Cactus Φυτά House

Κάκτος φυτά είναι στην καλύτερη τους από την άποψη της ομορφιάς κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν φαίνονται όμορφα, όταν δεν ανθίζουν. Εάν ένας κήπος με χαμηλή συντήρηση στο σπίτι είναι αυτό που φιλοδοξούν να έχουν, πρόκειται για την ανθοφορία κάκτων εγκαταστάσεις σπιτιών είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη δυνατή επιλογή. Ακόμη πιο σημαντικό, το γεγονός ότι αυτά τα φυτά αναπτύσσονται καλά σε δοχεία μπορεί να είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα, καθώς μπορούν να τοποθετηθούν και να μετακινηθεί οπουδήποτε στο σπίτι, ανάλογα με την απαίτηση.
Τύποι εγκαταστάσεων κάκτων Βουλής? Πότε σκοπεύετε να αυξηθεί κάκτων φυτά μέσα στο σπίτι, θα πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά με τις βασικές πληροφορίες για τις εγκαταστάσεις κάκτων. Υπάρχουν βασικά δύο ποικιλίες των κάκτων, που προτιμώνται τα φυτά σπίτι - το «κάκτοι της ερήμου», όπως τον κάκτο βαρέλι Χρυσή, Στήλη κάκτος, κλπ, και «κάκτοι δάσος», όπως το Πάσχα κάκτος, αρουραίος-ουρά κάκτος, κλπ. Και οι δύο αυτές ποικιλίες διαφέρουν μεταξύ τους για διάφορους λόγους, και ως εκ τούτου απαιτούν διαφορετική μεταχείριση. Τα φυτά κάκτος ερήμων, όπως το όνομά τους προτείνει, είναι ιθαγενή στην άνυδρες περιοχές του κόσμου. These κάκτοι είδη είναι αυτά που συνήθως καλύπτονται με αγκάθια και τα μαλλιά, μια προσαρμογή για να επιβιώσει η λειψυδρία. Από την άλλη πλευρά, τα φυτά κάκτος δάσος που συνήθως βρίσκονται σε δασικές εκτάσεις εύκρατες και τροπικές περιοχές. Άλλες κοινές εγκαταστάσεις κάκτων σπίτι περιλαμβάνει γιγαντιαίο κάκτο saguaro, Χριστούγεννα κάκτος, κλπ. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα είδη κάκτων.
Πώς να φροντίσει για Cactus Φυτά House? Ο κάκτος φυτά απαιτούν μια άφθονη ποσότητα του ηλιακού φωτός, και ως εκ τούτου οι ειδικοί συστήνουν ότι πρέπει να είναι ιδανικά παραμένουν κοντά σε ένα νότιο παράθυρο που αντιμετωπίζει. Ορισμένες ποικιλίες κάκτων τείνουν μόνο να ανθίζουν μόνο όταν λαμβάνουν άφθονη ποσότητα του ηλιακού φωτός. Μερικές φορές, μπορείτε να απαιτήσετε να κρατήσετε τη συγκεκριμένη υπαίθρια ειδών, έτσι ώστε να basks κάτω από τον ήλιο για την παραγωγή όμορφα λουλούδια. Κάκτος φυτά που δεν απαιτούν πολύ νερό. Όντας παχύφυτα, έχουν την τάση να αποθηκεύουν νερό και μπορεί να πάει χωρίς το για 8 έως 10 ημέρες σε ένα τέντωμα. Από την άλλη πλευρά, πάρα πολύ νερό μπορεί να αποβεί επιζήμια για τα είδη, όπως το νερό υλοτομία συχνά καταλήγει σε σήψη των ριζών. Ποτέ δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε κρύο νερό για κάκτους, και το πιο σημαντικό, δεν πρέπει ποτέ να ρίξετε νερό πάνω μέρος του φυτού. Αν και σχετικά λιγότερο, κάκτος οικιακά φυτά χρειάζονται λιπάσματα. Το χώμα που χρησιμοποιείται για εγκαταστάσεις κάκτων θα πρέπει να είναι υψηλή σε κάλιο και φώσφορο, αν και μπορεί να είναι χαμηλή σε άζωτο. Διαβάστε περισσότερα για τη φροντίδα των φυτών κάκτων.
Τόσο ο κάκτος ποικιλίες έχουν διαφορετικές απαιτήσεις και τις συνθήκες καλλιέργειας. Για παράδειγμα, οι κάκτοι δάσος απαιτεί περισσότερο νερό από τους ομολόγους της ερήμου τους. Σε περίπτωση εγκαταστάσεων κάκτων δάσους, θα πρέπει να κρατήσει το χώμα υγρό καθ 'όλη, αλλά στην περίπτωση των κάκτων ερήμου, θα πρέπει να αφήσουμε το χώμα στεγνώσει εντελώς, προτού το νερό και πάλι. Λόγω των διαφορών αυτών, διαφορετικές ποικιλίες των κάκτων δεν μπορεί να αναπτυχθεί σε ένα ενιαίο δοχείο.
Εάν είστε πρόθυμοι να μάθει περισσότερα για το κάκτων φυτά:? Πώς να αυξηθεί Cactus? Πώς να οικοδομήσουμε μια Cactus Garden? Καλλιέργεια κάκτων οικιακά φυτά μπορεί να είναι εύκολη, αλλά στη συνέχεια, υπάρχουν ορισμένες πτυχές των κάκτων φροντίδας, όπως η εκ νέου δοχείων ή κάκτων κλάδεμα, οι οποίες απαιτούν την κατάλληλη προσοχή. Ως ερασιτέχνης ενθουσιώδης κηπουρική, θα πρέπει ιδανικά να πάτε για είδη όπως η ορχιδέα κάκτος, τα οποία είναι εύκολο να φροντιστούν. Βασικά, ο κανόνας είναι ότι κάκτων οικιακά φυτά μεγαλώνουν καλύτερα όταν είναι αφύλακτη. Πάρα πολύ προσοχή σε αυτά τα είδη είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε κάποιο λάθος εκ μέρους σας, το οποίο θα χαλάσει, είτε στο εργοστάσιο ή σε ένα μέρος του.