Σπιτική προσώπου μάσκες

Καθημερινά, οι άνθρωποι επισκέπτονται τα σαλόνια και ιαματικές πηγές για να πάρει τέλεια περιποίηση του δέρματος για τον εαυτό τους. Έχουμε δαπανήσει εκατοντάδες δολάρια σε δαπανηρά κρέμες, λοσιόν, και μάσκες, αλλά μερικές φορές δεν είναι πλήρως ικανοποιημένοι. Έχετε δοκιμάσει ποτέ οποιεσδήποτε λύσεις σας στο σπίτι για να τη φυσική φροντίδα δέρματος; Εδώ είναι πώς να κάνει σπιτικό μάσκες προσώπου με συστατικά που διατίθενται στο ντουλάπι σας.
Σπιτική προσώπου μάσκες για την ξηρή επιδερμίδα? Σπιτική του προσώπου μάσκες για το ξηρό δέρμα καταπολεμά τις σκληρές συνθήκες του χειμώνα και βλαβερές ακτίνες UV. Τρέφει, επίσης, το δέρμα, έχει αντιγηραντική δράση, και συσφίγγει τους πόρους. Θα χρειαστείτε:? 1 ώριμη μπανάνα? 1 αυγό? 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι? 3 κουταλιές της σούπας αλεύρι βρώμης? Η μπανάνα και των αυγών, είναι τα κύρια συστατικά αυτής της μάσκας, οπότε ας το ονομάσουμε αυτό μια μπανάνα / ασπράδι μάσκα προσώπου. Peel μία μπανάνα (ώριμα, όπως κάνει το υγρό μάσκα αρκετά για να εφαρμόσει στο δέρμα) και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Smash της μπανάνας, με τη βοήθεια ενός καθαρού πιρούνι σε μια επίπεδη επιφάνεια. Πάρτε ένα άλλο μικρό μπολ, κρακ το αυγό, και εξάγετε το ασπράδι μόνο. Τώρα προσθέστε την πάστα για τις μπανάνες στο ασπράδι αυγού και ανακατεύουμε σωστά. Βάλτε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και ανακατεύουμε ξανά. Σιγά-σιγά, προσθέτουμε το πλιγούρι βρώμης εξασφαλίζοντας τη μάσκα δεν παίρνει πολύ παχύ. Κρατήστε ανάδευση, μέχρι το πλιγούρι σπόροι είναι ομαλή στο μίγμα. Για να εφαρμόσετε αυτήν τη μάσκα, να λάβει μια καθαρή βούρτσα ίδρυμα? Ισχύει τόσο μάσκα όπως μπορείτε επάνω στο δέρμα σας. Κρατήστε το για 20-25 λεπτά, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στεγνώστε με μια καθαρή βαμβακερή πετσέτα. Αποθηκεύστε τη μάσκα απομείνει στο ψυγείο. Η μάσκα έχει μια διάρκεια ζωής 2 με 3 ημέρες, οπότε αν έχετε κάποια υπολείμματα, μπορεί να ισχύουν κάθε μέρα για 3 ημέρες. Διαβάστε περισσότερα για σπιτικό περιποιήσεις προσώπου.
Σπιτική προσώπου μάσκες για την ακμή? Πολλοί από μας βασανίζονται από την ακμή και το δέρμα κηλίδες. Να βοηθήσει να ελαττώσει τα σημάδια και να μειώσει τη φλεγμονή, δοκιμάστε αυτό το γιαούρτι / μέλι σπιτικό του προσώπου μάσκες για την ακμή. Δέστε τα μαλλιά σας έτσι δεν χαλαρά σκέλη πέσει στο πρόσωπό σας. Θα χρειαστείτε:? 1 κουταλάκι του γλυκού αγνό μέλι? 1 κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι? ½ κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο? Κάθε σπιτικό προσώπου συνταγή μάσκα που κατασκευάζεται από μέλι και γιαούρτι είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και με τάση ακμής επιδερμίδας, καθώς και. Ανακατέψτε όλα τα υλικά σωστά και μασάζ στο πρόσωπό σας. Αφήστε το για 15 λεπτά, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στεγνώστε με μια καθαρή βαμβακερή πετσέτα. αισθανθούν ανανεωμένοι Σπιτική του προσώπου μάσκες για την ακμή θα κάνουν το δέρμα σας. Εφαρμόστε τη μάσκα πριν πάτε για ύπνο κάθε βράδυ. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να κάνει σπιτικό ακμή μάσκες.
