Κατανόηση Άνδρες σε σχέσεις

Κατανόηση των ανδρών στις σχέσεις, αν και πολλές ανύπαντρες γυναίκες θα διαφωνήσουν, είναι ήσυχο απλό. Ο λόγος είναι ότι οι άνδρες, σε αντίθεση με τις γυναίκες, είναι πολύ απλά πλάσματα. Έχουν απλές ανάγκες, τις επιθυμίες και δεν είναι ανοικτά συναισθηματική, όπως οι γυναίκες. Ακόμα, πολλές γυναίκες βρίσκονται σε μια κατάσταση όπου θα πάρετε ποτέ μια κλήση, μετά την πρώτη ημερομηνία ή όταν έχουν τεθεί σε μια σειρά από σπασμένα σχέσεις, ή όταν έχουν αντικείμενο ντάμπινγκ από τους άνδρες χωρίς καμία προειδοποίηση ή σε περίπτωση που μείνει γυναικών σε μακροχρόνιες σχέσεις να αναμείνει την πρόταση γάμου, η οποία ποτέ δεν έρχεται ο τρόπος τους. Αν εσείς είναι μια γυναίκα, η οποία έχει αντιμετωπίσει μια γνώριμη κατάσταση και θέλετε να μάθετε μερικές μαγικές συμβουλές σχετικά με την κατανόηση των ανδρών στις σχέσεις, στη συνέχεια κάτω είναι κάτι αυτό που ψάχνετε. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις συμβουλές σχέσης για τις γυναίκες.
Συμβουλές για το πώς να καταλάβετε Ανδρών καλύτερη? Είναι η ανθρώπινη φύση, ότι θέλουμε πάντα τα πράγματα που δεν έχουμε. Και μόλις τα έχουμε, η επιθυμία μας εξασθενίζει μακριά. Οι άνδρες έχουν λίγο πολύ το ίδιο. Εάν κατά την πρώτη ημερομηνία η ίδια, μια γυναίκα που ζει σαν κάποιος, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε έναν άνδρα, είτε συναισθηματικά ή σωματικά, ο άνθρωπος δεν μπορεί να φαντάζονται για τη γυναίκα πια. Λοιπόν, μια χρήσιμη συμβουλή για όλες τις ανύπαντρες γυναίκες είναι να παραμείνει ένα μυστήριο για τον άνθρωπο, τουλάχιστον στις αρχικές φάσεις της σχέσης. Είναι μια κακή ιδέα να πει ένας άνθρωπος πόσο τρελός είσαι γι 'αυτόν ή πόσο τον θέλω. Αφήστε τον να ομολογήσει τα αισθήματά του για εσάς αρχικά, να είναι ελαφρώς αποσπαστούν και να του δώσει την ευκαιρία να μου λείπεις. Μόλις κάνει την πρώτη κίνηση, μπορείτε να του πείτε ό, τι θέλετε.
Οι άνδρες αρέσουν οι προκλήσεις στη ζωή και αγάπη για να «κυνηγήσει» μετά από μια γυναίκα. Γιατί λοιπόν να αρνηθεί να τον διασκέδαση του; Είναι ελαφρώς απρόβλεπτο, πότε-πότε. Να μην συμφωνώ πάντα με τα λεγόμενά του. Έχετε τις δικές σας απόψεις στη ζωή. Να είστε πολύ σαφής σχετικά με τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας και να μην τους βλέπουν, ακόμα και αν ο άνδρας σας ζητάει να. Μια σύγχρονη, δυναμική και προκλητική γυναίκα είναι πολύ πιο ελκυστικό σε έναν άνδρα από μια γυναίκα που είναι πάντοτε σύμφωνα με τις επιθυμίες του άνδρα της.
