Επανασυρμάτωση ένα σπίτι

Επανασυρμάτωση ένα σπίτι είναι μέρος του σπιτιού και αναδιαμόρφωση είναι αναγκαία για τα σπίτια που είναι μεγαλύτερα από 25-30 χρόνια. Σπίτι επανασυρμάτωση μπορεί να είναι ένα επείγον σχέδιο, εάν η κατάσταση της υπάρχουσας καλωδίωσης είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να σκεφτεί καλωδίωση του σπιτιού. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να επιλέξουν την ολοκληρωτική αλλαγή στην οικιακή καλωδίωση για λόγους ασφαλείας. Ενώ μερικοί μπορεί να θέλουν να αλλάξουν την καλωδίωση δεδομένου ότι το προηγούμενο σύστημα καλωδίωσης ήταν αρκετά ντεμοντέ με λιγότερο λειτουργίες για την εξυπηρέτηση. Πριν γνωρίζοντας περισσότερα για τη διαδικασία της καλωδίωση σε ένα σπίτι, ας ρίξουμε μια ματιά στις αιτίες που μπορούν να οδηγήσουν σε επανασυρμάτωση ένα σπίτι.
Πότε να ReWire ένα σπίτι;
Πότε θα πρέπει να σκεφτώ επανασυρμάτωση σπίτι μου; Αυτό είναι μια πολύ κοινή ερώτηση από τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Λοιπόν, μπορεί να υπάρχουν πολλά σημάδια που μπορούν να σας δείχνουν για επανασυρμάτωση το σπίτι σας και δίνεται παρακάτω κατάλογος αυτών των σεναρίων που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη για επανασυρμάτωση ένα σπίτι. ? Δεν υπάρχει γείωση παρόντες στα σημεία εξουσίας. ? Η ηλεκτρική τρεμοπαίζει πηγές φωτός για τη χρήση ορισμένων βαρέων οικιακές συσκευές. ? Old fashioned καλώδια που συνήθως καλύπτονται με μαύρο καουτσούκ. (Μια τέτοια καλώδια χρησιμοποιήθηκαν 40 χρόνια πριν.) ? Υπερθέρμανση σημεία πρίζες-. ? Old fashioned πίνακες ασφαλειών και ενιαία πρίζες. ? Ρευματοδότες του τύπου pin γύρο. ? Ένα κιβώτιο ασφαλειών με ξύλινη πλάτη, χυτά διακόπτες σιδήρου, ή ένα μίγμα τυχαίο των ασφαλειών. ? Ένα κιβώτιο ασφαλειών που δεν ετικέτα κύκλωμα. ? Απώλεια ισχύος σε σύντομα χρονικά διαστήματα σχετικά με τη χρήση πολλών συσκευών σε μια στιγμή. ? Απροστάτευτο καλωδίωση που κρέμεται στον πίνακα πάτωμα. ? Η ασφάλεια διακόπτης ταξίδια συχνά. (Το σήμα αυτό είναι κοινή στα παλαιότερα σπίτια.) ? Συνιστάται πριν κάνετε την τελική απόφασή σας επανασυρμάτωση το σπίτι σας, πρέπει να συμβουλευτείτε μια φορά έναν ηλεκτρολόγο. Ο ηλεκτρολόγος θα κάνει μια έρευνα της καλωδίωσης στο σπίτι σας και θα σας προτείνουμε για το έργο που απαιτείται για επανασυρμάτωση. Διαβάστε περισσότερα για την εγχώρια βελτίωση.
Ηλεκτρικές επανασυρμάτωση ένα σπίτι
Μπορείτε να ξανακάνετε ηλεκτρική εγκατάσταση στο σπίτι σας μόνοι σας ή να μισθώσετε έναν επαγγελματία ηλεκτρολόγο. Αλλά, είναι πάντα συνετό να προσλάβουν έναν ηλεκτρολόγο για τις θέσεις αυτές οφείλονται σε θέματα ασφάλειας. Επανασυρμάτωση του σπιτιού από τον εαυτό σας δεν είναι τόσο εύκολο και μπορεί να καταλήξετε σε ένα φιάσκο, αν δεν λάβει τις κατάλληλες προφυλάξεις. Θυμηθείτε ηλεκτρική ενέργεια δεν είναι ένα παιχνίδι για να παίξει με! Ο χρόνος και το κόστος της επανασυρμάτωση ενός σπιτιού εξαρτάται από το μέγεθος του σπιτιού, η διάταξη των κυκλωμάτων και τον αριθμό των σημείων πώλησης ηλεκτρικών. Πλήρης αλλαγή στο σύστημα καλωδίωσης μπορεί να καταναλώσει πολύ χρόνο και χρήμα, ανάλογα με το είδος του παλαιού συστήματος καλωδίωσης. Υπάρχουν δύο τρόποι καλωδίωσης ένα σπίτι, μία είναι η χρήση των συγκεκαλυμμένων συρμάτων πάνω από τις επιφάνειες τοίχων και οροφής και τα άλλα είναι καλωδίωση που περνάει μέσα σε αυτές τις επιφάνειες. Η δεύτερη μέθοδος απαιτεί το σπάσιμο και την εκ νέου επίχρισμα στην επιφάνεια, ενώ επανασυρμάτωση. Έτσι, θα πρέπει να αποφασίσουν το είδος της νέας καλωδίωσης που θέλετε.
Αν θέλετε να εγκαταστήσετε μια εντελώς νέα καλωδίωση, θα απαιτήσει κάποιο προγραμματισμό. Κιμωλία έξω οι θέσεις των νέων αγορών και τις τροποποιήσεις που επιθυμείτε στο παλιό καλωδίωση σας. Αυτό θα βοηθήσει τον ηλεκτρολόγο να σας παρέχουμε τις εκτιμήσεις του στο σχέδιο. Θα πρέπει να ελέγξετε το τοπικό κωδικό για να ανακαλύψει τους νόμους και τους περιορισμούς που συνδέονται με επανασυρμάτωση. Ασφάλεια, εύκολη πρόσβαση και αποτελεσματική χρήση της ενέργειας είναι μερικά από τα σημαντικά ζητήματα για επανασυρμάτωση ένα σπίτι. Επανασυρμάτωση ενός σπιτιού είναι μια ακατάστατη εργασία και ως εκ τούτου, συνιστάται να ζητήσει από τον ηλεκτρολόγο για να επανακαλωδίωναν σπίτι σας, όταν είστε σε διακοπές. Σπίτι επανασυρμάτωση μπορεί να πάρει μέχρι 3 έως 10 ημέρες ανάλογα επάνω με τις απαιτήσεις και την κατάσταση του παλαιού συστήματος καλωδίωσης. Πλήρης καλωδίωση του σπιτιού μπορεί να πάρει ακόμη περισσότερο χρόνο. Διαβάστε περισσότερα για την ηλεκτρική ασφάλεια.
Επανασυρμάτωση ένα σπίτι μπορεί να φανεί να είναι μια πολύ ερεθιστικό διαδικασία, δεδομένου ότι δεν θα είστε σε θέση να χρησιμοποιούν τις συσκευές για λίγες μέρες, θα πρέπει να μετακινήσετε τα έπιπλα και θα πρέπει να καθαρίσετε όλα τα χάλια στο τέλος. Όμως, τελικά είναι μια ανησυχία για την ασφάλεια της οικογένειάς σας και το αξίζει. Επιπλέον, εάν σκέφτεστε να πωλήσετε το σπίτι σας στο μέλλον, δεν θα πάρετε κανέναν πελάτη εάν το σπίτι σας έχει κακή καλωδίωση. Happy Home Κάνοντας!