Πουέρτο Ρίκο Τατουάζ

Παρά το γεγονός ότι ένα μικρό κομμάτι γης, το Πουέρτο Ρίκο είναι μια όμορφη γη και έχει άφθονο λόγους για να κρατήσει υπερηφάνεια Ricans Puerto καρδιές. Πουέρτο Ρίκο ήταν σε μια κυριαρχία των μεγαλύτερων παγκόσμιων δυνάμεων και του Πουέρτο Ricans έχουν αγωνιστεί μέσα στους αιώνες για να κρατήσει το δικό τους πολιτισμό αναπόσπαστο. Puerto Ricans αγάπη για να πάρετε το σώμα τους και εμποτισμένα με τον αθλητισμό Πουέρτο Ρίκο τατουάζ να εκφράσουν αγάπη, υπερηφάνεια και σεβασμό στην κληρονομιά τους. Έτσι, επιτρέψτε μου να σας δώσει ιδέες για σχέδια του Πουέρτο Ρίκο τατουάζ.
Πουέρτο Ρίκο σημαία Tattoo? Η σημαία του Πουέρτο Ρίκο είναι ένα σύμβολο της τεράστια υπερηφάνεια και το πιο δημοφιλές σχέδιο στο Πουέρτο Ρίκο τατουάζ. Το Πουέρτο Ρίκο σημαία διαθέτει τρεις κόκκινες ρίγες, δύο λευκές ρίγες, ένα μπλε τρίγωνο και ένα λευκό αστέρι. Το κόκκινο λωρίδες αντιπροσωπεύουν το αίμα απόπτωση που πραγματοποιήθηκαν με τους τρεις κλάδους της δημοκρατικής διακυβέρνησης. Οι δύο άσπρες ρίγες είναι σύμβολα της ελευθερίας και της ελευθερίας. Το μπλε τρίγωνο συμβολίζει την κυβέρνηση του Πουέρτο Ρίκο και το λευκό αστέρι συμβολίζει την κατάσταση της Κοινοπολιτείας ότι το Πόρτο Ρίκο που αποκτήθηκε το 1952. Να πάρει εμποτισμένα με μια εικόνα αυτής της σημαίας θα είναι μία από τις μεγαλύτερες traditional Πουέρτο Ρίκο τατουάζ που θα αντιπροσωπεύουν τις ρίζες σου και την περηφάνια που κρατάτε είναι ένα Πουέρτο Ρίκο. Μπορεί να θέλετε να διαβάζετε ενδιαφέροντα στοιχεία για Πουέρτο Ρίκο.
Εθνόσημο Tattoo? Ένα από τα πιο πατριωτικά και κομψό Πουέρτο Ρίκο τατουάζ είναι το έμβλημα τατουάζ. Μοιάζει με μια κονκάρδα με πράσινο χρώμα κυριαρχεί το φόντο του. Αυτό το χρώμα χρησιμοποιήθηκε κατά την έναρξη της χριστιανικής εποχής, ως αναφορά στην Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, ως ένδειξη της βλάστησης, όταν θα κηρύξει στην άγονη γη και την ζούγκλα της Ιουδαίας. Έχει επίσης το βιβλίο της Αποκάλυψης στην οποία ένα άσπρο αρνί κάθεται κατέχει τις επτά σφραγίδες της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη του Αποστόλου. This αρνιού είναι ένα σύμβολο της αγνότητας που αναφέρονται στη Αμνός του Θεού η Agnus dei, αναγνωρίζονται ως Ιησούς Χριστός. Υπάρχει επίσης μια λευκή σημαία με τον κόκκινο σταυρό που κρατά το αρνί. Αυτό το κόκκινο σταυρό είναι ο Σταυρός της Ιερουσαλήμ που κάποτε χρησιμοποιήθηκαν από τους μονάρχες, με σκοπό την εκδίωξη των μη χριστιανών από την ισπανική χερσόνησο.
