Πισίνα Ιδέες εξωραϊσμού

Ένα σπίτι με πισίνα, είναι ένα σπίτι που πολλοί θα σκότωναν για. Έτσι, αν το έχεις, έχεις για να το καμαρώνω. Και πώς να το καμαρώνω; Εξωραϊσμός είναι πολύ καλός τρόπος για να καταστεί το κολύμπι στην πισίνα της περιοχής σας φαίνονται γραφικά. Το μόνο που δεν ενισχύει τον τόπο, αλλά προσθέτει στην ομορφιά του εξωτερικού décor σας. Υπάρχουν αναρίθμητες τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο της πισίνας σας. Η φαντασία σας είναι μόνο όριό σας! Τα φυτά, τα ψηφιδωτά, τα μάτια πιασάρικα χρωματικούς συνδυασμούς, ανυψώσεις, καταρράκτες και ο κατάλογος συνεχίζεται και επάνω. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά ζητήματα που πρέπει να κάνετε, ενώ κάνει επάνω χώρο της πισίνας σας. Ας δούμε τι είναι μερικές από τις ιδέες εξωραϊσμού λιμνών που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το σχεδιασμό του τοπίου.
Πισίνα Ιδέες εξωραϊσμού
Πισίνα Φυτά? Θα πρέπει να θέσει σε κάποια σκέψη και προσοχή, ενώ φύτευση φυτών δίπλα στην πισίνα σας. Το πιο σημαντικό που πρέπει να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα διακόσμηση, ενώ εξωραϊσμό της περιοχής σας στην πισίνα. Αν θέλετε την περιοχή για να δείτε εξαίσια, πρέπει να είναι εύκολο να διατηρηθεί πάρα πολύ. Αποφύγετε τα φυτά φύτευση, η οποία ρίξει πολλά φύλλα. Αυτό θα κάνει τη λίμνη σας βρώμικα. Αν ψάχνετε για το χρώμα, δοκιμάστε γλάστρες με φυτά, όπως ζίννια, φοίνικες και άλλα μικρά ανθίζοντας φυτά εσωτερικού χώρου. Αυτό θα ενισχύσει την αισθητική και να φανεί πάρα πολύ πολύχρωμο.
Πισίνα Έπιπλα? Επειδή είστε τοποθέτηση επίπλων κοντά στο νερό, πρέπει να είναι φιλική προς το νερό. Αυτό αποτελεί σαφή ένδειξη ότι θα πρέπει να κατευθύνουν μακριά από τα ξύλινα έπιπλα γύρω από την πισίνα. Πλαστικά, μπαμπού ή ζαχαροκάλαμο επίπλων που είναι λογικό (χρήματα σοφός) και εύκολο στη συντήρηση είναι τέλεια για τα έπιπλα δίπλα στην πισίνα. Ενώ είστε πειραματίζονται με τις ιδέες εξωραϊσμού κατωφλιών πισίνα, θα πρέπει να εξετάσει την τοποθέτηση των επίπλων. Μπορεί να φαίνεται ασήμαντο, αλλά είναι λίγο πολύ τους λογαριασμούς για την ομορφιά της περιοχής. Τα μαξιλάρια, κεριά, κηροπήγια και λινά να συγχαρώ τον περιβάλλοντα χώρο. Stark αντιθέσεις είναι φανταχτερά και φανταχτερός, για αυτό παρακαλώ να απέχουν. Τοποθετήστε τα έπιπλα που επιτρέπει στους επισκέπτες σας να συμμετάσχει σε συνομιλίες και να απολαύσουν το θέαμα ενός καθαρού μπλε πισίνα.
Πισίνα Canopy? If πισίνα σας είναι σε μια ανοιχτή περιοχή, τότε σίγουρα πρέπει να το καλύψει. Το κόστος και η προσπάθεια καθαρισμού της πισίνας είναι πάρα πολύ να την αφήσετε ανοικτή. Πηγαίνετε για μια πιο σκοτεινή θόλος, όπως το πράσινο ή σκούρο μπλέ, προσθέτει ακριβώς τη δροσιά γύρω από το σώμα του νερού. Ο θόλος θα εξασφαλίσει ότι όλα τα φυτά της υπαίθρου σας είναι ασφαλής από την τραχύτητα του φωτός του ήλιου επίσης. Επιπλέον, μια απλή θόλων σκηνή θα διασώσουμε καλόγουστα γίνει μέχρι διακόσμηση σας από τις κακές καιρικές συνθήκες.
Πισίνα Ξιφασκία? Πισίνα περίφραξη είναι πολύ σημαντικό μέρος των ιδεών πισίνα εξωραϊσμού σχεδιασμού. Having πάρτι δίπλα στην πισίνα είναι εξαιρετική διασκέδαση, αλλά έναν φράκτη, θα καταστούν ασφαλέστερες πάρα πολύ. Μια πύλη πισίνα ή ένα φράχτη θα αποτρέψει τους επισκέπτες πολύ κέφι και υπερκινητικά παιδιά από επικίνδυνες ατυχίες. Υπάρχουν διάφοροι τύποι των περιφράξεων πισίνας. Επιλέξτε ένα φανταχτερό φράκτη που ταιριάζει διακόσμηση πισίνας σας.
Πισίνα Φωτισμός? Μια από τις παραπάνω ιδέες εξωραϊσμού έδαφος πισίνα, ο φωτισμός έχεις να αμυδρό. Χαμηλή τάση ή φώτα dim φώτα, δημιουργούν ένα χαλαρωτικό αποτέλεσμα στο μάτι. Δίπλα λαμπτήρες στο μονοπάτι και στο τέλος της λίμνης θα δημιουργήσει ένα θεαματικό αποτέλεσμα στο χώρο της πισίνας. Διαβάστε περισσότερα για το φωτισμό του τοπίου.
Άλλα από τα φυτά, θάμνους και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά πετρώματα. Να το προσθέσετε στη φυσική ομορφιά και προσθέτουμε μια ακμή με την αισθητική. Μια εσωτερική καταρράκτη, με την υπέροχη ήχο γάργαρο του νερού θα παρέχει την τόσο αναγκαία ξεκούραση καθώς θα κάθεστε δίπλα στην πισίνα μετά από μια μακρά δύσκολη μέρα. Παρόλο που εργάζονται στις ιδέες εξωραϊσμού πισίνα, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει την ασφάλεια του νερού και της υγιεινής όσον αφορά την προτεραιότητα.