Μαλλιά Σαμπουάν Αποσαφήνιση

Οι κοτσίδες σας θαμπό, limp και άψυχα ή τα μαλλιά σας επιβαρύνεται από τα συντρίμμια και ανεπιθύμητων χημικών ουσιών; Μαλλιά αποσαφήνιση σαμπουάν μπορεί να είναι η απάντηση στο πρόβλημά σας. τα μαλλιά μας είναι συνεχώς εκτεθειμένα σε μια σειρά περιβαλλοντικών ρύπων και των καλλυντικών προϊόντων, όπως λακ, μους, και τα πηκτώματα. Το πρόβλημα επιδεινώνεται από το κεριά και τα moisturizers παρόντες σε ορισμένα σαμπουάν και μαλακτικά. Αυτό αναγκάζει την τρίχα για να δούμε θαμπό, limp και άψυχα. Αποσαφήνιση σαμπουάν μπορεί να βοηθήσει στη μείωση αυτής της πλεονάζουσας συσσώρευση ρύπων από βαθύ καθαρισμό των μαλλιών και την απομάκρυνση των υπολειμμάτων των προϊόντων και των περιβαλλοντικών ρύπων. Εδώ είναι μια ματιά στα μαλλιά αποσαφήνιση σαμπουάν και πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αποκατασταθεί η λάμψη και ζωντάνια αποκορύφωμα σας.
Μαλλιά Σαμπουάν Αποσαφήνιση: Γιατί τα χρειαζόμαστε;
Αποσαφήνιση σαμπουάν όχι μόνο θα σας βοηθήσουν να ξεπλύνετε τις συσσωρευμένες ακαθαρσίες και το σμήγμα από τα μαλλιά, αλλά και να απαλλαγούμε από το πρόβλημα της φραγμένο ωοθυλακίου πόρους που επηρεάζουν την υγεία των μαλλιών και μπορεί να οδηγήσει σε αργή ανάπτυξη των μαλλιών και των προβλημάτων του τριχωτού της κεφαλής. Πρόκειται για μια εξαιρετική λύση για τους ανθρώπους με ένα λιπαρό δέρμα της κεφαλής του οποίου sebaceous αδένες παράγουν υπερβολικά πετρέλαια που με τη σειρά του προσελκύει το ρύπο και grime. Προϊόντα για την περιποίηση, όπως μους, γέλη, οι οροί, άδεια σε μαλακτικά, καθώς και τις περιβαλλοντικές ακαθαρσίες και το χλώριο είναι μερικά από τα χειρότερα ενόχους περιποίησης των μαλλιών, αφήνοντας σας με βαρετή, ανιαρή σκέλη
Τα περισσότερα από τα αποσαφήνιση σαμπουάν και τα προϊόντα που διατίθενται στην αγορά περιέχουν επιφανειοδραστικές ουσίες μαζί με μη θειικό ανιονικές καθαριστικά που περιλαμβάνουν νάτριο Lauryl Sulfoacetate, δινάτριο laureth Sulfosuccinate, νάτριο Cocoyl ισαιθειονικού, νάτριο Lauryl. Ενώ οι επιφανειοδραστικές ουσίες έχουν δανείσει ένα καθαρό συναίσθημα στα μαλλιά σας, η μακροπρόθεσμη χρήση μπορεί να βλάψει τα μαλλιά σκέλη σε μεγάλο βαθμό. Αντί να ψάξουν για τα σαμπουάν με ψευδάργυρο ΣΕΣΣ ή μια σύνθετη ψευδάργυρος. Αποσαφήνιση σαμπουάν μπορεί επίσης να βλάψει τα μαλλιά στερώντας από την υγρασία και αφήνοντάς το ξηρό και εύθραυστο. Γι 'αυτό συνιστάται να παρακολουθεί με βαθιά θεραπείες κλιματισμού. Μερικά από τα καλύτερα μαλλιά αποσαφήνιση σαμπουάν περιλαμβάνουν Neutrogena Καταπολέμησης υπολειμμάτων Σαμπουάν ή Pantene Pro-V διευκρίνιση σαμπουάν.