Οι άνδρες δεν αρέσουν οι γυναίκες που προσκολλώνται σε αυτά. Μια γυναίκα που κάνει τεράστιες συναισθηματικές απαιτήσεις από τον άνδρα, που συνεχώς αναζητά την προσοχή του και ο οποίος είναι πάντα προσπαθεί να τον παρακαλώ, είναι η κινητήρια δύναμη τον πραγματικά μακριά. Έτσι, όλες οι γυναίκες που είναι πρόθυμοι για την κατανόηση των ανδρών στις σχέσεις, πρέπει να γνωρίζετε ότι ποτέ δεν ήχο απεγνωσμένα σε έναν άνθρωπο, δεδομένου ότι είναι υποχρεωμένη να τον απενεργοποιήσετε. Όσο περισσότερο μια εμμένει γυναίκα σε έναν άνδρα, τόσο περισσότερο θα προσπαθήσει να αποστασιοποιηθεί από αυτήν.
Διαβάστε περισσότερα για:? Τι άνδρες θέλουν από τις γυναίκες? Πώς να τον κάνει να πέσω ερωτευμένος με σας? Συμβουλές για την κατανόηση τους άνδρες στην Αγάπη? Όταν ένας άνθρωπος είναι ερωτευμένος, θα είναι στην καλύτερη συμπεριφορά του γύρω από τη γυναίκα που αγαπά. Αυτός θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την προσοχή της γυναίκας στον εαυτό του. Θα προσπαθήσουμε να γνωρίζετε για το συμπάθειες και αντιπάθειες της γυναίκας, θα προσπαθήσει να καταλάβει την καλύτερη και να είναι πολύ προστατευτική του της πάρα πολύ.
Περιέργως, οι άνδρες στην αγάπη μπορεί μερικές φορές να ενεργεί με έναν πολύ παράξενο τρόπο. Μπορεί να ενεργήσει ανεξάρτητο, όλα γιατί φοβάται ότι έχει ερωτευτεί με μία συγκεκριμένη γυναίκα. Ταυτόχρονα, μπορεί να γίνει λίγο κτητική του τη γυναίκα που αγαπά, επειδή φοβάται ότι η γυναίκα θα μπορούσε να τον αφήσει για κάποιον άλλο.
Μόλις ένας άνδρας είναι πραγματικά δεσμευτεί, θα εισαγάγει γυναίκα του σε όλους του φίλους, την οικογένεια και ο καθένας ξέρει. Αυτός είναι ο τρόπος ενός άνδρα να αποδείξει ότι μια γυναίκα ανήκει πλέον σε αυτόν. Παρά το γεγονός ότι ο γάμος είναι κάτι που κάνει τους περισσότερους άνδρες εκνευρισμού, αλλά όταν το δικαίωμα γυναίκα έρχεται, οι άνδρες δεν είναι πλέον αισθάνομαι έτσι και είναι έτοιμη για δέσμευση. Για την κατανόηση των ανδρών στο γάμο, και να κάνει το γάμο της με επιτυχία, υπάρχουν δύο πράγματα που μια γυναίκα δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε. Πρώτον, όλοι οι άνθρωποι ήθελαν να λειτουργήσουν ως φορείς για την οικογένειά τους και να έχουν μια εγγενή ανάγκη να γίνεται σεβαστή, αξιόπιστη και τις φροντίδες από τις συζύγους τους. Δεύτερον, οι άνδρες αγαπούν απλά σεξ και δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτή. Και το σεξ δεν είναι μόνο για τη συνάντηση σεξουαλικές τους ανάγκες, για τους άνδρες το σεξ είναι ένας τρόπος να αισθάνονται συναισθηματικά συνδεδεμένοι με τη γυναίκα που αγαπούν. Από προφορικά, οι άνδρες ίσως δεν είναι τόσο κατάλληλο σε αυτήν, έτσι ώστε να εκφράσουν την αγάπη τους με το να είναι σωματικά οικείοι με τις συζύγους τους.
Διαβάστε περισσότερα για:? Σημάδια είναι ερωτευμένος? Τι Θέλετε άνδρες σε μια σχέση? Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, η κατανόηση των ανδρών σε σχέσεις δεν είναι και τόσο δύσκολο. Θέλουν τα ίδια πράγματα από μια σχέση και να έχουν τις ίδιες ανασφάλειες όπως οι γυναίκες κάνουν. Με λίγη διακριτικότητα, την κατανόηση και τη φροντίδα, μια γυναίκα μπορεί εύκολα να πάρει ό, τι θέλει από τον άνθρωπο της, καθώς και τη σχέση της.