Σπιτική προσώπου μάσκες για σπυράκια? Βασικά, ένα σπυράκι είναι ρύπος και το πετρέλαιο φραγμένο στους πόρους, τα οποία έχουν οξειδωθεί και μαυρίσει. Ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να κρατήσει τους πόρους σας όμορφο και καθαρό είναι να είναι σε μια σύνταγμα καθαρισμού για την απολέπιση του δέρματος με φυσικό τρόπο. Αλλά εάν πάσχετε από τα ανεπιθύμητα σπυράκια, το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσει τα μαύρα στίγματα ίδια. Εδώ είναι το πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από τα σπυράκια εύκολα. Θα χρειαστείτε:? 4 κουταλιές της σούπας γιαούρτι? 2 κουταλιές της σούπας σκόνη φλούδα πορτοκαλιού? Αναμίξτε τόσο τα συστατικά σωστά και να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο. Τρίψτε απαλά τη μάσκα σε μια κυκλική κίνηση για περίπου 5 λεπτά. Ξεπλύνετε με κρύο νερό και στεγνώστε με ένα καθαρό βαμβακερό πανί. Κάθε σπιτικό του προσώπου μάσκες για τα σπυράκια διαρκεί περίπου 2 εβδομάδες για να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Διαβάστε περισσότερα για το πώς να κάνει μάσκα προσώπου στο σπίτι.
Κανείς δεν θέλει να έχει σκόνη, λάδια, και το υπερβολικό μακιγιάζ αριστερά στο δέρμα τους. Αυτός είναι ο λόγος τακτικός καθαρισμός είναι σημαντικός, δεδομένου ότι αντλεί από τις ακαθαρσίες στο δέρμα μας για να το προστατεύσει από την ακμή και τα σπυράκια. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για ένα θρεπτικό εβδομαδιαία σύνταγμα ομορφιάς:? Πλένετε το πρόσωπό σας σωστά και να προετοιμάσει προσώπου ατμόπλοιο σας. Αν δεν έχετε, μπορείτε να το αντικαταστήσει με ένα μπολ με ατμό νερού. ? Μόλις είναι βρασμένα, τοποθετήστε το κεφάλι σας πάνω από το του προσώπου ατμόπλοιο και αφήστε το να καθαρίσετε βαθιά το δέρμα σας. Αυτό το σύστημα καθαρισμού ανοίγει τους πόρους σας, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, και επιτρέπει την καλή κυκλοφορία του αίματος. ? Να 15-20 λεπτά βράσιμο στον ατμό και κτυπήσετε ελαφρά το πρόσωπό σας ξηρό. Μπορείτε να εφαρμόσετε μια ενυδατική μάσκα δικαιώματος μετά το βράσιμο στον ατμό και χρησιμοποιήστε ένα απολέπισης βούρτσα για να απαλλαγούμε από το πρόσωπό σας από την υπερβολική λιπαρότητα και η ρύπανση. Διαβάστε περισσότερα για την περιποίηση προσώπου δέρματος. ? Σκουπίστε με μια καθαρή πετσέτα και εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα σε όλο το δέρμα, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος σας. ? Αυτές οι σπιτικές συνταγές του προσώπου μάσκες εργασίας ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας. Διακόψτε τη χρήση εάν αισθανθείτε οποιαδήποτε προβλήματα με οποιαδήποτε από τις σπιτικές μάσκες προσώπου.