Online Dating Συμβουλές και Κόλπα

Κάθε χρόνο εκατομμύρια γάμοι συμβεί ως αποτέλεσμα της online dating μέσω dating ιστοσελίδες και ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Online dating έχει προκύψει ως μια νέα βιομηχανία από μόνη της και έχει γίνει μια καυτή τάση μεταξύ της παγκόσμιας νεολαίας σήμερα, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα σε όποιον σήμερα, σε όλη την υδρόγειο. Τι περισσότερο είναι ότι μπορείτε να ημερομηνία κάποιος κάθεται στο δικό κρεβατοκάμαρα σας ή στην καμπίνα του γραφείου σας! Με αυτόν τον τρόπο, εξοικονομεί χρόνο σας που σας επιτρέπει να multitask. Αλλά σε αυτή την αγορά που τρέχει στο World Wide Web, εάν θέλετε να παρατηρήσει από singles του αντίθετου φύλου, μπορεί να χρειαστεί σε απευθείας σύνδεση χρονολογώντας άκρες και τα τεχνάσματα, για να βρείτε το τέλειο ταίρι της ζωής σας.
Ακολουθούν κάποιοι βασικοί online dating συμβουλές και κόλπα και έχω προσπαθήσει να κρατήσει κατευθείαν στο θέμα, χωρίς να είναι πολύ γενικού χαρακτήρα, ταυτόχρονα. Θα πρέπει να επιλέξετε ένα είδος online dating υπηρεσία που είναι κατάλληλο για εσάς. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που είναι αφιερωμένες online dating ιστοσελίδες όπως το σκόπευτρο φίλο και Udate, American Singles, κλπ. ιστοσελίδες όπως το Facebook και το orkut δεν παρέχουν πραγματικά σε απευθείας σύνδεση χρονολογώντας υπηρεσία, αλλά δεδομένου ότι υπάρχουν zillions των νέων και μόνο οι άνθρωποι εκεί έξω, μπορείτε να δοκιμάσετε χρονολόγηση σε αυτές τις ιστοσελίδες, καθώς οι πιθανότητες να πάρει τυχερός είναι πραγματικά υψηλό.
4 Basic Online χρονολογώντας άκρες και τεχνάσματα για γυναίκες και άνδρες
1. Χτίστε μια ελκυστική Προφίλ
Το πρώτο και το πιο σημαντικό από όλα τα online dating συμβουλές και κόλπα χτίζει το προφίλ σας με έναν τρόπο που θα προσελκύσει πολλούς ανθρώπους. Πρέπει να οικοδομήσουμε ένα προφίλ που θα δούμε ελκυστικά για τους περισσότερους από τους ανθρώπους που επισκέπτονται το προφίλ σας. Κάντε προφίλ θετική σας, διασκεδαστικό και ζωηρό να διαβάσει με τη μετάβαση από το τυπικό, στη μοναδική. Αντί να περιγράφει τον εαυτό σας ως διασκέδαση Είμαι αγαπώντας τύπος (η οποία προφανώς ακούγεται τόσο βαρετό!), Προσπαθήστε να μπαχαρικό αυτό επάνω με το ρητό, Αν διασκέδαση ήταν ένας ωκεανός, θα ήθελα πολύ να πλεύσει πάνω του όλη μου τη ζωή. Δηλώσεις σαν αυτές δεν έχει απήχηση μόνο αντίθετου φύλου, αλλά και αναδεικνύει την μοναδικότητα στο προφίλ σας. Αυτή η συγκεκριμένη συμβουλή είναι μία από τις σημαντικότερες σε απευθείας σύνδεση χρονολογώντας άκρες για τους άνδρες, δεδομένου ότι οι άνδρες που τη χρηστή πνευματώδες και χιουμοριστικό είναι απολύτως λάτρεψαν οι γυναίκες.
Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε αρνητικές δηλώσεις σαν να είμαι μόνος ή δεν πιστεύω στην αληθινή αγάπη από τότε που ήμουν εξαπατημένοι από την πρώην μου. Αρνητικές θέσεις προκύπτει ότι δεν είστε άνετοι με τον εαυτό σας. Πρέπει να κρατήσετε το προφίλ σας ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ανάγνωση ίδια παλιά πράγματα για ένα άτομο μπορεί να γίνεται βαρετή ύστερα από ορισμένο χρονικό διάστημα. Προσθήκη αστεία και διάφορα ενημερώσεις κατάστασης σχετικά με το τι έχετε στο μυαλό σας ή αυτό που κάνεις τακτικά, θα φέρω ένα πολλή προσοχή από αντίθετου φύλου, και αυτό ισχύει τόσο για τα δύο φύλα! Έτσι, με τις σε απευθείας σύνδεση χρονολογώντας άκρες προφίλ, ας προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα - συνομιλία!
Διαβάστε σχετικά:? Dating Προφίλ Παραδείγματα άντρες? Online Παραδείγματα Dating Profile? 2. Είναι ο καλύτερος συνομιλητής
Μια καλή συνομιλία είναι το πρώτο σημάδι ενός μεγάλου συμβατότητας! Έχοντας υπέροχη συζητήσεις είναι αυτό που σχεδόν όλες οι γυναίκες ανυπομονώ να, ενώ χρονολόγηση σε απευθείας σύνδεση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μιλήσουμε μόνο για τον εαυτό σας! Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ξεκινήσετε μια συνομιλία με τους άνδρες και τις γυναίκες. Δίνοντας ένα καλό κομπλιμέντο ως μίζα συνομιλία δεν βλάπτει ούτε. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρωτήσετε, πού το βρήκες αυτό υπέροχο χαμόγελο από? ή μου αρέσει το γούστο σας στη μουσική. Βεβαιωθείτε ότι θα ξεκινήσετε μια συζήτηση που έχει να κάνει με τα συμφέροντα του άλλου ατόμου. Πώς θα ξέρετε τα συμφέροντά τους; Λοιπόν, μόλις περάσουν από το προφίλ τους και να προσπαθήσει να συλλέξει κάποιες πληροφορίες για τους συμπαθεί και αντιπαθεί. Δεν λέω ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε να ταιριάζει / που του / της αρέσει και τι όχι και να δώσει μια ψευδή εικόνα του εαυτού σας. Αν δεν σας αρέσει / γεύση του / της μουσικής, μην το παρακάνετε λέγοντας μου αρέσει απλά μουσική της επιλογής σας. Μάλλον σταθεί από τη δική σας επιλογή και να κάνω μια παρατήρηση λέγοντας, Θα πρέπει να ακούσετε για να στεγάσει τη μουσική, είμαι βέβαιος ότι θα το αγαπήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, κάνετε τη δική σας εντύπωση η οποία είναι διαφορετική από ό, τι τα άλλα παιδιά / κορίτσια που προσπαθεί να προσεγγίσει κάποιος. Προσπαθώντας να ταιριάζει με του / της κάθε επιλογή είναι ένα από τα μεγαλύτερα απενεργοποιήσετε. Θα πρέπει να ξεχωρίζουν γιατί δεν υπάρχουν δύο πρόσωπα που θα μπορούσαν να είναι ίδιο σε συμπαθεί και αντιπαθεί.
Βεβαιωθείτε ότι δεν ηχεί πολύ δυνατά ή πολύ φιλική προς το δικαίωμα κατά την πρώτη συνομιλία. Κρατήστε πρώτα διασκέδαση συνομιλίας σας, ενδιαφέρουσα αλλά δεν είναι πολύ φιλικό. Προσπαθήστε να ηχεί γλυκό, ενώ ρίχνει μια φιλοφρόνηση, αντί να ηχεί απελπισμένη και πολύ ενδιαφέρον. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να συγχαρώ φωτογραφία ενός κοριτσιού με το προφίλ της, αντί να λέει, Φαίνεσαι καυτό σε αυτό το pic, ας πούμε Ξέρετε το κορίτσι σε αυτήν την εικόνα; Δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω της! Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε να συγχαρώ της και να πάρει παιχνιδιάρικο, όπως καλά! Διαβάστε για χρονολόγηση συμβουλές για τους άνδρες.
