Κολύμβηση Συντήρηση πισίνας

Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας πισίνας, είστε σίγουρα ένα τυχερό πρόσωπο. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να είναι πιο ξεκούραστη, χαλαρωτικό και ανακουφίζοντας από ό, τι περνούν πολλές ώρες κολύμπι ή να κάθονται γύρω από μια πισίνα. Η χαλάρωση και η ευκολία παίρνει πολλαπλασιάζεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Για να συνεχίσετε να απολαμβάνετε μια τέτοια πολυτέλεια, θα πρέπει να φροντίσετε της πισίνας σας. Θα πρέπει να δοκιμάσετε τα πάντα που μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την καλή κατάσταση της πισίνας σας σε μακροπρόθεσμη βάση. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να γνωρίζετε αυτές τις συμβουλές συντήρησης πισίνας για να γίνει ένα υπεύθυνο ιδιοκτήτη πισίνα. Η παρούσα ιστοσελίδα είναι μια γρήγορη πισίνα εγχειρίδιο συντήρησης. Περάστε από το περιεχόμενό του και να πάρετε κάποια πισίνα κατάρτισης στη συντήρηση.
Κολύμβηση Προβλήματα Πισίνα
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που αλλοιώνουν την ομορφιά της πισίνας και να καταστεί το νερό της πισίνας ακατάλληλα και ανθυγιεινά που θα χρησιμοποιηθεί. Στην πραγματικότητα, αυτοί είναι οι παράγοντες που τείνουν να αυξήσουν το κόστος συντήρησης πισίνας. Ας δούμε έξω γρήγορα ποια είναι αυτά τα προβλήματα πισίνα είναι τα εξής:? Παρουσία φυκών στον τοίχο και το πάτωμα της πισίνας. ? Αλκαλικότητα δεν αντιστοιχούν στη βέλτιστη όριο. ? Ακατάλληλο επίπεδο του σταθεροποιητή. ? Συγκέντρωση ασβέστιο που θα υπερβαίνει το βέλτιστο επίπεδο. ? Εσφαλμένη χρήση της πισίνας φίλτρο. ? Η υπερβολική ανάπτυξη των φυτών ή δένδρων γύρω από την πισίνα. ? Έντονες βροχοπτώσεις που αλλάζουν τη χημεία του νερού της πισίνας. ? Συμβουλές για τη συντήρηση πισίνα
Προστατέψτε Χρώμα νερό στην πισίνα? Πισίνα συντήρηση πισίνας αρχίζει με την προστασία του χρώματος του νερού. Θα πρέπει να προσπαθείτε να αφαιρέσετε τα συντρίμμια από την πισίνα σε καθημερινή βάση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φύλλο καθαρού και μια τρυπητή κουτάλα το χέρι για να αφαιρέσει τα συντρίμμια εγκαταστάθηκαν στην κάτω πλευρά της πισίνας. Το φύλλο καθαρό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην άρση των συντριμμιών, δεδομένου ότι υποδαυλίζει το νερό που κάνει για να έρθει στην επιφάνεια της πισίνας.
Σκότωσε μικρόβια? Επισκεφτείτε ένα κατάστημα πισίνα και να πάρετε τα κατάλληλα χημικά να σκοτώνουν τα βακτήρια και τα φύκη πισίνα. Θα πρέπει να πάρετε τη βοήθεια ενός τεχνικού πισίνα για να ελέγξετε την κατάσταση της πισίνας σας και να σας προτείνει το πόσο συχνά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μικρόβιο θανάτωση χημικές ουσίες. Πρόσθετες συσκευάζονται μικρόβιο θανάτωση υλικά μπορεί να απαιτηθεί μετά από μια καταιγίδα, πολύ ζεστό νερό ή βαρύ φορτίο λουόμενο. Χρησιμοποιήστε ένα algaecide να καταστρέψει ανάπτυξης των φυκιών στο πάτωμα της πισίνας.
Ελέγξτε τα επίπεδα του pH? Το επίπεδο pH του νερού της πισίνας πρέπει να είναι μεταξύ 07.02 - 07.06. Δεν θα πρέπει ούτε να οξέος ούτε τα βασικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, κάθε μεταβολή του pH επίπεδο του νερού θα υποστηρίξει την αναπαραγωγή και την ανάπτυξη κάποιου είδους μικροοργανισμού. Μπορείτε να κρατήσετε έναν έλεγχο σχετικά με το επίπεδο pH του νερού της πισίνας με τη βοήθεια pH λωρίδα δοκιμών. Αν θέλετε, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα κατάστημα πισίνα και να πάρετε την επαγγελματική βοήθεια για το pH δοκιμές επίπεδο. Σε περίπτωση, το επίπεδο pH του νερού ανιχνεύθηκε να είναι πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το pH συν ή πλην για την αποκατάσταση της κανονικής ή επιθυμητά επίπεδα pH.
Χρησιμοποιήστε πισίνα φίλτρου Καθημερινή? Run πισίνα σας φίλτρο καθημερινά. Αυτό είναι απαραίτητο για κολύμπι συντήρηση πισίνας. Ωστόσο, εάν ακόμη και μετά τη χρήση της πισίνας τακτικά το φίλτρο κατά το χρώμα του νερού της πισίνας μετατρέπεται νεφελώδες ή πράσινο, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν τεχνικό πισίνα για την απαραίτητη βοήθεια. Τα βαθύτερα αίτια μπορεί να είναι εσφαλμένα εργασίας ή φθαρμένα πισίνα φίλτρο. Διαβάστε για το πώς να καθαρίσει μια πισίνα φίλτρο.
Καθαρισμό του δαπέδου? Αφαίρεση άδειο καλάθια, ζωντανά ή νεκρά έντομα, αποβουτυρωμένο φύλλα και άλλα συντρίμμια από την επιφάνεια της πισίνας. Στο κάτω μέρος, καθαρίστε την πισίνα πλακιδίων τοίχου ή βινυλίου σε ίσαλο γραμμή. Αυτή η συγκεκριμένη συμβουλή για συντήρηση της πισίνας είναι πολύ σημαντικό να δώσει ένα καθαρό και όμορφο βλέμμα στο νερό της πισίνας και το πάτωμα. Διαβάστε σχετικά:? Πισίνα θαλασσινού νερού χλωριωτές για κολυμβητήριο Συντήρηση? Πισίνα Καθαρίζοντας άκρες? Με τη μετάβαση από το συγκεκριμένο λογαριασμό, πρέπει να έχετε έρθει να ξέρει ότι η συντήρηση πισίνας δεν είναι και τόσο δύσκολο έργο, όπως αυτό που φαίνεται να είναι. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις προτεινόμενες συμβουλές για να διατηρήσετε την πισίνα σας σε καλή και λειτουργήσιμη κατάσταση. Για τυχόν ειδικά ή ασυνήθιστο πρόβλημα, συμβουλευτείτε έναν πισίνα επαγγελματικών ή τοπικών λιανοπωλητή πισίνα.