι στην πραγματικότητα ένας συνδυασμός των Tutu κουδούνι και την κρέπα φούστα. Αυτού του είδους η φούστα είναι αόριστα συναρμολογούνται μεταξύ τους, η οποία δίνει μια πληρέστερη και πιο μαλακό κομμάτι εμφάνιση. Δεν στεφάνες καλωδίων που χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση αυτής Tutu και μερικές μόνο στρώσεις (2 έως 5) του υφάσματος χρησιμοποιούνται. ? Τα παραπάνω είναι μερικά από τα κοστούμια μπαλέτου για τα κορίτσια και τις γυναίκες. Υπάρχουν πολλά άλλα είδη κουστούμια μπαλέτου, τα οποία είναι δημοφιλή από τα διάφορα ονόματα. Παραδοσιακά, κουστούμια μπαλέτου γίνονται σύμφωνα με το κομψό και ροή υλικών όπως το τούλι, μουσελίνα, νάιλον, τούλι, tarlatan ή / και organdy. Άνδρες χορευτές μπαλέτου φορούν ακόμα καλσόν και μακρυμάνικα μπλουζάκια. Η σύντομη σακάκια έχουν αντικατασταθεί και ως επί το πλείστον αποσυρθεί από πολλά από τα θέματα χορού μπαλέτου. Μάθετε περισσότερα για τη μουσική μπαλέτου, παπούτσια χορευτής μπαλέτου και ενδύματα
Σήμερα, υπάρχουν πολλά καταστήματα ένδυσης χορού, που σας προσφέρουμε με μερικές μεγάλες διαπραγματεύσεις στα φτηνά κουστούμια μπαλέτου. Διατίθενται με χρώματα και σχέδια, που δεν θα παραλείψει να σας μαγέψουν. Κάποιος μπορεί επίσης να βρείτε μερικές μεγάλες κουστούμια μπαλέτου online. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το καλύτερο αυτό που σας ταιριάζει! Στο σημείο αυτό, καταλήγω στο συμπέρασμα αυτό το άρθρο για την «κουστούμια μπαλέτου« το! Ελπίζω να ήταν χρήσιμο σε σας!