Το χείλος του εθνόσημο καλύπτεται από 16 σύμβολα, εκ των οποίων 4 σύμβολα τα κάστρα που σημαίνει και το Βασίλειο της Καστίλης, 4 λιοντάρια συμβολίζει το Βασίλειο του Λεόν, και οι δύο τα σύμβολα του λιοντάρια και κάστρα σημαίνει την ενότητα των δύο βασίλεια. Άλλα σύμβολα περιλαμβάνουν 4 σημαίες, και 4 σταυροί της Ιερουσαλήμ, η οποία θεωρούνται σύμβολα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή. Η κορυφή του εθνόσημο έχει ένα στέμμα που συμβολίζει την Royalty ο οποίος κυρώθηκε ασπίδας αυτής. Στα δεξιά του είναι το γράμμα F και αριστερά της είναι η letterY. Ένα F που είναι για Φερνάντο και σε Y για Ysabel, που ήταν ο βασιλιάς και η βασίλισσα του ισπανικού αυτοκρατορίας όταν Πουέρτο Ρίκο ανακαλύφθηκε. Η εικόνα της βέλη και πηνίο συμβολίζουν ιδεογράμματα για το αρχικά των καθολικών Βασιλέων, F και Γ. Υπάρχει μια επιγραφή που διαβάζει, Johannes EST ονοματολογία EJUS ή Χουάν (John) είναι το όνομά του, αφού το Πουέρτο Ρίκο ονομαζόταν αρχικά San Juan ( Ο Άγιος Ιωάννης), που είναι το όνομα της πόλης σήμερα κεφαλαίου της. Το εθνόσημο τατουάζ θεωρείται μια από τις πιο σημαντικές τατουάζ στον κόσμο.
Συνοπτική περιγραφή του ομόσπονδου κράτους του Πουέρτο Ρίκο? Αυτό είναι ένα από τα πιο μοναδικά Πουέρτο Ρίκο τατουάζ και αντιπροσωπεύει το γεωγραφικό περίγραμμα του Πουέρτο Ρίκο. Αυτό το σχέδιο τατουάζ μπορεί να είναι εμποτισμένες με μελάνη καλά στην πλάτη και τη μέση περιοχές. Μια ωραία ιδέα θα ήταν προσθέτοντας μερικές διακόσμηση σε αυτό το σχέδιο με διατύπωση σε ορισμένα σημεία. Ευρέως, τατουάζ μελανιού από τους εραστές με το I (σύμβολο της καρδιάς), Πουέρτο Ρίκο. Μπορείτε επίσης να πάτε με την πλήρωση της περίγραμμα με Πουέρτο Ρίκο σημαία ή απλώς σημάδι πατρίδα σας με ένα αστέρι και το όνομά του.
Πουέρτο Ρίκο Celebrity Τατουάζ? Πουέρτο Ρίκο διασημότητες έχουν εμπνεύσει μια σειρά εραστών τατουάζ για σχέδια τατουάζ μετά τα ονόματά τους. Διασημότητες όπως Ricky Martin, η ποπ μουσική εικονίδιο δημιούργησε σχέδια τατουάζ having διατυπώσεις από το τραγούδι του, Loca για παράδειγμα. Roselyn Sanchez, η ηθοποιός, τραγουδίστρια και μοντέλο, και πανέμορφο πρόσωπό της έχει εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους να πάρουν τατουάζ το πορτρέτο της στους οργανισμούς τους. Διαβάστε διάσημου Puerto Ricans για περισσότερες ιδέες των τατουάζ διασημότητα Πουέρτο Ρίκο.
Θρησκευτικά τατουάζ? Ένας μεγάλος πληθυσμός του Πουέρτο Ρίκο είναι καθολικοί στο θρήσκευμα. Έτσι, τα σύμβολα του Χριστιανισμού, όπως σταυρό τατουάζ, τατουάζ και προσευχητάρι ιερό τατουάζ καρδιά είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς θρησκευτικές Πουέρτο Ρίκο τατουάζ. Περισσότερα για τα σχέδια τατουάζ καρδιά.Θρησκευτικά τατουάζ και Celtic τατουάζ κάνουν τα μεγάλα Πουέρτο Ρίκο τατουάζ για τα κορίτσια. Παρ 'όλα αυτά, άλλες θρησκείες, όπως Santeria and Palo Mayombe είναι επίσης μεγάλες πηγές της αρχικής θρησκευτικών Πουέρτο Ρίκο σχέδια τατουάζ.