Ο σεβασμός είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της σε απευθείας σύνδεση χρονολογώντας άκρες για τους άνδρες, ειδικά όταν πρόκειται να έχει συνομιλίες. Οι περισσότεροι άνδρες πιστεύουν ότι εάν μια γυναίκα πλησιάζει ένα άτομο για να έχουν μια συνομιλία, θέλει να πηδήξεις. Αυτό είναι πραγματικά λυπηρό, σύμφωνα με μένα και αυτό συμβαίνει επειδή οι άνδρες είναι εμφανώς κακή στην κατανόηση των γυναικών και να αρχίσει την παραδοχή πράγματα που θέλουν να ακούσουν από μια γυναίκα. Για όλες τις γυναίκες τους αναγνώστες μου, είναι εδώ μια συμβουλή - αν θέλετε ένας τύπος σε μια ιστοσελίδα online dating, σας παρακαλούμε να μην περιμένουμε να ξεκινήσετε μια συζήτηση και να βγει από τη ζωή σας παραμύθι. Αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα. Εάν τον θέλετε, είναι δική σας ευθύνη να ξεκινήσετε μια συζήτηση. Πώς να ξεκινήσετε μια συζήτηση είναι κάτι πολύ εύκολο για τις γυναίκες όσο ξέρω, ποτέ δεν θα ήχος απελπισμένος ή ασεβείς! Αλλά να είστε προσεκτικοί κυρίες, οι άνδρες φαίνεται να παρερμηνεύουν μια γυναίκα που παίρνει το προβάδισμα. Αποστολή του τον πρώτο e-mail και περιμένετε την απάντησή του. Μην το παρακάνετε με την ανακοίνωση από την ευθέως αριθμό επαφών του και αν δεν ενδιαφέρεστε για ένα άτομο, παρακαλώ να είστε ευγενικοί, ενώ τον απορρίπτει.
Ενώ σε μια συνομιλία με το αντίθετο φύλο σας σε μια ηλεκτρονική ιστοσελίδα που χρονολογείται, κάνει χιούμορ ο καλύτερος φίλος σας. Τίποτα δεν κάνει μια διασκεδαστική κουβέντα από μια μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και την εκτίμησή του. Μην προσπαθήσετε να βρείτε χιούμορ σε ό, τι συζητείται. Απλά ισορροπία μια περιστασιακή συνομιλία με το σωστό ποσό του χιούμορ, το πνεύμα και το φλερτ. Πάρτε παιχνιδιάρικο με τις λέξεις για να πάρει παιχνιδιάρικο ένας με τον άλλον αλλά ο ήχος πραγματικά σπορ, ενώ το φλερτ. Μην φλερτάρουν γύρω όπως ένα απελπισμένο πρόσωπο ως εάν ο τύπος / κοπέλα μιλάτε να είναι το τελευταίο πρόσωπο που αφήνεται σε αυτόν τον πλανήτη. Το μόνο που θέλω να πω είναι, φλερτάρουν, φλερτάρουν όσο θέλετε, αλλά χωρίς ήχο ερωτύλος - προσπαθούν να ήχο χαρισματική αντί να ηχεί σαν ένα Casanova ή ένα κορίτσι ακριβώς έξω από το High ένα κορίτσι της Σχολής!
