Fun Weekend Αποδράσεις

Ακόμη πρέπει να έχετε περάσει την Τετάρτη το πρωί ονειρεύονται για τη χαλαρωτική τεμπέλης Σαββατοκύριακα, που φαίνεται μέχρι στιγμής! Υπάρχουν πολλά σχέδια στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας, αλλά όταν το Σαββατοκύριακο έρχεται πράγματι, σπαταλούμε τον χρόνο μας να σκεφτόμαστε αποδράσεις του Σαββατοκύριακου διασκέδαση και στο τέλος να πηγαίνει πουθενά! Έτσι, εάν θέλετε να πάτε κάπου για ένα Σαββατοκύριακο, το σχέδιο γι 'αυτό εκ των προτέρων. Κάντε μια λίστα με μέρη όπου μπορείτε πραγματικά να πάτε, είναι βέβαιο ότι θα είναι μια μεγάλη λίστα με τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου διασκέδασης για τα παιδιά είναι αρκετά διαφορετικό από εκείνο των μεγαλύτερων! Μετά από περίπου συζήτηση μια εβδομάδα είναι σίγουρο ότι θα καταλήξει σε μια κοινή ιδέα! Αλλά αν θέλετε να παρακάμψετε αυτή τη μακρά διαδικασία, απλώς μετακινηθείτε προς τα κάτω και ρίξτε μια ματιά σε μερικά πύλες Σαββατοκύριακο διασκέδασης για παιδιά κορίτσια, και οικογένειες. Διαβάστε περισσότερα για διακοπές.
Fun Weekend Αποδράσεις Ιδέες
Ένα Σαββατοκύριακο με τα δελφίνια: Τι μπορεί να είναι καλύτερο από ένα χαλαρωτικό παραλία με πολλά δελφίνια να παίζουν με; Dolphin Bay είναι μια από τις καλύτερες αποδράσεις του Σαββατοκύριακου διασκέδαση για οικογένειες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι πακέτο μαγιό σας και να χτυπήσει το κόλπο! Υπάρχουν πολλοί κόλποι δελφίνια που έχουν αποκλειστικά θέρετρα για να μείνει. Επιλέξουν μια ανάλογη λύση που παρέχει τις συνήθεις εγκαταστάσεις της παραλίας, μαζί με ένα spa. Έτσι μια μέρα να διασκεδάσουν με τα δελφίνια, να παίξουν βόλεϊ στην παραλία, μαυρίζει και η δεύτερη ημέρα να χαλαρώσετε πλήρως με ένα ωραίο χαλαρωτικό μασάζ! Υπάρχουν πολλές ιαματικές πηγές οι οποίες χρησιμοποιούν αιθέρια έλαια, οι οποίες δεν παρέχουν μόνο τη χαλάρωση αλλά και πολλά άλλα οφέλη. Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε με το σύντροφό σας μόνο, θα μπορούσατε να δώσετε σε κάθε άλλο μασάζ αντί να πάρει ένα μασάζ! Αυτό σίγουρα θα είναι μια μεγάλη ιδέα, ειδικά αν προσπαθείτε κάτι σαν ένα μασάζ σοκολάτας yum! Διαβάστε περισσότερα για διακοπές στην παραλία.
Ένα κλασικό Fun Weekend Getaway: Αν δεν έχετε πολύ χρόνο ή δεν ενδιαφέρονται να πάει πουθενά έξω από την πόλη, μπορείτε να περάσετε ακόμα σαββατοκύριακο σας με διασκεδαστικό τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αρπάξει το πορτοφόλι σας, το σύντροφό σας και να βγει από το σπίτι! Τις περισσότερες φορές ένα καταστήματα από τα εμπορικά κέντρα, αυτή τη φορά αντί να ψωνίσει από τους δρόμους ή τα μικρά καταστήματα. Ρούχα είναι κοινό πράγμα για να ψωνίσετε για, για μια αλλαγή, κατάστημα για κάτι διαφορετικό σαν κόσμημα παλιοπραγμάτων ή κάποια τετριμμένα πράγματα που είναι φθηνές, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την διακόσμηση του σπιτιού κλπ. Είστε βέβαιοι να απολαύσετε αυτό το ξεφάντωμα αγορών, χωρίς δαπάνες πολλά! Όταν είστε κουρασμένοι ψώνια, πηγαίνετε στο αριστοκρατικό εστιατόριο και το δείπνο, μην ώστε τα συνηθισμένα πράγματα, να δοκιμάσετε μερικά διαφορετικά πιάτα, σίγουρα θα απολαύσετε τις διάφορες γεύση. Μετά από αυτό, αν έχετε οποιαδήποτε ενέργεια αριστερά, πάει σε μια ντισκοτέκ και έχει το χρόνο του χορού τη ζωή σας προς το λίκνισμα συντονιστείτε! Θα είναι πολύ κουρασμένος στο τέλος της παρούσας, η οποία θα εξασφαλίσει ένα ωραίο ήρεμο ύπνο. Την επόμενη μέρα, μπορείτε απλά να χαλαρώσετε στο σπίτι βλέποντας την αγαπημένη σας ταινία, μετά από όλα την κούραση μιας τέτοιας κουραστική μέρα δεν θα πάει τόσο εύκολα! Διαβάστε περισσότερα για οικογενειακές αποδράσεις Σαββατοκύριακου.
Περιπετειώδης Κάτι: Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό αυτό το Σαββατοκύριακο, να πάτε για ένα περιπετειώδες άθλημα. Τι το άθλημα πρέπει να είναι, εξαρτάται από τα χόμπι και την επιλογή σας. Αν είστε λάτρης βουνού, αναρρίχηση σε βράχο ή ένα ταξίδι από τα πιο απόκρημνο βουνό είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Αν είστε λάτρης της θάλασσας, όπως εγώ, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από καταδύσεις! Τι μπορεί να κάνει freaks νερό όπως και εμείς πιο ευτυχισμένοι από ό, τι μια βουτιά στα βαθιά στρώματα της θάλασσας, βλέποντας το εξωτικό, γραφικό υποθαλάσσιο τοπίο! Και αν δεν σας αρέσει ένα από αυτά τα αθλήματα, θα μπορούσατε απλά να πάτε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, το αίσθημα του πέφτουν από τον ουρανό ήπια, είναι βέβαιο ότι θα είναι μια εμπειρία ζωής! Αυτή είναι μία από τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου διασκέδασης για τα κορίτσια και τα αγόρια που είναι πάντα λαχτάρα να κάνω κάτι διαφορετικό! Διαβάστε περισσότερα για σκι διακοπές.
Αυτές ήταν μερικές από τις ιδέες διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο αποδράσεις. Μπορείτε επίσης να αναφερθεί σε οικογενειακές διακοπές για περισσότερες ιδέες. Έτσι τώρα που έχετε τόσες πολλές επιλογές σε προσφορών σας, ξεχάστε όλες τις εντάσεις σας και ετοιμαστείτε για μια Joyride! Διασκεδάστε!