Σπιτική μαλλιών Αποσαφήνιση Σαμπουάν
Οι χημικές ουσίες που υπάρχουν στο εμπορικό σαμπουάν αποσαφήνιση μπορεί να απογυμνώσει τα ουσιώδη υγρασία από τα μαλλιά σας, αφήνοντάς το ξηρό και αρκετά επιρρεπής σε ζημία. Αντ 'αυτού, μπορείτε να δοκιμάσετε rifling μέσα από τα προϊόντα κουζίνα για μερικά καταπληκτικά φυσικά μαλλιά αποσαφήνιση σαμπουάν.
Μαγειρική σόδα Αποσαφήνιση Σαμπουάν? Όταν αναμιγνύεται με ένα κανονικό σαμπουάν, μαγειρική σόδα βοηθά να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα του προϊόντος και τους ρύπους από τα μαλλιά. Για την πραγματοποίηση αυτής φυσικό σαμπουάν στο σπίτι, θα πρέπει να έχετε δύο κουταλάκια του γλυκού σόδα, κανονικό σαμπουάν σας και λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού. Ανακατέψτε όλα τα συστατικά αυτά, βρεγμένα μαλλιά σας και ρίχνουμε το μείγμα πάνω στο τριχωτό της κεφαλής και τρίψτε τις ρίζες καλά. Ξεβγάλτε με νερό και στη συνέχεια ξεπλύνετε πάλι με το σαμπουάν. Συνέχεια με ένα εδαφοβελτιωτικό και αέρα στεγνώνετε τα μαλλιά σας. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με σπιτικές συνταγές σαμπουάν.
Λεμόνι και Αυγών Σαμπουάν? Αναμίξτε ένα αυγό χτυπημένο με λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού και προσθέστε το στο κανονικό σαμπουάν σας. Ρίξτε το στο τριχωτό της κεφαλής και σαπουνάδα αυτό. Ξεπλύνετε καλά ότι η επίλυση των περιβαλλοντικών ρύπων και grime μακριά μαλλιά σας.
Χρησιμοποιώντας Ξίδι Σαμπουάν? Αφροαμερικάνων μαλλιά είναι φυσικά ξηρά και κατσαρός. Χρησιμοποιήστε αυτό το σπιτικό μαύρα μαλλιά αποσαφήνιση σαμπουάν που περιέχουν χυμό μήλου ή λευκό ξίδι σε φυσικώς καθαρό βαθιά τα μαλλιά σας. Σε ένα πλαστικό δοχείο, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας ξίδι σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό. Ρίχνουμε το διάλυμα μέσα από τα μαλλιά και αφήστε να καθίσετε για ένα λεπτό. Ξεπλύνετε με άφθονο δροσερό νερό. Μπορείτε επίσης να αναμίξετε το ξίδι διάλυμα με μερικές σταγόνες λεμονιού και μισό φλιτζάνι χαμομήλι φύλλα. Βράζουμε τα υλικά, τα στραγγίζετε και τα πλένετε τα μαλλιά σας με αυτό για να καθαρίσουν καλά τα μαλλιά σας.
Διαβάστε περισσότερα για:? Αποσαφήνιση Σαμπουάν για μαύρο μαλλιά? Σαμπουάν για λιπαρό δέρμα της κεφαλής? Best Σαμπουάν για Λιπαρά Μαλλιά? Μαλλιά αποσαφήνιση σαμπουάν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για περίπου τρεις με τέσσερις φορές το μήνα για να πλένετε τα μαλλιά σας και να κρατήσει το δέρμα της κεφαλής καθαρό. Να θυμάστε ότι αν έχετε βαμμένα μαλλιά χρώμα, στη συνέχεια, την αποσαφήνιση αποτέλεσμα σαμπουάν στο χρώμα των μαλλιών ξεθωριάζει έξω πάρα πολύ σύντομα. Έτσι, δεν αποσαφηνίζουν βαμμένα μαλλιά πάνω από μία φορά το μήνα και να αποφευχθεί η χρήση αυτών των βαθιά σαμπουάν καθαρισμού μέσα στις πρώτες λίγες εβδομάδες μετά το βάψιμο των μαλλιών σας.