Διαβάστε επίσης:? Fun ερωτήσεις προς έναν τύπο? Ραντεβού Conversation Starters? 3. Να είστε ο εαυτός σας
Όντας τον εαυτό σου είναι το κλειδί για μια μακροχρόνια και ευτυχισμένη σχέση, παρόλο που απαιτείται από την αρχή του μια υπόθεση. Δεν έχει σημασία πόσο σας συμβουλεύσει να πάρετε για την απευθείας σύνδεση χρονολογώντας άκρες και τα τεχνάσματα, δεν βλέπω ένα σημείο για την οικοδόμηση μιας εικόνας του κάποιος άλλος μόλις για sex κάποιον / κορίτσι. Στο τέλος, όταν μπει σε μια σχέση, αυτό θα οδηγήσει σε διάφορες επιπλοκές που θα οδηγήσει τελικά σε συνεχείς μάχες. Δεν σας ζητώ να μην ακολουθήσει τη σύνδεση χρονολογώντας άκρες που έχετε ακούσει μέχρι τώρα. Το μόνο που θέλω να πω είναι, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές, βεβαιωθείτε ότι είστε μόνοι σας εκπροσωπούν στην χρονολόγηση portal και όχι κάποιος άλλος. Συχνά οι άνθρωποι παίρνουν ευχάριστο για κάθε αρέσει και τι όχι των άλλων ανθρώπων μόνο σε υγιή Είμαστε τόσο παρόμοιο με το άλλο πρόσωπο και να κερδίσει μια ψεύτικη ευνοιοκρατίας. Αργότερα, κατά τη διάρκεια του φλερταρίσματος, όταν δύο άτομα να ανακαλύψουν τις διαφορές του καθενός, είναι συχνά ακούγεται διαμαρτύρονται αγαπημένο κλισέ τους, σας έχουν αλλάξει τόσο δραστικά η οποία στην πραγματικότητα είναι ένα αποτέλεσμα που δεν είναι οι ίδιοι κατά τη διάρκεια της χρονολόγησης. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ενεργοποίηση για μια γυναίκα να ανταποκριθεί ένας άνθρωπος που μπορεί να σταθεί από τον εαυτό και είναι ο ίδιος πάντα, δεν έχει σημασία του, πόσο διαφορετική είναι από το υπόλοιπο των ανδρών. Και αυτό ισχύει και για τις γυναίκες πάρα πολύ. Οι άνδρες είναι σε μεγάλο βαθμό εντυπωσιαστεί από τις γυναίκες που λαμβάνουν τα περίπτερά τους και την αγάπη τους για αυτό που είναι!
Διαβάστε σχετικά:? Online Dating εθιμοτυπία? Internet Dating Συμβουλές? 4. Ενημέρωση του προφίλ σας με τις πρόσφατες εικόνες
Εδώ έρχεται το έλεγχο της πραγματικότητας. Οι άνδρες, καθώς οι γυναίκες αποκτούν το πρώτο τους εντυπώσεις μέσω του προφίλ τους φωτογραφίες και άλλες φωτογραφίες στο προφίλ σε μια ιστοσελίδα online dating. Παραδέξου το και μη, κάθε κορίτσι ή ένα αγόρι να ξεκινήσετε μια συζήτηση μόνο όταν ο τελευταίος έχει εντυπωσιαστεί από τις φωτογραφίες του άλλου προσώπου σε μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ή μια ιστοσελίδα online dating. Και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, γιατί οι φωτογραφίες είναι το μόνο ενδείξεις για μια ιστοσελίδα online dating να γνωρίζουν με ποιον μιλάτε για! Αλλά εδώ είναι μία συμβουλή - κρατήστε ενημέρωση του προφίλ σας με τις πρόσφατες φωτογραφίες σας των κοινωνικών εκδηλώσεων. Με αυτόν τον τρόπο, το άλλο πρόσωπο θα ξέρει να γνωρίσουν τον τρόπο ζωής σας και την αίσθηση των ρούχων που θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη μίζα συνομιλία. Εκτός αυτού, εάν ένα κορίτσι ή ένα αγόρι προσθέσεις το προφίλ του με τις εικόνες από τις τελευταίες εκδηλώσεις της ζωής του, δείχνει πόσο αξιολάτρευτος το κορίτσι / τύπος είναι όταν είναι κοινωνικοποίηση. Προϋποθέτει επίσης ότι η ζωή του / της που συμβαίνει και γεμάτη διασκέδαση που δημιουργεί μια έξυπνη εντύπωση σε άτομα που επισκέπτονται το προφίλ σας. Εκτός αυτού, είναι πάντα ωραίο να ενημερώνει ένα πρόσωπο του οποίου η ζωή είναι γεμάτη διασκέδαση κοινωνικών εκδηλώσεων.
Θα πρέπει επίσης να διαβάσετε σχετικά:? Online Dating Συμβουλές για τις γυναίκες? Online Dating Συμβουλές Ασφάλειας? Σε απευθείας σύνδεση χρονολόγηση Συμβουλές? Τώρα που όλα τα μυστικά της σε απευθείας σύνδεση χρονολογώντας άκρες και τα τεχνάσματα έχει αποκαλυφθεί σε σένα, για την ορθή χρήση, να πάρετε τυχεροί και να μου κάνουν περήφανοι! Εδώ σας εύχεται ευτυχισμένος ανάμειξη!