Τατουάζ Gang? Οι συμμορίες στον αθλητισμό Πουέρτο Ρίκο δικό του σχεδιασμό τατουάζ τους. Ένα από τα πιο διαβόητη συμμορίες του Πουέρτο Ρίκο είναι Νέτα και τον αθλητισμό ένα τατουάζ με μια καρδιά που διαπέρασε από δύο Πουέρτο Ρίκο σημαίες που διαπερνά την καρδιά. Περιλαμβάνει επίσης ένα δεξί χέρι συγκρατημένη, εξαιτίας των χειροπέδες που διασχίζουν το δείκτη του και το μεσαίο δάκτυλο. Διαβάστε σχετικά:? Σημεία Gang και Σύμβολα? Gangsta Τατουάζ? Coqui Frog τατουάζ? Coqui είναι ένα βάτραχο δέντρο που είναι εγγενής στη γη του Πουέρτο Ρίκο. Σήμερα, θεωρείται ως είδος υπό εξαφάνιση των βατράχων και ως εκ τούτου εκτιμάται πολύ περισσότερο από αυτό που ήταν προηγουμένως. Αυτό το αξιολάτρευτο μικροσκοπικό πλάσμα δεν είναι ένα επίσημο σύμβολο του Πουέρτο Ρίκο, αλλά έχει κάνει η ίδια μια δημοφιλής Ρίκα Puerto σχεδιασμό τατουάζ. The coqui τατουάζ βάτραχος είναι ένα από τα πιο αξιόλογα σχέδια του Πουέρτο Ρίκο τέχνη τατουάζ.
Του αθλητισμού, ένα Ρίκα Puerto Tattoo Αθλητισμού!? Πουέρτο Ricans είναι λάτρεις του αθλητισμού και οι οπαδοί σπορ τατουάζ λάτρεις πάρα πολύ. Ένα αγαπημένο λογότυπο της ομάδας, ή ένα πορτρέτο του αγαπημένου Πουέρτο Ρίκο αθλητή, θα κάνουν τα μεγάλα σχέδια τατουάζ. Τα σχέδια τατουάζ αθλητισμό φαίνονται καλύτερα στους ώμους και τους βραχίονες, καθώς αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για τατουάζ αθλητισμό. Περισσότερα για τατουάζ αντιβράχιο. Ο αθλητισμός εικόνες όπως Κάρλος Αρόγιο το αστέρι μπάσκετ NBA και το πιο επιτυχημένο Πουέρτο Ρίκο αθλητής βρίσκονται περισσότερο σε χέρια και τους ώμους των εραστών του αθλητισμού σε σχέση με το πραγματικό! Το αστέρι του μπέιζμπολ, Roberto Clemente και ο Muhammad το Πουέρτο Ρίκο, Αλί - Hector Camacho είναι τα μεγαλύτερα αστέρια αθλήματα που η γη του Πουέρτο Ρίκο γέννησε! Μπορείτε να πάρετε μια δερματοστιξία πορτρέτο ενός από αυτά τα αστέρια. Μια άλλη περιζήτητα τατουάζ σχεδιασμού στον κόσμο του αθλητισμού είναι το λογότυπο της ομάδας της διάσημης ομάδας ποδοσφαίρου, Puerto Rico Islanders, η οποία είναι μια ασπίδα με το όνομα της ομάδας, μια μπάλα ποδοσφαίρου και η σημαία του Πουέρτο Ρίκο. Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε σχετικά με:? Tattoo Φροντίδα Οδηγίες? Tattoo Φροντίδα μετά το? Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή Πουέρτο Ρίκο τατουάζ. Αν σκέφτεστε να πάρετε ένα, Θα ήθελα να συστήσω να πάρει ένα από αυθεντική Πουέρτο Ρίκο καλλιτέχνης τατουάζ. Βεβαιωθείτε ότι είναι πιστοποιημένο καλλιτέχνης τατουάζ. Επιλέξτε με σύνεση από τις παραπάνω επιλογές του Πουέρτο Ρίκο τατουάζ και να επιλέξετε αυτή που αντανακλά την προσωπικότητά σας. Αυτό είναι που υπογράφει και ως Ricans Πουέρτο θα έλεγα adios Tienen y un dia παλαμίδα!